חיבור שני זוגות רמקולים למגבר
למגבר זה לא ישנה כי הוא יהיה מסוגל לדחוף אותם אבל לך זה ישנה כי אם תשתמש בזוגות שונים של רמקולים הצליל לא יהיה שווה.bitfield כתב:אם המגבר מסוגל לדחוף 4 - 8 אום, האם יש משמעות לכך שכל זוג רמקולים יהיה בעל התנגדות שונה?...
האמת שזה רק נסיון - אין לי כוונה להשאיר את זה באופן קבוע. במקום לשדרג את המערכת (תקציב...) אני בונה מערכת משנית ובינתיים עושה נסיונות.zeev78 כתב: למגבר זה לא ישנה כי הוא יהיה מסוגל לדחוף אותם אבל לך זה ישנה כי אם תשתמש בזוגות שונים של רמקולים הצליל לא יהיה שווה....
במידה ומעמידים שני שמאליים האחד מעל השני ושני ימניים באופן דומה בצד השני, לא יתכן שישמע שיפור ורמקול אחד יפצה על חסרונות של האחר (בהנחה ששני הזוגות נצילים במידה שווה)?zeev78 כתב:סטריאו נשמע במיטבו מ 2 רמקולים. כך הוא מתוכנן ומיועד. כל קומבינציה אחרת מורידה מהחדות של הצליל....
זו בדיוק הכוונה.yovi כתב:במידה ומעמידים שני שמאליים האחד מעל השני ושני ימניים באופן דומה בצד השני, לא יתכן שישמע שיפור ורמקול אחד יפצה על חסרונות של האחר (בהנחה ששני הזוגות נצילים במידה שווה)?zeev78 כתב:סטריאו נשמע במיטבו מ 2 רמקולים. כך הוא מתוכנן ומיועד. כל קומבינציה אחרת מורידה מהחדות של הצליל.......
יפצה על חסרונות ?!yovi כתב:
יתכן שישמע שיפור ורמקול אחד יפצה על חסרונות של האחר (שווה)?...
על איזו חיסרונות?
רוב הסיכויים שתוצעה תהיה גרוע.
מה הבדל בין חובב מוזיקה ו בין אודיופיל ?
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אתה חייב קופסת מיתוג בשביל לחבר יותר מזוג אחד,קופסת מיתוג מקצועית,לא אלו שמוכרים בהום סנטר ב 100 שקל.
חפש מוצרים של חברת NILES , רק בחו"ל כי אין אותם בארץ.
תבדוק בלוחות למכירה,אני מפרסם ממתג כזה שהבאתי איתי מחו"ל אם מעניין אותך.
משה.
חפש מוצרים של חברת NILES , רק בחו"ל כי אין אותם בארץ.
תבדוק בלוחות למכירה,אני מפרסם ממתג כזה שהבאתי איתי מחו"ל אם מעניין אותך.
משה.
משה לא נירא לי שהוא צריך קופסת מיתוג הרי הוא כתב
אז נירא לי לא צריכה להיות בעיה עם חיבור של 4 רמקולים בו זמנית לא בB-WIRE כמובן.bitfield כתב: למגבר יציאות כפולות שמתאימות לחיבור b-amp לרמקולים מתאימים....
מה הבדל בין חובב מוזיקה ו בין אודיופיל ?