עזרה בבחירת דגמים ממולצים ומסוקרים LCD TV 42 HD READY
שלום לכולם !
אני מרגיש מאד מבולבל ומתקשה לבחור LCD TV 42 מול ההיצע הרחב בשוק כיום.
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להסגר על הדגם האולטימטיבי חשוב לי נורא שהוא עבר סיקור רחב ושיש עליו המלצות .
קצת פרטים
תקציב : 10000K פלוס מינוס
מרחק הצפיה שלי הוא 3.10 לכן בחרתי 42 אינטש תקנו אותי אם אני טועה.
תודה מראש !
אני מרגיש מאד מבולבל ומתקשה לבחור LCD TV 42 מול ההיצע הרחב בשוק כיום.
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להסגר על הדגם האולטימטיבי חשוב לי נורא שהוא עבר סיקור רחב ושיש עליו המלצות .
קצת פרטים
תקציב : 10000K פלוס מינוס
מרחק הצפיה שלי הוא 3.10 לכן בחרתי 42 אינטש תקנו אותי אם אני טועה.
תודה מראש !
אני קניתי שארפ WD1E 42, היום היא הגיעה ומחר היא תיהיה מחוברת ואז אולי אוכל להמליץ לך עליה באופן אישי.
לפי חברי הפורום הנכבדים פה היא דיי ממומלצת,במיוחד בשידורי SD.
אם תפרט יותר לגבי השימושים שלך במסך (מחשב,DVD וכדומה..) אני בטוח שיוכלו להמליץ לך יותר לכיוון שאתה צריך.
לפי חברי הפורום הנכבדים פה היא דיי ממומלצת,במיוחד בשידורי SD.
אם תפרט יותר לגבי השימושים שלך במסך (מחשב,DVD וכדומה..) אני בטוח שיוכלו להמליץ לך יותר לכיוון שאתה צריך.
האמת שאולי בעתיד אני אחבר את הטלויזיה למחשב אבל כרגע זה לא דבר שלקחתי בחשבון זה לא כזה משנה לי כרגע רציתי חוות דעת על ה SONY BRAVIA KDL-40D3000 ראיתי המלצות לגביה והיא טובה מאד לפי מה שהבנתי אבל המחיר קצת מרתיע 12K אם יש משהו מגביל אליה ולא פחות טוב ממנה ההיתי מוכן לקחת בשמחה מצד שני אולי היא שווה את ההשקעה...
אשמח לקבל עוד תגובות בנושא
תודה .

אשמח לקבל עוד תגובות בנושא
תודה .
ה D3000 כבר לא מיובאת על ידי ישפאר ולא יודע אם תוכל למצוא את הדגם הזה כבר.
קיבלתי היום את השארפ WD 1 42 אבל עדיין לא התעסקתי איתה מספיק בכדי להתרשם.בינתיים נראה לי שהתמונה טובה
יחסית למסכי LCD אחרים בשידורי SD. בכל מקרה צריכים להחליף לי אותה כי יש 2 פיקסלים שרופים.
קיבלתי היום את השארפ WD 1 42 אבל עדיין לא התעסקתי איתה מספיק בכדי להתרשם.בינתיים נראה לי שהתמונה טובה
יחסית למסכי LCD אחרים בשידורי SD. בכל מקרה צריכים להחליף לי אותה כי יש 2 פיקסלים שרופים.