איך הרמקולים Wharfedale ATLANTIC400
-
amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תגידו לי מה דעתכם על זוג הרמקולים Wharfedale ATLANTIC400 ועד איזה סכום שווה לשלם עליהם יד שניה.
-
- הינה אלה הרמקולים... רק הקדמיים כן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

לא בגלל זה אני שואל אותכם..:
.
הנה קצת יותר פרטים:
הם יהיו מחוברים לפיוניר 814 יהיו בחדר קטן יחסית וישומשו בעיקר למוזיקה (base)
איך הם יהיו?
הנה קצת יותר פרטים:
הם יהיו מחוברים לפיוניר 814 יהיו בחדר קטן יחסית וישומשו בעיקר למוזיקה (base)
איך הם יהיו?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי את האטלנטיק 100 (זה המדפיים בתמונה שלך) מחוברים במשרד למגברון t-amp. היום לא הייתי קונה אותם. הם עלו לי בערך 600, 700 ש"ח, והיום אני יודע שהיה אפשר למצוא דברים טובים יותר בשבילי.
לעומת זאת יש לי חבר שמאוד אהב את האטלנטיק 400 (זה הרצפתיים בתמונה שלך), למרות שבסוף הוא לא קנה אותם אלא זוג אחר.
כמו שמרטין כבר כתב לך, רק אתה יכול לדעת מה אתה אוהב. לך לחנות ותשמע אתם מול רמקולים אחרים באותה רמת מחיר. וכמובן, תחזור לספר לנו מה ההתרשמות שלך...
לעומת זאת יש לי חבר שמאוד אהב את האטלנטיק 400 (זה הרצפתיים בתמונה שלך), למרות שבסוף הוא לא קנה אותם אלא זוג אחר.
כמו שמרטין כבר כתב לך, רק אתה יכול לדעת מה אתה אוהב. לך לחנות ותשמע אתם מול רמקולים אחרים באותה רמת מחיר. וכמובן, תחזור לספר לנו מה ההתרשמות שלך...
פרננדו.
-
amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

חבל שלא תיהיה לי אופציה לשמוע אותם...
הכל מקרה הם יהיו יותר טובים מכל חברת מדבקה?
הכל מקרה הם יהיו יותר טובים מכל חברת מדבקה?
Sorry about the english - no Hebrew for a while in my comp.
I totally agree with what martin said- if you're interested enough in these speakers, you obviously care about sound. If you have a limited budget (like most of us) don't buy any speakers before any listening test. What Martin wrote is by far the best expert advice that you can get!
Only by hearing them (and comparing with some others) will price make any meaning (high? low? depends on market value but also of your enjoyment of the speakers)
I totally agree with what martin said- if you're interested enough in these speakers, you obviously care about sound. If you have a limited budget (like most of us) don't buy any speakers before any listening test. What Martin wrote is by far the best expert advice that you can get!
Only by hearing them (and comparing with some others) will price make any meaning (high? low? depends on market value but also of your enjoyment of the speakers)
נועם
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Mentally, בוא נדייק, הבעיה היא לא אם הרמקולים עומדים על הרצפה או זקוקים לסטנד, אלא בכמות האויר שהם דוחפים.
הרמקולים שלי למשל, רצפתיים ואין להם בעיה לעבוד בחדר קטן (טוויטר ומיד וופר 7")...
הכוונה שלך מובנת לי, רק רוצה להבהיר את זה לכאלו שלא.
הרמקולים שלי למשל, רצפתיים ואין להם בעיה לעבוד בחדר קטן (טוויטר ומיד וופר 7")...
הכוונה שלך מובנת לי, רק רוצה להבהיר את זה לכאלו שלא.
-
amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

