יש נגנים שיכולים להוציא DTS-HD וDOLBY-HD ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תיקון קטן, קונסולת ה PS3 איננה מסוגלת לפענח DTS-HD. לעומת זאת, עם Dolby TrueHD אין שום בעיה.
ייתכן ובעתיד תתווסף תמיכה על ידי עדכון קושחה.
kobalt,
למה דווקא פורמטים אלו?
ייתכן ובעתיד תתווסף תמיכה על ידי עדכון קושחה.
kobalt,
למה דווקא פורמטים אלו?
למה דוקא פורמטים אלו?
חשבתי שעם פורמטים חדשים אלו השמיעה תהיה הכי טובה
יש לי רסיבר לא רע ONKYO SR 705ורציתי לנצל אותו למקסימום
ולהבין כדי לקבל את הפורמטים הללו גם הנגן וגם המגבר צריכים לתמוך בהם?
באיזו עוד דרך אפשר להפיק את השמיעה המיטבית מהמגבר?
חשבתי שעם פורמטים חדשים אלו השמיעה תהיה הכי טובה
יש לי רסיבר לא רע ONKYO SR 705ורציתי לנצל אותו למקסימום
ולהבין כדי לקבל את הפורמטים הללו גם הנגן וגם המגבר צריכים לתמוך בהם?
באיזו עוד דרך אפשר להפיק את השמיעה המיטבית מהמגבר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
פורמטים אלו בעלי קצב נתונים גבוה יותר ממה שהורגלנו ב DTS & DD ומבטיחים איכות שמע טובה יותר כפי שהזכרת.
יש צורך כי גם הנגן (מספיקה יכולת Passthrough) והרסיבר יהיו בעל יכולת לפענח את הפורמטים.
שים לב כי מספר הכותרים אשר מכילים פסקול ב DTS-HD Master Audio & Dolby TrueHD הינם די נדירים.
מה שלא מובן לי בשאלה שלך זה השאלה לגבי המקורות לניגון התכנים הללו.
אם אתה בכלל לא בראש של HTPC | קונסולה או כל אמצעי אחר ש Shtirlitz הזכיר, אתה תרכוש כזה רק מכיוון שהוא מסוגל לנגן תכנים כאלה?
פורמטים אלו בעלי קצב נתונים גבוה יותר ממה שהורגלנו ב DTS & DD ומבטיחים איכות שמע טובה יותר כפי שהזכרת.
יש צורך כי גם הנגן (מספיקה יכולת Passthrough) והרסיבר יהיו בעל יכולת לפענח את הפורמטים.
שים לב כי מספר הכותרים אשר מכילים פסקול ב DTS-HD Master Audio & Dolby TrueHD הינם די נדירים.
מה שלא מובן לי בשאלה שלך זה השאלה לגבי המקורות לניגון התכנים הללו.
אם אתה בכלל לא בראש של HTPC | קונסולה או כל אמצעי אחר ש Shtirlitz הזכיר, אתה תרכוש כזה רק מכיוון שהוא מסוגל לנגן תכנים כאלה?
מה פתאום
יש לי PS3 ויש לי HTPC עם נגן BD של סוני
אני מנסה לראות אם אפשר איתם לנגן פסי קול שכאלה
כמעט כל סרט חדש ששכרתי הגיע עם DTS-HD או DOLBY-HD
בPOWER DVD 7.3 יש איקונים של פורמטים אלו אך אני לא יושע אם זה אומר שהם מסוגלים להעביר אותם (אגב מה זה PASSTHREW)
יש לי PS3 ויש לי HTPC עם נגן BD של סוני
אני מנסה לראות אם אפשר איתם לנגן פסי קול שכאלה
כמעט כל סרט חדש ששכרתי הגיע עם DTS-HD או DOLBY-HD
בPOWER DVD 7.3 יש איקונים של פורמטים אלו אך אני לא יושע אם זה אומר שהם מסוגלים להעביר אותם (אגב מה זה PASSTHREW)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

התחלת את הדיון על הפורמטים המיטביים ביותר ("חשבתי שעם פורמטים חדשים אלו השמיעה תהיה הכי טובה") והזכרת את Dolby TrueHD. מכאן ניתן להסיק כי אתה מדבר על פורמטי האודיו המיטביים ביותר: DTS-HD Master Audio והמקבילה שלו במשפחת ה Dolby, ה Dolby TrueHD.
בשל הנתונים הללו רשמתי כי נדיר לפגוש כותרים אשר מכילים פסקול בפורמט הזה - ואין זו טעות. לרוב אנחנו נמצא פסקול ב Dolby Digital Plus או\וגם ב DTS-HD High Resolution Audio מסיבות ברורות, המקבילות שלהם אשר הוזכרו בפסקה קודמת שכתבתי, דורשים נפח גדול הרבה יותר, דבר אשר עלול להשאיר נפח נתונים נמוך מידי עבור הוידאו.
כמובן שאין גם פורמט בשם DOLBY-HD, יש Dolby Digital Plus & Dolby TrueHD.
סביר להניח כי הפסקולים שנתקלת בכותרים עד היום הינם בפורמט DTS-HD High Resolution Audio או\וגם Dolby Digital Plus
בשל הנתונים הללו רשמתי כי נדיר לפגוש כותרים אשר מכילים פסקול בפורמט הזה - ואין זו טעות. לרוב אנחנו נמצא פסקול ב Dolby Digital Plus או\וגם ב DTS-HD High Resolution Audio מסיבות ברורות, המקבילות שלהם אשר הוזכרו בפסקה קודמת שכתבתי, דורשים נפח גדול הרבה יותר, דבר אשר עלול להשאיר נפח נתונים נמוך מידי עבור הוידאו.
אין פורמט כזה DTS-HD, יש DTS-HD High Resolution Audio & DTS-HD Master Audio.kobalt כתב:כמעט כל סרט חדש ששכרתי הגיע עם DTS-HD או DOLBY-HD...
כמובן שאין גם פורמט בשם DOLBY-HD, יש Dolby Digital Plus & Dolby TrueHD.
סביר להניח כי הפסקולים שנתקלת בכותרים עד היום הינם בפורמט DTS-HD High Resolution Audio או\וגם Dolby Digital Plus
נכון זה היה נסיון מצידי לחסוך במילים. עדיין הכוונה שלי DTS-HD Master Audio ו Dolby TrueHD וכמעט כל סרט חדש יוצא באחד מפורמטים אלו
השאלה היא עדיין האם הסוני פליסטישן ינגן אותם והאם הPOWER DVD ינגן אותם ורק אם לא -רק במקרה ולא האם יש נגן היום שכן יכול
להזכיר המגבר שלי יכול לפענח שיטות אלו ואני משתמש בכבל HDMI 1.3 שמעביר 10.2GBPS
השאלה היא עדיין האם הסוני פליסטישן ינגן אותם והאם הPOWER DVD ינגן אותם ורק אם לא -רק במקרה ולא האם יש נגן היום שכן יכול
להזכיר המגבר שלי יכול לפענח שיטות אלו ואני משתמש בכבל HDMI 1.3 שמעביר 10.2GBPS