חיבור קול בין מחשב לרסיבר

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
MONTANA28 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כן אני יודע שהנושא נטחן עברתי על המון הודעות בפורום וניסתי למצוא תשובה אני מקווה שהפעם זה יהיה סופי.

במחשב מאחור יש לי יציאה אופטית יש לי את החיבור של הפינים PL ויש לי את הקואקסלי כרגע מהמחשב יוצא כבל PL לרסיבר ונכנס שם 2RCA הכניסה האופטית ברסיבר תפוסה ע"י ה DVD מה הקטע של הקואקסלי? האם יהיה הבדל בין החיבור הקואק לPL RCA?
לֹא-תִקֹּם וְלֹא-תִטֹּר אֶת-בְּנֵי עַמֶּךָ, וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ: אֲנִי, ה'. ויקרא פרק יט' פסוק יח'

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

הכן יש הבדל גדול מאוד בין בין יציאת ה PL מהמחשב לבין היציאה הקואקסלית והאופטית מהסיבה הפשוטה
שהראשון מוציא אות אנלוגי (סטראו) והשני מוציא אות דיגיטלי (מאפשר לך לשלוח ולקודד ערוצי 5.1 כגון AC3 ו DTS)

MONTANA28 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

רעש רקע בחיבור ממיר הוט לרסיבר כאשר המחשב מחובר גם לרסיבRCA

שליחה #3 

תודה על העזרה יש לי שאלה נוספת כרגע לרסיבר מחובר אותו כבל RCA שמגיע למעשה מהמחשב ושם הוא מחובר PL (שקע אחד מקווה שלקרוא לזה PL זה בסדר) עכשיו ברגע שאני מחבר כבל לבן אדום בין הממיר של הוט לרסיבר על מנת לקבל סאונד של הממיר ברסיבר הכל בסדר אבל אז שברסיבר אני מעביר לער' (תחנה) של שמיעת קול של המחשב ברסיבר אני מקבל רעשי רקע מעיין רעש אויר כזה שאני מחזיר ברסיבר לתחנה של הממיר הרעש נעלם אם אני מוציא את הכבל שמחבר בין הממיר הלבן אדום לרסיבר הלבן אדום וחוזר לתחנה של המחשב אז אין רעש
היום התקינו לי איזולטור אבל עדין הבעיה קיימת הסבירו לי לנסות לחבר כבל לבן אדום מהמסך לרסיבר ישירות ובעצם לקחת סאונד מהטלויזיה שהיא מחוברת 21 ל21 ממיר למסך אבל עדין גם שאני מחבר ככה לבן אדום מהמסך לרסיבר אני מקבל את הרעש רק שאני מנסה לעבור לתחנה ברסיבר של קליטת סאונד מהמחשב מה אתה מציע?
לֹא-תִקֹּם וְלֹא-תִטֹּר אֶת-בְּנֵי עַמֶּךָ, וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ: אֲנִי, ה'. ויקרא פרק יט' פסוק יח'

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”