אממ גודל החדר הוא בערך... 5*5 ואני רוצה להכניס מערכת קולנוע ביתית עכשיו יש לי תקציב של 3900 שקל בערך ואני רוצה לקנות DVD רסיבר ו5 רמקולים (סאב יש לי). כמו שאמרתי אין לי אפשרות כלל לשמוע את הרמקולים אבל אני לא מחפש רמקולים ברמה הכי גבוהה אני מחפש משהו שיהיה לי כיף לראות DVD ויותר חשוב לשמוע מוסיקה. אם למשהו יש הצעה למערכת סבבה שהוא שמע בטווח המחיר (אולי 400 שקל יותר) שיגיב בבקשה.
אני יודע שתגידו שאני צריך לשמוע את המערכת אבל איו לי אפשרות אז מה לא לקנות בכלל
נ.ב.
אין לי בעיה שהמעכת תיהיה משומשת במצב טוב.
אני יודע שתגידו שאני צריך לשמוע את המערכת אבל איו לי אפשרות אז מה לא לקנות בכלל
נ.ב.
אין לי בעיה שהמעכת תיהיה משומשת במצב טוב.
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

אם באמת חשוב לך לשמוע מוסיקה אתה לא יכול לוותר על ההאזנה.
אין רמקולים "טובים" ו "רעים" (בלי להחשיב רמקולי מדבקה וכדומה). לכל רמקול יש את הדגשים שלו עם היתרונות והחסרונות הייחודיים לו. רק אתה יכול להגיד איך אתה אוהב לשמוע מוזיקה ולכן אם לא תאזין לרמקול לפני שתקנה אותו אתה לעולם לא תקנה את הרמקול האידאלי בשבילך.
אנחנו לא יכולים להחליט בשבילך מה אתה אוהב. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה להזהיר אותך מפני מוצרים בעייתים ולהפנות אותך לדגמים נוספים של רמקולים שנשמעים דומה לרמקול שאהבת...
אין רמקולים "טובים" ו "רעים" (בלי להחשיב רמקולי מדבקה וכדומה). לכל רמקול יש את הדגשים שלו עם היתרונות והחסרונות הייחודיים לו. רק אתה יכול להגיד איך אתה אוהב לשמוע מוזיקה ולכן אם לא תאזין לרמקול לפני שתקנה אותו אתה לעולם לא תקנה את הרמקול האידאלי בשבילך.
אנחנו לא יכולים להחליט בשבילך מה אתה אוהב. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה להזהיר אותך מפני מוצרים בעייתים ולהפנות אותך לדגמים נוספים של רמקולים שנשמעים דומה לרמקול שאהבת...
פרננדו.
-
amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

