חיבור של הוט למסך LG מדגם 42lc53

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Nexus12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב

קניתי לפני שבועיים מסך 42 אינצ של LG מדגם 42lc53
אני מחבר אותו כרגע SCART TO SCART ורואים ממש סביר מינוס
קניתי כבל איכותי SCART TO SVIDEO ורואים גרוע יותר (לאחר השינוי בהגדרות הממיר)

מישהו בבקשה יכול לתת לי טיפים
איזה סוג של כבל כדאי ?
איזה יצרן ומאיפה?
כיול של הTV ?

תודה רבה
ושבוע טוב....

itzikm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

בממיר של הוט לשנות לrgb +16:9 .
לא תמיד החיבור של הסקארטים נותן תוצאה טובה קורא שרואים מאוד "גרעיני",אז תנסה מסקארט ל rca אם אותם הגדרות של הממיר.הטלויזיה צריכה להיות מוגדרת במסך רחב.
אני לא מכיר טוב את הlg אבל תיבדוק אם הסקארט שלך הוא של הrgb כי יש מסכים אם שני סקארטים שכל אחד מותאם לפונקציה אחרת.
כמו כן בדוק טוב את החיבורים.
בגדול כבלים בסביבות ה100 עד יספקו את הסחורה אלה אם אתה רוצה אז יש גם ב300 ועוד....
על תצפה משידורי הוט למי יודע מה.הכי טוב לבדוק על פי שידורי ערוץ 10 .
תיזכור תמיד יציאה מסקארט לכל חיבור אחר.

gil5
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 208
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

יש לי מכשיר כזה ועשיתי המון שעות מחקר עליו.
ה SCART1 תומך ב RGB אבל הוא גם מוציא כל הזמן החוצה את אות הטיונר הפנימי, כך שאם הכבל הוא פשוט ולא עם גידים מסוככים ישנה דליפת אות מהמוצא על הכניסה (קרוסטוק) ואז רואים תמונה לא נקיה. SCART2 לא תומך ב RGB והיציאה שלו מוציאה את מה שרואים על המסך מחיבור של כניסה אחרת שכך מתאפשר להקליט בוידאו את מה שרואים. שני החיבורים האלו לא תומכים ב SVIDEO יש כניסה בצד שמואל מיוחדת לזה.
תכוון את הטלוויזיה על צפייה במצב תמונה אופטימלי ולא 16/9 וכך אם הערוץ מהממיר הוא 16/9 הטלוויזיה תעבור אוטומטית למצב זה, אם הערוץ הוא 4/3 התמונה תהיה במסך מלא חסרה קצת ברוחב וקצת יותר בגובה זה לא מפריע וכך הדמויות לא מעוותות.
חיבור למחשב דרך כניסת RGB-VGA נותן תמונה מדהימה בתנאי ששני המכשירים מכונים על אותה הרזולוציה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”