Terminator: The Sarah Connor Chronicles
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
מרטין ואני צפינו בפרימיירה (שני פרקים ששודרו יום אחר יום) ברשת FOX
הסדרה באיכות טובה, גם השחקנים מאוד ממכרים (במיוחד הילד שמשחק את JOHN CONNER והחבר לשעבר של SARAH).
מצד שני, העלילה טיפה מוגזמת, קפיצות מיותרות לעתיד, והשחקנית שמשחקת את ה-TERMINATOR הטוב (ששיחקה ב-SERENITY למי שזוכר) היא טיפה פחות טובה - היא לא משכנעת כרובוטית (היא תמימה ואנושית מדי).
סה"כ התחלה טובה ו-FOX הכריזו על 28 מיליון צופים בפרק הראשון. נקווה שההמשך יהיה לא פחות טוב.
אגב, הפרק שודר אתמול לאחר חזרתה של PRISON BREAK מחופשה. מרטין צפה בזה, אני התאפקתי (אצפה בזה ביחד עם אשתי).
הסדרה באיכות טובה, גם השחקנים מאוד ממכרים (במיוחד הילד שמשחק את JOHN CONNER והחבר לשעבר של SARAH).
מצד שני, העלילה טיפה מוגזמת, קפיצות מיותרות לעתיד, והשחקנית שמשחקת את ה-TERMINATOR הטוב (ששיחקה ב-SERENITY למי שזוכר) היא טיפה פחות טובה - היא לא משכנעת כרובוטית (היא תמימה ואנושית מדי).
סה"כ התחלה טובה ו-FOX הכריזו על 28 מיליון צופים בפרק הראשון. נקווה שההמשך יהיה לא פחות טוב.
אגב, הפרק שודר אתמול לאחר חזרתה של PRISON BREAK מחופשה. מרטין צפה בזה, אני התאפקתי (אצפה בזה ביחד עם אשתי).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
offirs,
הפרקים ששודרו לפני חצי שנה לא רלוונטים. הם צולמו מחדש ושונתה העלילה.
ראיתי אתמול פרק 1, המון אקשן, אבל משום אני קיבלתי רושם לאורך כל הפרק כאילו זה חיקוי זול של T2
הפרקים ששודרו לפני חצי שנה לא רלוונטים. הם צולמו מחדש ושונתה העלילה.
ראיתי אתמול פרק 1, המון אקשן, אבל משום אני קיבלתי רושם לאורך כל הפרק כאילו זה חיקוי זול של T2
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

פרק 2 הרבה יותר טוב לדעתי מפרק ראשון. יותר ממוקד ומבינים לאן הסיפור הולך.
הייתי מעדיף כי הרובוט שמגיע לחסל את ג'ון יהיה תמיד אותו שחקן, בדומה למר סמית במטריקס. כל פעם פרצוף חדש לשחקן הרע זה מעצבן קצת ולא ממש קושר אותי לדמות.
נ.ב
לאן נעלם המבטא הסקסי של פנלופי?
הייתי מעדיף כי הרובוט שמגיע לחסל את ג'ון יהיה תמיד אותו שחקן, בדומה למר סמית במטריקס. כל פעם פרצוף חדש לשחקן הרע זה מעצבן קצת ולא ממש קושר אותי לדמות.
נ.ב
לאן נעלם המבטא הסקסי של פנלופי?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
ziv_r,
היא שחקנים אמריקאית נוראית (במקור של SOPA OPERAS וכו'), המבטע הנוראי שלה ב-LOST ממש מעזעזע בעיני.
כמעט מזעזע כמו מבטאים של בריטים שמשחקים אמריקאים (ע"ע HOUSE).
היא שחקנים אמריקאית נוראית (במקור של SOPA OPERAS וכו'), המבטע הנוראי שלה ב-LOST ממש מעזעזע בעיני.
כמעט מזעזע כמו מבטאים של בריטים שמשחקים אמריקאים (ע"ע HOUSE).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא יודע, לטעמי המבטא שלה סקסי להחריד
אני חושב שהשחקנית צברה המון אוהדים לאחר ההופעה שלה ב Tell Me You Love Me.
