פלזמה או LCD לטלוויזיה 42'' בעקבות שידורי HD ב YES

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
niv0us פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

עד עכשיו תמיד אמרו לי, שבטלוויזיות עד 42'' עדיף לקנות LCD, ומעל עדיף לקנות פלזמה.
לחדר שלי קניתי LCD 32'' ואני ממש מרוצה, כי אני גם משתמש בה הרבה לצפייה בסרטים דרך המחשב.
עכשיו השאלה שלי האם בעקבות תחילת שידורי HD בYES ולמרות גודל הטלוויזיה עדיף לקנות עכשיו LCD ולא פלזמה?
יש איזה טלוויזיה מומלצת?
השימוש היה בעיקר לצפייה בסדרות בטלוויזיה, אבל גם סרטי DVD וכנראה HD ב YES.
האם שווה לקנות טלוויזיה שהיא FULL HD, או לחכות כי ייקח עוד זמן עד שיתחילו להיות הרבה שידורי HD ובתקווה שעד אז מחירי ה FULL HD ירדו.

המון תודה מראש,
ניב..

Frosti7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

אין הרבה טעם לחכות (אלה אם כן תחכה שנה)
הפלזמה הגיעה לרמת בשלות גבוהה מאוד וLCD מתחילה להתקרב (בשידורי טלויזיה ושידור HD)
עדיין הפלזמה מומלצת
1.פיוניר 4280, אם התקציב מאפשר
2.פנסוניק PH10, אם התקציב לא מאפשר
3.HITACHI 9500, אם עומק השחורים לא מפריעה לך (טלויזיה מדהימה)

שמעתי גם שהQ9 של SAMSUNG מומלצת אבל קשה לי להאמין שיצרן קוריאני מתקרב ליפניות

gvid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #3 

אתה קורא לשני סרטים ביום, סדרה שחוזרת על עצמה ומשחק של מילאן ב-LOOP "שידורי HD" :?:
אל תהיה פראייר ואל תשלם חמישים ש"ח בשביל זה. אתה תצפה השידורים בדיוק יומיים כדי להתפעל "וואו איזה יופי רואים" ותמשיך לשלם 50 ש"ח כל חודש בגלל שהתחייבת לממיר. מעבר לזה, גם בתוכן העלוב שיש היום ב-HD יש מלא תקלות - בייחוד בסאונד.

תחשוב שוב לפני שאתה מתחבר, ו"שלא יעבדו עליכם" :D

niv0us פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לא נראה לי שהבנתם אותי.
לא התכוונתי לקנות טלוויזית FULL HD בגלל ה-3 ערוצי HD שיש עכשיו בYES, השאלה היא תוך כמה זמן ערוצי הסדרות ועוד ערוצים יתחילו להיות ב HD. לדעתי יש לזה עוד זמן ובגלל זה חשבתי שלא שווה להשקיע את הכסף בטלויזית HD FULL עכשיו, באמונה שעד שהיו הרבה שידורי HD המחיר של הטלויזיות האלו ירד.
השאלה שלי היא מהטלוויזיה הכי משתמלת, אבל עדין איכותית ששווה לי לקנות לסלון בבית, מדובר על מרחק של כ-4 מטר.
הטלוויזיה פועלת די הרבה שעות ביום, לפעמים גם שאף אחד לא ממש מסתכל, ואני מפחד מאוד מצריבות על המסך ועוד דברים.
LCD זה לא פחות כאב ראש, וגם בסך הכל עם רזולוציה טובה יותר, מה שבסופו של דבר מאפשר להשתמש בטלוייזיה כמסך טוב יותר.
אשמח לקבל דגמים ספיצפיים מומלצים.

המון תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”