פנל בעייתי CMO בLCD סמסונג R81
-
dazzz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
במרבית טלויזיות הסמסונג מסידרת R 81 32 יש את הפנל הנחות COM (בעיית זווית וזליגת אור) ולא פנל מקורי של סמסונג SPVA ...ניתן לבדוק סוג פנל Service Menu Options על ידי קוד טכנאי INFO /MENU/MUTE/ POWER למי שמעוניין בכיוון מתקדם של המסך יכול למצוא מידע מועיל באתר זהhttp://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=513376
לא זכור לי שדיברו על זה בעבר אבל אשמח אם גם תלפרט על הנושא בדיוק, מה שכתבת אני יודע, מעבר לזה אני לא יודע על הקטע, יש את זה בעוד טלוויזיות של סאמסונג?roberts כתב:שלום ארז - האם אתה יכול לצרף את הלינקים שבהם דובר בעבר על נושא זה ?
תודה מראש !...
-
dazzz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
תיכנס ללינקhttp://www.avforums.com/forums/archive/index.php/t-498836.html
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
נכנסתי ללינק הנ"ל וקראתי את תוכנו וכנראה סמליין משקרים
מקווה שהבנתי אותו כהלכה.
סמליין מספרים שבמסכים שלהם ישנו פנל S-PVA
מבדיקה בתוך תפריט טכנאי יש לי פנל מסוג
AUO A-MVA
מועתק מהפורום של סמליין
רציתי לדעת איזה סוגי פנל LCD מגיעים לארץ בדגם SAMSUNG LA32R81B , חוץ מסוג ישן - CM02(CMO MVA יצרן) ? למשל, למה לא מגיעים מסכים ים פנל SP03 (S-PVA של יצרן SAMSUNG), שנחשב טוב יותר וחדשני.
תודה
הוסף תגובה
סוגי פנלים. עירון, מנהל הפורום 01/07/07 12:33
כל הפנלים לכל טלוויזיות ה אל סי די השנה הם בטכנולוגיית (כולל דגם זה כמובן) הם פנלים
s-pva
המאפשרים זווית צפייה גזולה במיוחד ואיכות צפייה מושלמת ללא פגיעה ברמות הצבע גם מאלכסונים
מכל הכיוונים
178 מעלות.
הוסף תגובה
סמליין מספרים שבמסכים שלהם ישנו פנל S-PVA
מבדיקה בתוך תפריט טכנאי יש לי פנל מסוג
AUO A-MVA
מועתק מהפורום של סמליין
רציתי לדעת איזה סוגי פנל LCD מגיעים לארץ בדגם SAMSUNG LA32R81B , חוץ מסוג ישן - CM02(CMO MVA יצרן) ? למשל, למה לא מגיעים מסכים ים פנל SP03 (S-PVA של יצרן SAMSUNG), שנחשב טוב יותר וחדשני.
תודה
הוסף תגובה
סוגי פנלים. עירון, מנהל הפורום 01/07/07 12:33
כל הפנלים לכל טלוויזיות ה אל סי די השנה הם בטכנולוגיית (כולל דגם זה כמובן) הם פנלים
s-pva
המאפשרים זווית צפייה גזולה במיוחד ואיכות צפייה מושלמת ללא פגיעה ברמות הצבע גם מאלכסונים
מכל הכיוונים
178 מעלות.
הוסף תגובה