כן אני יודע
תגידו TAC זה חברת מדבקה לרמקולים?
תגידו TAC זה חברת מדבקה לרמקולים?
אכן כוונתי הייתה לדחיפת האוויר של הרמקולים.
חדר של 5*5 הוא לא חדר קטן כלל. הוא חדר בינוני + אשר יתאים לרמקולים רצפתיים.
TAC זוהי חברת מדבקה בהחלט.
בתקציב של 3,900 הייתי לוקח DVD של PIONEER ב-700 ש"ח (ה-383), רסיבר מיד שניה בערך באותו הסכום ובשאר הכסף הייתי לוקח WHARFEDALE DIAMOND 8 או 9 במידה והנך יכול למתוח קצת את התקציב.
חדר של 5*5 הוא לא חדר קטן כלל. הוא חדר בינוני + אשר יתאים לרמקולים רצפתיים.
TAC זוהי חברת מדבקה בהחלט.
בתקציב של 3,900 הייתי לוקח DVD של PIONEER ב-700 ש"ח (ה-383), רסיבר מיד שניה בערך באותו הסכום ובשאר הכסף הייתי לוקח WHARFEDALE DIAMOND 8 או 9 במידה והנך יכול למתוח קצת את התקציב.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני ממליץ לך על האטלנטיק 400
ואני אספר גם למה.
המערכת הראשונה שלי (הרצינית, מגיל 10 התעניינתי בסאונד ורמקולים של מחשב בעיקר) היתה רסיבר ימהה 340 עם רמקולים מדבקה STORM, לא הייתי יכול להיות יותר מאושר
זה היה חיסכון של 2000 שקל (זה הרבה בשבילי בגיל 16) בכל אופן, עברה שנה וחרשתי להם את הצורה, הנסיון היה טוב כי למדתי על סאונד ועכשיו לפני שבועיים שקניתי את האטלנטיק 400 אני ממש מרוצה כי ההפרש הקטן הזה בסאונד ממש עשה אותי שמח, ומחשבות כמו אם הייתי מתחיל ישר מהוורפידייל ת'אמת ששנויות במחלוקת כי אז לא הייתי מעריך אותם כמו עכשיו. בתכלס הם לא מטורפים, אבל מספקים את האוזן לא כל כך מיומנת, הם חמים וכיפיים, בעיקר לרוק.
אז צ'מע, לפי מה שאתה מספר אין לך כל כך מושג, הרמקולים האלה יגמרו לך הרבה הנאה.
לדעתי שמיעה מקבלים כשמשתדרגים עם הזמן.
ואני אספר גם למה.
המערכת הראשונה שלי (הרצינית, מגיל 10 התעניינתי בסאונד ורמקולים של מחשב בעיקר) היתה רסיבר ימהה 340 עם רמקולים מדבקה STORM, לא הייתי יכול להיות יותר מאושר
זה היה חיסכון של 2000 שקל (זה הרבה בשבילי בגיל 16) בכל אופן, עברה שנה וחרשתי להם את הצורה, הנסיון היה טוב כי למדתי על סאונד ועכשיו לפני שבועיים שקניתי את האטלנטיק 400 אני ממש מרוצה כי ההפרש הקטן הזה בסאונד ממש עשה אותי שמח, ומחשבות כמו אם הייתי מתחיל ישר מהוורפידייל ת'אמת ששנויות במחלוקת כי אז לא הייתי מעריך אותם כמו עכשיו. בתכלס הם לא מטורפים, אבל מספקים את האוזן לא כל כך מיומנת, הם חמים וכיפיים, בעיקר לרוק.
אז צ'מע, לפי מה שאתה מספר אין לך כל כך מושג, הרמקולים האלה יגמרו לך הרבה הנאה.
לדעתי שמיעה מקבלים כשמשתדרגים עם הזמן.
-
amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה סוף סוף אני מוצא פיתרון
עכשיו אני רק צריך למצוא את המוצרים יד שניה האלו....
ואיזה מגבר אפשר כבר להביא ב700 שקל?!?!
ועוד שאלה.. כמה צריכים לעלות WHARFEDALE DIAMOND 8 או 9 ?
תודה.
עכשיו אני רק צריך למצוא את המוצרים יד שניה האלו....
ואיזה מגבר אפשר כבר להביא ב700 שקל?!?!
ועוד שאלה.. כמה צריכים לעלות WHARFEDALE DIAMOND 8 או 9 ?
תודה.
-
amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

טוב נוותר על ה9...
רגע הdiamond 8 זה מחיר לחדש?
רגע הdiamond 8 זה מחיר לחדש?
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

לגבי מגבר יד שנייה, ראיתי בפיוז מודעה עם מכשירי יד שנייה ויש שם גם מגברים ורסיברים שלדעתי נכנסים לתקציב או חורגים רק מעט.
פיוז נמצאים בגבעתיים על רחוב כצנלסון מאה-שלושים-ומשהו.
אני יודע שיש עוד חנויות שמוכרות יד שניה, אבל אני מזכיר את פיוז כי עברתי לידם ביום חמישי האחרון - אני לא קשור אליהם...
פיוז נמצאים בגבעתיים על רחוב כצנלסון מאה-שלושים-ומשהו.
אני יודע שיש עוד חנויות שמוכרות יד שניה, אבל אני מזכיר את פיוז כי עברתי לידם ביום חמישי האחרון - אני לא קשור אליהם...
פרננדו.