צריך עזרה בבחירת lcd מבין 3 הבאות:
אז ככה, אני מחפש לקנות lcd 32 אינץ , השימוש שלי הוא בעיקר שידורי ספורט (בעיקר כדורגל) , צפיה מהמחשב (בסרטים) ופלייטישון 2.
מרחק הצפיה שלי הוא 2.80 מ' בערך.
הדגמים שחשבתי עליהם הם:
1.Hitachi L32A01
2.Samsung LA32R81B
3.KDL-32P3000 Sony
אז כמו שרשמתי בעיקר חשוב לי שהתמונה תהיה יפה בשידורי ספורט, ולא תימרח,שיראו טוב בפלייסטישון ומה שעוד חשוב לי זה נושא החיבורים, יש לי ממיר דיגיטלי רגיל של הוט, דיוידי, ופלייסטישון 2 , שהייתי רוצה שיהיו מחוברים יחד, כמו כן אני קצת מפחד שבגלל שלסמסונג אין חיבור SCART אז התמונה תהיה גרועה (כי הבנתי ששאר החיבורים פחות טובים ואין לי כסף לקונברטור הזה).
אני באמת מקווה שתגיבו ותעזרו לי לבחור, אני כבר די מיואש.
מרחק הצפיה שלי הוא 2.80 מ' בערך.
הדגמים שחשבתי עליהם הם:
1.Hitachi L32A01
2.Samsung LA32R81B
3.KDL-32P3000 Sony
אז כמו שרשמתי בעיקר חשוב לי שהתמונה תהיה יפה בשידורי ספורט, ולא תימרח,שיראו טוב בפלייסטישון ומה שעוד חשוב לי זה נושא החיבורים, יש לי ממיר דיגיטלי רגיל של הוט, דיוידי, ופלייסטישון 2 , שהייתי רוצה שיהיו מחוברים יחד, כמו כן אני קצת מפחד שבגלל שלסמסונג אין חיבור SCART אז התמונה תהיה גרועה (כי הבנתי ששאר החיבורים פחות טובים ואין לי כסף לקונברטור הזה).
אני באמת מקווה שתגיבו ותעזרו לי לבחור, אני כבר די מיואש.
ממליץ דווקא על פלסמה
אם רוב התכנים שאתה תראה הם בעיקר טלוויזיה, ובמיוחד ספורט, אני ממליץ לך ללכת על פלסמה (ובמרחק כזה לך על 42 אינטש).
מניסיון, לך לראות איך רואים שידורי ספורט ב-LCD, ואתה מהר תשנה את דעתך.
מניסיון, לך לראות איך רואים שידורי ספורט ב-LCD, ואתה מהר תשנה את דעתך.
Re: ממליץ דווקא על פלסמה
זה לא מדוייק, זה לא רק ספורט, זה בערך שליש צפיה בטלוויזיה בספורט, שליש צפיה בסרטים מהמחשב ושלי פלייסטישון 2, אני לא רוצה טלוויזיה גדולה יותר מ 32 אינץ, זה יהיה לי גדול מדי, אני גם די בטוח שזה לא ייכנס לי לתקציב.admeds כתב:אם רוב התכנים שאתה תראה הם בעיקר טלוויזיה, ובמיוחד ספורט, אני ממליץ לך ללכת על פלסמה (ובמרחק כזה לך על 42 אינטש).
מניסיון, לך לראות איך רואים שידורי ספורט ב-LCD, ואתה מהר תשנה את דעתך....
מה אתם ממליצים מבין ה 3 שציינתי?