הכנסת החליטה שהאגרה לא תופחת השנה - מפתיע???
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3494160,00.html
הייתה החלטה לפיה בכל שנה יהיה פיחות בתשלום האגרה עד לביטול האגרה לגמרי,
היום החליטו בכנסת לבטל את הפיחות לשנה הקרובה כי הרשות בצרות (מעניין למה?)
מה שאומר, שאנחנו נמשיך לממן את המערכת המסואבת הזאת.
נקודת האור - אם לא תהיה התקדמות ברפורמה ברשות השידור השנה, הפיחות בשנה הבאה יהיה
בגובה 9%.
למרות שלפי דעתי, גם בשנה הבאה לא יהיה פיחות.
הייתה החלטה לפיה בכל שנה יהיה פיחות בתשלום האגרה עד לביטול האגרה לגמרי,
היום החליטו בכנסת לבטל את הפיחות לשנה הקרובה כי הרשות בצרות (מעניין למה?)
מה שאומר, שאנחנו נמשיך לממן את המערכת המסואבת הזאת.
נקודת האור - אם לא תהיה התקדמות ברפורמה ברשות השידור השנה, הפיחות בשנה הבאה יהיה
בגובה 9%.
למרות שלפי דעתי, גם בשנה הבאה לא יהיה פיחות.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

