התלבטות קשה בין כמה דגמים של 32"
אהלן אנשים,
אני במהלך קבלת החלטה לאיזה טלוויזיה לקנות.
המטרות הן חיבור למחשב (חשוב מאוד!), אח"כ חיבור לקונסולת משחקים (PS3) למטרות משחקים וצפייה בסרטים בHD, וכמובן טלוויזיה בכבלים רגילה.
לא ממש אכפת לי מאיכות הצפייה בטלוויזיה, אבל מאוד חשובה לי התמונה במחשב, וחשובה לי גם איכות התמונה בחיבורי HD כמו הPS3. אני אוהב צבעים כמה שיותר "חמים", וחדות כמה שיותר גבוהה (נו, כמו כולם).
אני מתלבט בין 2 דגמים ספציפיים, ועוד דגם אחד נמצא בסימן שאלה מאוד גדול.
1. Samsung R81
2. Hitachi LD9000 - בנוסף, הייתי רוצה לדעת האם כדאי יותר לקחת את דגם הA01 מאשר את הLD9000 בכל הנוגע להיטאצ'י (לצרכים שלי כמובן).
3. והאופציונאלית, הטושיבה C3000. שמעתי המון דיעות מנוגדות לגבי מותג טושיבה באופן כללי, והמון שבחים לדגם הזה. לכן הייתי רוצה לשמוע מעוד אנשים, כדי לראות מה יותר נפוץ.
לבדוק את הטלוויזיות מולי יהיה לי מאוד קשה ולכן חשוב לי לשמוע המון חוות דעת.
תודה מראש על העזרה!
אני במהלך קבלת החלטה לאיזה טלוויזיה לקנות.
המטרות הן חיבור למחשב (חשוב מאוד!), אח"כ חיבור לקונסולת משחקים (PS3) למטרות משחקים וצפייה בסרטים בHD, וכמובן טלוויזיה בכבלים רגילה.
לא ממש אכפת לי מאיכות הצפייה בטלוויזיה, אבל מאוד חשובה לי התמונה במחשב, וחשובה לי גם איכות התמונה בחיבורי HD כמו הPS3. אני אוהב צבעים כמה שיותר "חמים", וחדות כמה שיותר גבוהה (נו, כמו כולם).
אני מתלבט בין 2 דגמים ספציפיים, ועוד דגם אחד נמצא בסימן שאלה מאוד גדול.
1. Samsung R81
2. Hitachi LD9000 - בנוסף, הייתי רוצה לדעת האם כדאי יותר לקחת את דגם הA01 מאשר את הLD9000 בכל הנוגע להיטאצ'י (לצרכים שלי כמובן).
3. והאופציונאלית, הטושיבה C3000. שמעתי המון דיעות מנוגדות לגבי מותג טושיבה באופן כללי, והמון שבחים לדגם הזה. לכן הייתי רוצה לשמוע מעוד אנשים, כדי לראות מה יותר נפוץ.
לבדוק את הטלוויזיות מולי יהיה לי מאוד קשה ולכן חשוב לי לשמוע המון חוות דעת.
תודה מראש על העזרה!
כע, אני מגיימר. ויהיה לי ממש קשה להתמודד עם עוד דגמים של טלוויזיה להתלבטות O_O
השימוש יהיה ככה:
מחשב - 60%
פלייסטיישן - 39% (רק משחקים, כשאני משחק)
טלוויזיה - 1%, וממש לא אכפת לי מהתמונה בטלוויזיה. יש לי בסלון מקרן אחורי שנותן אחלה תמונה.
האמת, חשוב לי שתהיה תמונה מעולה במחשב, ותמונה כמה שיותר טובה עם הפלייסטיישן. כמה שיותר חמה ומדוייקת, מן הסתם בשניהם.
מרחק הצפייה למחשב הוא פחות או יותר מטר אחד. טלוויזיה ופלייסטיישן בסביבות ה4-5 מטר, צפייה מזווית של משהו כמו 30 מעלות מתחת לטלוויזיה.
הטלוויזיה צריכה להיות קצת מעל הראש גם בשימוש במחשב. לא שזה משנה כבר בימינו.
תקציב לא רלוונטי, אבל סתם לידע כללי - את הL32A01 אני יכול להשיג באיזור ה4700, וזה כבר לקחת משכנתא. ככה שזה פחות או יותר המקסימום, ואני אשמח לפחות מזה O_O
השימוש יהיה ככה:
מחשב - 60%
פלייסטיישן - 39% (רק משחקים, כשאני משחק)
טלוויזיה - 1%, וממש לא אכפת לי מהתמונה בטלוויזיה. יש לי בסלון מקרן אחורי שנותן אחלה תמונה.
האמת, חשוב לי שתהיה תמונה מעולה במחשב, ותמונה כמה שיותר טובה עם הפלייסטיישן. כמה שיותר חמה ומדוייקת, מן הסתם בשניהם.
