המלצה לרסיבר
ברשותי כיום מגבר של דנון בן 15 שנה שכבר עשה את שלו, אני מעוניין לרכוש מגבר חדש
בתקציב של עד 3000 ש"ח . ברשותי זוג רמקולים רצפתיים של JBL שככל הנראה גם יוחלפו בעתיד הקרוב לקטנים יותר (השאיפה היא ל BOSE)
המטרה של המגבר היא בעיקר מוסיקה ומעט מאוד קולנוע, וסוג המוסיקה הוא מעורב...מדאנס ומזרחי עד קלאסי , אשמח לקבל המלצה לרסיבר שיהיה הכי טוב מבחינת עלות-תועלת
תודה, אמיר
בתקציב של עד 3000 ש"ח . ברשותי זוג רמקולים רצפתיים של JBL שככל הנראה גם יוחלפו בעתיד הקרוב לקטנים יותר (השאיפה היא ל BOSE)
המטרה של המגבר היא בעיקר מוסיקה ומעט מאוד קולנוע, וסוג המוסיקה הוא מעורב...מדאנס ומזרחי עד קלאסי , אשמח לקבל המלצה לרסיבר שיהיה הכי טוב מבחינת עלות-תועלת
תודה, אמיר
למוסיקה ההארמן קארדון לא טוב! הוא נשמע סגור וחסר דינאמיות
.
אם כבר חפש דגמים של אונקיו או ימאהה. תסתכל ב מודעות של הסוחרים, יש שם רסיבר מתצוגה של ימאהה שעלה לפני שנתיים למעלה מ 10000 שקל ומוכרים אותו ב 3500 שקל.
אם הוא במצב טוב אני בטוח שלא תמצא דיל יותר טוב במחיר הזה.
אם כבר חפש דגמים של אונקיו או ימאהה. תסתכל ב מודעות של הסוחרים, יש שם רסיבר מתצוגה של ימאהה שעלה לפני שנתיים למעלה מ 10000 שקל ומוכרים אותו ב 3500 שקל.
אם הוא במצב טוב אני בטוח שלא תמצא דיל יותר טוב במחיר הזה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הגזמת ובגדול, אני יודע שבמוסיקה הכל זה טעם אישי אבל ממש הגזמת. הארמן ידועים בהגברה המשובחת שלהם ובמיוחד בסטריאו.למוסיקה ההארמן קארדון לא טוב! הוא נשמע סגור וחסר דינאמיות ....
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 17/01/2008 15:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
danlior,
אני לא בטוח שמה ש zeev78 אמר כזה מבדח (אם בכלל).
אתה יכול לא להסכים איתו, אך זה לא יכול להעשות בצורה שבה עשית זאת. אני מבקש כי תערוך את הודעתך.
אני לא בטוח שמה ש zeev78 אמר כזה מבדח (אם בכלל).
אתה יכול לא להסכים איתו, אך זה לא יכול להעשות בצורה שבה עשית זאת. אני מבקש כי תערוך את הודעתך.
לא חושב שהזמתי בכלל. בהשוואה למגברים אחרים שקימיים היום בשוק הוא נשמע (לי בכל אופן ) לא טוב.danlior כתב:הגזמת ובגדול, אני יודע שבמוסיקה הכל זה טעם אישי אבל ממש הגזמת. הארמן ידועים בהגברה המשובחת שלהם ובמיוחד בסטריאו.למוסיקה ההארמן קארדון לא טוב! הוא נשמע סגור וחסר דינאמיות .......