LCD וכבלים אנלוגיים
שלום,
אני מתכוון לקנות LCD של LG 32 אינטס עם יחס ניגודיות של 1:10,000 ומהירות תגובה 5 מ"ס.
יש לי כבלים אנלוגיים ולא דיגטליים או יס. שאלתי היא איך זה יסתדר עם טלויזיה כזו? האם איכות הצפייה תהיה טובה יותר, גרועה יותר או אותו דבר?
נדב.
אני מתכוון לקנות LCD של LG 32 אינטס עם יחס ניגודיות של 1:10,000 ומהירות תגובה 5 מ"ס.
יש לי כבלים אנלוגיים ולא דיגטליים או יס. שאלתי היא איך זה יסתדר עם טלויזיה כזו? האם איכות הצפייה תהיה טובה יותר, גרועה יותר או אותו דבר?
נדב.
- yuvR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
הוא מתכוון לממיר האנלוגי הישן לקליטת שידורי טלויזיה בכבלים, בניגוד לממירים הדיגיטליים החדשים של הוט ו-יס.shaymomo כתב:אין דבר כזה כבלים דיגיטלים. יש כניסות/יציאות דיגיטליות.
לא הבנתי לאן אתה רוצה לחבר אותה?....
אם כך אז אין יותר צורך בממיר, מחברים את ה LCD ישירות עם כבל RFyuvR כתב:הוא מתכוון לממיר האנלוגי הישן לקליטת שידורי טלויזיה בכבלים, בניגוד לממירים הדיגיטליים החדשים של הוט ו-יס.shaymomo כתב:אין דבר כזה כבלים דיגיטלים. יש כניסות/יציאות דיגיטליות.
לא הבנתי לאן אתה רוצה לחבר אותה?.......
הכבלים האנלוגיים שלך יראו פחות על מסך LCD ממה שאתה רואה היום במסך ה CRT (אפילו אם היה לך ממיר דיגטלי וחיבורי S-Video או SCART שלא לדבר על חיבור RF הנוכחי שלך)דארקו כתב:תודה, אבל השאלה שלי היתה איך השידורים האנלוגיים האלה ייראו על מסך LCD.
יותר טוב מאשר על טלויזיה רגילה, אותו דבר או פחות טוב?...
היתרון המשמעותי של מסכי ה LCD (וגם הפלאזמה) מתרחש בשידורי HD !!!