בעיה בחיבור ממיר-HTPC-טלויזיה
יש לי ממיר כבלים וטלויזיה CRT (בינתיים) והרכבתי לי מחשב HTPC.
הממיר מחובר למחשב ב- SCART to S-Video והמחשב לטלויזיה ב S-Video to S-Video.
כרטיס הטלויזיה הוא PVR150 והכרטיס מסך הוא (on-board (ATI Radeo X1250, ולוח אם הוא GIGABYTE GA-MA69GM-S2H
בעיה ראשונה היא שאני רואה מאוד גרוע את ה- Desktop שלי על הטלויזיה, וידאו ו- VMC אני רואה בסדר גמור. ניסיתי לשחק קצת ולשנות בלי הצלחה. מה צריך לשנות?
בעיה שניה, כשהממיר מחובר למחשב ב- S-Video אני רואה תמונה מרצדת מאוד ולא ברורה של הכבלים, כשניסיתי עם קומפוזיט מהממיר למחשב זה עבד בסדר אבל גם אז היו לי מעין פסים עולים. למה אני לא מצליח לראות ב- S-Video ואיך נפתרים מהפסים האלו? דרך אגב הפסים האלו נראים בדיוק כמו שמצלמים מסך מחשב במצלמת וידאו.
הממיר מחובר למחשב ב- SCART to S-Video והמחשב לטלויזיה ב S-Video to S-Video.
כרטיס הטלויזיה הוא PVR150 והכרטיס מסך הוא (on-board (ATI Radeo X1250, ולוח אם הוא GIGABYTE GA-MA69GM-S2H
בעיה ראשונה היא שאני רואה מאוד גרוע את ה- Desktop שלי על הטלויזיה, וידאו ו- VMC אני רואה בסדר גמור. ניסיתי לשחק קצת ולשנות בלי הצלחה. מה צריך לשנות?
בעיה שניה, כשהממיר מחובר למחשב ב- S-Video אני רואה תמונה מרצדת מאוד ולא ברורה של הכבלים, כשניסיתי עם קומפוזיט מהממיר למחשב זה עבד בסדר אבל גם אז היו לי מעין פסים עולים. למה אני לא מצליח לראות ב- S-Video ואיך נפתרים מהפסים האלו? דרך אגב הפסים האלו נראים בדיוק כמו שמצלמים מסך מחשב במצלמת וידאו.
- DorAZvulun
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איזה שלט יש לך? ואיזו חברה? YES או HOT?
בכל מקרה, צריך להכנס ל SETUP של הממיר ובהגדרות תצוגה לבחור את פורמט היציאה המתאים.
בכל מקרה, צריך להכנס ל SETUP של הממיר ובהגדרות תצוגה לבחור את פורמט היציאה המתאים.
כן
למרות שאני מתחיל לנחש שהבעיה כאן נגרמת מהמסך ה- CRT שהוא גם לא משהו באיכות שלו, עד שאני לא אחליף ל- LCD זה לא ישתפר, האם אני בכיוון?בעיה שניה, כשהממיר מחובר למחשב ב- S-Video אני רואה תמונה מרצדת מאוד ולא ברורה של הכבלים, כשניסיתי עם קומפוזיט מהממיר למחשב זה עבד בסדר אבל גם אז היו לי מעין פסים עולים. למה אני לא מצליח לראות ב- S-Video ואיך נפתרים מהפסים האלו? דרך אגב הפסים האלו נראים בדיוק כמו שמצלמים מסך מחשב במצלמת וידאו....