מרחק הצפייה למחשב הוא פחות או יותר מטר אחד. טלוויזיה ופלייסטיישן בסביבות ה4-5 מטר, צפייה מזווית של משהו כמו 30 מעלות מתחת לטלוויזיה.
הטלוויזיה צריכה להיות קצת מעל הראש גם בשימוש במחשב. לא שזה משנה כבר בימינו.
תקציב לא רלוונטי, אבל סתם לידע כללי - את הL32A01 אני יכול להשיג באיזור ה4700, וזה כבר לקחת משכנתא. ככה שזה פחות או יותר המקסימום, ואני אשמח לפחות מזה O_O
לא ההיטאצ'י? המון אנשים המליצו עליה, אומרים שהיא נותנת תמונה מצויינת במחשב וגם בPS3.
בנוסף, יש למישהו מושג אם יש בעיות פיקסלים שרופים בסמסונג?
אגב, מרחק הצפייה הוא בין 3 ל4 מטרים. לא 4-5. ואם הייתי יכול לממן, הייתי קונה יותר מ32
בנוסף, יש למישהו מושג אם יש בעיות פיקסלים שרופים בסמסונג?
אגב, מרחק הצפייה הוא בין 3 ל4 מטרים. לא 4-5. ואם הייתי יכול לממן, הייתי קונה יותר מ32
ה היטאצי A01 היא המחליפה של ה LD9000TA היא מעולה למחשב בדיוק כמו ה R81
אני במקומך הייתי פשוט צריך להחליט מה יותר חשוב לי גימור מט או גימור מחזיר אור
כי זה בערך הדילמה היחידה שיש לך
ואולי זה של R81 יש שני כניסות של HDMI אז אתה לא תצטרך להחליט במה להשתמש
מצד שני אין הרבה הבדל בין ה HDMI ל RGB אז אין לך ממש בעיה
להיטאצי יש יתרון ענק על הסמסונג ב קטע של טלביזיה .אבל זה לא ממש רלבנטי לגבייך
לי יש את ה 9000 ורואים בה מעולה !!! יותר טוב מהמסך מחשב שלי .
אני במקומך הייתי פשוט צריך להחליט מה יותר חשוב לי גימור מט או גימור מחזיר אור
כי זה בערך הדילמה היחידה שיש לך
ואולי זה של R81 יש שני כניסות של HDMI אז אתה לא תצטרך להחליט במה להשתמש
מצד שני אין הרבה הבדל בין ה HDMI ל RGB אז אין לך ממש בעיה
להיטאצי יש יתרון ענק על הסמסונג ב קטע של טלביזיה .אבל זה לא ממש רלבנטי לגבייך
לי יש את ה 9000 ורואים בה מעולה !!! יותר טוב מהמסך מחשב שלי .
פותח הדיון כפי שכבר אמרו כאן ה R81 נותנת ביצועים קצת יותר טובים משל הטושיבה ב HD ומחשב(ממש קצת תלך לחנות ותשווה תראה שאין הבדל נראה לעין מלבד צבעים שבטושיבה פשוט עולם אחר לדעתי)
בכל זאת תלך לחנות ותבדוק אותה ואת הטושיבה כי למרות ההמלצות לפי השימושים שלך יכול להיות שתאהב את הטושיבה כמוני כי לי יש שימושים כמו שלך בדיוק והעדפתי בשימושים האלה את הטושיבה, וגם תרוויח אחלה תמונה בכבלים ומקורות אחרים שהסאמסונג חלשה יותר בהם, המלצות לא יעזרו, אין טוב ממראה עיניים כמובן אחרי הכוונה ואתה קיבלת הכוונה טובה באת עם דגמים טובים בראש,
אגב אני עכשיו מדבר איתך ממחשב מחובר לטושיבה, איכות מדהימה ממליץ בחום ללכת לבדוק ו R81 זה מה שיש לי ולאשתי בחדר השינה בגלל שהיא אהבה את העיצוב, גם היא אהבה יותר את התמונה בטושיבה..
בכל זאת תלך לחנות ותבדוק אותה ואת הטושיבה כי למרות ההמלצות לפי השימושים שלך יכול להיות שתאהב את הטושיבה כמוני כי לי יש שימושים כמו שלך בדיוק והעדפתי בשימושים האלה את הטושיבה, וגם תרוויח אחלה תמונה בכבלים ומקורות אחרים שהסאמסונג חלשה יותר בהם, המלצות לא יעזרו, אין טוב ממראה עיניים כמובן אחרי הכוונה ואתה קיבלת הכוונה טובה באת עם דגמים טובים בראש,
אגב אני עכשיו מדבר איתך ממחשב מחובר לטושיבה, איכות מדהימה ממליץ בחום ללכת לבדוק ו R81 זה מה שיש לי ולאשתי בחדר השינה בגלל שהיא אהבה את העיצוב, גם היא אהבה יותר את התמונה בטושיבה..