אני חושב שהשחקנית צברה המון אוהדים לאחר ההופעה שלה ב Tell Me You Love Me.
ziv_r,
אחרי שאמרת שהפרק צולם מחדש והעלילה שונתה, ראיתי את הפרק הראשון המחודש, ולא שמתי לב לשום שינוי מהפרק של לפני חצי שנה... או שזכרוני מטעה בי או שזה בדיוק אותו הפרק. אתה יכול אולי להסביר לי מה בדיוק השתנה? קראתי קצת על זה שצילמו מחדש את הפרק בגלל שהוא היה בעייתי מבחינת התקיפה בבית הספר, אבל עדיין הייתה תקיפה באותו בית הספר, בדיוק כמו בפרק המקורי...
oferlaor,
לגבי HOUSE, על מה אתה מדבר? אני לא שמתי לב לשום מבטא בריטי אצלו... עד שלא גיליתי שהוא בריטי בIMDB, בחיים לא הייתי אומר שיש בעיה. לכל מקרה שאלתי גם כמה חברים והם אימתו שאין שום דבר מזעזע
אולי אתה רגיש בצורה קיצונית לדברים מהסוג הזה? בדיוק כמו שHOUSE בזמנו זיהה את המבטא הצ'כי אצל אביו של צ'ייס, עם 20 שנה של חיים באוסטרליה 
אחרי שאמרת שהפרק צולם מחדש והעלילה שונתה, ראיתי את הפרק הראשון המחודש, ולא שמתי לב לשום שינוי מהפרק של לפני חצי שנה... או שזכרוני מטעה בי או שזה בדיוק אותו הפרק. אתה יכול אולי להסביר לי מה בדיוק השתנה? קראתי קצת על זה שצילמו מחדש את הפרק בגלל שהוא היה בעייתי מבחינת התקיפה בבית הספר, אבל עדיין הייתה תקיפה באותו בית הספר, בדיוק כמו בפרק המקורי...
oferlaor,
לגבי HOUSE, על מה אתה מדבר? אני לא שמתי לב לשום מבטא בריטי אצלו... עד שלא גיליתי שהוא בריטי בIMDB, בחיים לא הייתי אומר שיש בעיה. לכל מקרה שאלתי גם כמה חברים והם אימתו שאין שום דבר מזעזע
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא יצא לי לצפות בפרקים מלפני חצי שנה ולכן אני לא יודע מה השתנה, אבל אני לא מסטול כמו שנדמה, עובדה שגם אתה קראת זאת.sunny_jim כתב:קראתי קצת על זה שצילמו מחדש את הפרק...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה רוצה שאני אחזיר לך מהזמן שלי 43 דקות?
אני ואתה התבססנו בדיוק על אותו מקור. בכל אופן, לפחות זכית עכשיו לצפות בפרקים ב HD
אני ואתה התבססנו בדיוק על אותו מקור. בכל אופן, לפחות זכית עכשיו לצפות בפרקים ב HD
אם תצליח לעשות את זה, אני לוקח 
באמת היה שווה להתרענן, שכחתי הכל...
העניין הוא שזה לא שאני מנסה לתקן כאן מישהו... מה שמציק לי זה שכביכול באמת צילמו פרק מחדש, אבל אני לא רואה מה השתנה... אולי התסרוקות שלהם? זה פשוט מעניין אותי... יש כאן קונספירציה? אולי שטויות של אמריקאים מפגרים? אני לא אשקוט עד שאגלה! (כן אני יודע, זה לא חייב להיות כאן
)
באמת היה שווה להתרענן, שכחתי הכל...
העניין הוא שזה לא שאני מנסה לתקן כאן מישהו... מה שמציק לי זה שכביכול באמת צילמו פרק מחדש, אבל אני לא רואה מה השתנה... אולי התסרוקות שלהם? זה פשוט מעניין אותי... יש כאן קונספירציה? אולי שטויות של אמריקאים מפגרים? אני לא אשקוט עד שאגלה! (כן אני יודע, זה לא חייב להיות כאן
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לאחר צפייה בפרק 3 הסדרה בהחלט מקבלת צורה וכיוון ברור יותר. נדמה שהם קראו את ההמלצה שלי מעמוד קודם וה Evil מקבל עכשיו פנים קבועות 
חחח אנשים איך אתם לא שמים לב מה שינו בפרק?????
הרי בפרק הראשון לפני חצי שנה, את החבר של שרה שיחק שחקן הזה
http://www.imdb.com/name/nm0347375/
ובפרקים הרשמים שיצאו לא מזמן, הם שינו לו את השם וגם החליפו שחקן
עכשיו השחקן שמשחק את החבר שלה, זה ההוא מ"אוז" "OZ" - "ריאן אוריילי"
http://www.imdb.com/name/nm0935921/
הרי בפרק הראשון לפני חצי שנה, את החבר של שרה שיחק שחקן הזה
http://www.imdb.com/name/nm0347375/
ובפרקים הרשמים שיצאו לא מזמן, הם שינו לו את השם וגם החליפו שחקן
עכשיו השחקן שמשחק את החבר שלה, זה ההוא מ"אוז" "OZ" - "ריאן אוריילי"
http://www.imdb.com/name/nm0935921/