אני מאוד מבין את חשיבות השידורים הציבוריים!Nissim כתב:אולי כדאי שתתחילו לנסות להבין למה שידורים ציבוריים חשובים ולא להתרכז בעניין התשלום בלבד.
את המערכת המסואבת מנסים עכשיו לתקן....
אני חושב שהמדינה מחוייבת לתת שידורים ציבוריים לאלו שלא מסוגלים/רוצים לשלם לחברות הלווין/כבלים.
אבל, וזה אבל גדול, אני נגד הדרך שבה זה מיושם, אין לי שום בעיה לשלם אגרה, אבל התשלום צריך להיות בשביל תכנים נורמליים ואיכות שידור מינימלית, ולא בשביל לשלם הרבה כסף לכל מיני עסקנים ואנשים קטנים שמנהלים את רשות השידור.
אתה אומר שאת המערכת המסואבת מנסים לתקן, הרשה לי להזכיר לך כמה פעמים כבר ניסו לתקן את המערכת הזאת, כמה פעמים היו רפורמות ותכניות הבראה, כמה כסף הוזרם למערכת הזאת, ומה קיבלנו בתמורה - כלום!!
אתה יודע שבשעות הלילה בערוץ 1 (לפחות כך היה בחודש שעבר שזיפזפתי בין הערוצים) היו שידורים חוזרים של "להיט בראש"??
אתה מבין על מה אני מדבר? - ל ה י ט ב ר א ש!!
זה מה שעושים עם הכסף שלנו.
אז פה כבר לא מדובר על שידור ציבורי, פה מדובר על שחיתות לשמה!!
גם לשידור ציבורי יש מינימום שצריך לתת.
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני מעוניינת להוסיף ולומר שמטרת שידורים ציבוריים, כמו כל דבר ציבורי למעשה זה לספק כשל שוק הווה אומר סיפוק תכנים איכותיים בנושאים שהשוק החופשי אינו יכול או מעוניין להתעסק אתם, למשל עקב בעיה של רווחים.theAman כתב:אני מאוד מבין את חשיבות השידורים הציבוריים!Nissim כתב:אולי כדאי שתתחילו לנסות להבין למה שידורים ציבוריים חשובים ולא להתרכז בעניין התשלום בלבד.
את המערכת המסואבת מנסים עכשיו לתקן....
אני חושב שהמדינה מחוייבת לתת שידורים ציבוריים לאלו שלא מסוגלים/רוצים לשלם לחברות הלווין/כבלים.
אבל, וזה אבל גדול, אני נגד הדרך שבה זה מיושם, אין לי שום בעיה לשלם אגרה, אבל התשלום צריך להיות בשביל תכנים נורמליים ואיכות שידור מינימלית, ולא בשביל לשלם הרבה כסף לכל מיני עסקנים ואנשים קטנים שמנהלים את רשות השידור.
אתה אומר שאת המערכת המסואבת מנסים לתקן, הרשה לי להזכיר לך כמה פעמים כבר ניסו לתקן את המערכת הזאת, כמה פעמים היו רפורמות ותכניות הבראה, כמה כסף הוזרם למערכת הזאת, ומה קיבלנו בתמורה - כלום!!
אתה יודע שבשעות הלילה בערוץ 1 (לפחות כך היה בחודש שעבר שזיפזפתי בין הערוצים) היו שידורים חוזרים של "להיט בראש"??
אתה מבין על מה אני מדבר? - ל ה י ט ב ר א ש!!
זה מה שעושים עם הכסף שלנו.
אז פה כבר לא מדובר על שידור ציבורי, פה מדובר על שחיתות לשמה!!
גם לשידור ציבורי יש מינימום שצריך לתת....
המשמעות של זאת אינה שידור עוד תכנית אירוח שתתחרה בכזו שיש בערוץ 2/10, עוד טלנובלה שתתחרה ב- 5000 שמציפות כל ערוץ ושנייה פנויה וגם לא עוד תכנית "איכות חיים" שתתחרה באיזו מגישה בשמלה משעשעת שאין לה על מה ללהג בין תצוגת אופנה לעוד מתכון
הכוונה לתכניות איכות
דוגמת מהדורת חדשות איכותית - כמו שלמעשה יש, דוגמת תכניות אינטלקטואליות שונות - כגון גלובוס שמודה שכבר מזמן לא דגמתי וחבל שכך
גם מדובר על תכניות איכותיות לילדים דוגמת אותן תכניות שיש ב- BBC ושהיו בילדותינו בטלוויזיה החינוכית.
תכניות מושקעות וטובות כדוגמת אלה, אבל עוד בנושאים אלו ואחרים (שוב דוגמה, ב- BBC )
ולא *** / שידור ממחוזר ומיני "היה פעם" (או איך שלא קוראים לדבר המוזר הזה שראיתי שהם משדרים לא מעט)
ובינינו, עם התקציב הגדול שיש לרשות השידור , אין שום סיבה שהם לא יכולו לספק כאלה תכניות. רק אם כמובן, ירצו ויתעלו את התקציבים נכונה
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
על ההודעה לתשלום האגרה אשר קיבלתי בדואר מופיע 360 ש"ח כסכום לתשלום.
כאשר ניגשים לשלם את האגרה דרך האינטרנט, מופיע הסכום 350 ש"ח כסכום לתשלום.
ניסיתי לשלם דרך הטלפון אשר מופיע על דף החשבונית, אולי בדרך זו הם יגידו לי במדוייק את הסכום לתשלום, אך במענה הממוחשב אני נדרש להקליד בעצמי את הסכום לתשלום.

ניסיתי לשלם דרך הטלפון אשר מופיע על דף החשבונית, אולי בדרך זו הם יגידו לי במדוייק את הסכום לתשלום, אך במענה הממוחשב אני נדרש להקליד בעצמי את הסכום לתשלום.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

תקליד 350 ש"ח. (או אולי תנסה פחות - 200 ש"חziv_r כתב:על ההודעה לתשלום האגרה אשר קיבלתי בדואר מופיע 360 ש"ח כסכום לתשלום.
...
עכשיו ברצינות, יכול להיות שדרך טלפון/אינטרנט יש הנחה קטנה (מאוד) על העמלות או משהו כזה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ניסיתי להקליד מספרים נמוכים יותר - אין בעיה עם זה. כל עוד אתה מעוניין לשלם להם כסף, הם לוקחים
לא קיימת אפשרות להגיע למענה אנושי.
לא קיימת אפשרות להגיע למענה אנושי.