מחיר פלסמה פיוניר קורו 428X
I looks to me that the model that is sold for this price does not have scart inputs and does not support RGB. It only has HDMI and components inputs. You should better check itSARAS כתב:שלום לכולם
האם מחיר של 12400 ש"ח לפלסמה פיוניר קורו דגם 428x הוא מחיר אטרקטיבי?
תודה לכל הממליצים....
I am almost sure that we are talking about a pioneer kuro 428 XG which is mainly sold in the far east. make a search in google and you will find all the specifications for itפרוסטי כתב:מסכים עם RAMIH, אין SCART, אבל לא יודע לגבי RGB\VGA...
האם ה-SCART הוא ההבדל היחידי ??
השאלה היא האם ההבדל ביניהם מסתכם רק ב- SCART ?? אם כן, נראה לי ש-4000 - 5000 ש"ח הבדל בין י. שלום לט.ר שווה את הסיכון. הרי, ביננו , מדובר פה במסך של פיוניר- מוצר שאמור להיות אמין ואכותי. לא נראה לי שמישהו יזדקק לשרות של י. שלום בשנת האחריות הראשונה (ולמען האמת, לדעתי,גם לא ב-10 השנים אחריה....).
גם אני עומד כרגע בדילמה האם לחסוך כמה אלפים ולהמר על י. שלום, או ללכת על בטוח, לפשוט רגל.... ולעשות את זה דרך ט.ר
ודרך אגב, הציעו לי את ה-428XD דרך י. שלום. בדיוק אותו דגם ש- ט.ר מחזיקים. יכול להיות ששני היבואנים מוכרים את אותו דגם ??
אם יש מישהו שקנה את ה-428 דרך י. שלום, נשמח לקבל פרטים.....
גם אני עומד כרגע בדילמה האם לחסוך כמה אלפים ולהמר על י. שלום, או ללכת על בטוח, לפשוט רגל.... ולעשות את זה דרך ט.ר
ודרך אגב, הציעו לי את ה-428XD דרך י. שלום. בדיוק אותו דגם ש- ט.ר מחזיקים. יכול להיות ששני היבואנים מוכרים את אותו דגם ??
אם יש מישהו שקנה את ה-428 דרך י. שלום, נשמח לקבל פרטים.....