עד כמה הימהה 1800 נופל מ- 2700 באיכות שמע
שלום לכולם,
מאז שיצא הימהה 2700 הנפלא עיני לא מפסיקות לפזול וראשי לא נח לרגע ממחשבות על שדרוג הרסיבר שלי, מאז יציאתם של ה- 1800 וה- 3800 השדרוג נראה קרוב מאי פעם, בקיצור החיידק חוגג.
כמובן שה- 3800 צובט בכל הזדמנות שאני שומע אותו ושומע עליו, אך עקב מחירו הרב אני מיד מתעשת לכיוון שני איחיו הקטנים ה-1800 וה-2700.
מבחינתי לפחות אני מאמין שהמאפיין החשוב ביותר שצריך להכריע בבחירת רסיבר הוא איכות השמע,. ה-2700 היה מאוד פופולרי פה באתר בשנה האחרונה עם המון ביקורות טובות והמלצות מאנשים שאני בהחלט סומך על שיפוטם ואף שמעתי אותו עם הרמקולים שלי ומאוד אהבתי את השילוב שנחשב מוצלח מאוד, אך מצד שני פתאום יצא ה-1800 שהוגדר כפחות טוב מה-2700 באיכות השמע אך הוא תומך בפורמטים החדשים, שיפור אות הוידאו וכל מיני פיצרים אופנתיים למינהם, מכיוון שמחירם זהה אני מבולבל מתמיד.
- עד כמה איכות השמע של ה-1800 נחותה מה-2700?
- מה ההבדלים המשמעותיים בפיצ'רים שבהם ה-1800 מוביל על ה-2700?
בקיצור ולעניין, מה אתם הייתם בוחרים לעצמכם ולמה?
מאז שיצא הימהה 2700 הנפלא עיני לא מפסיקות לפזול וראשי לא נח לרגע ממחשבות על שדרוג הרסיבר שלי, מאז יציאתם של ה- 1800 וה- 3800 השדרוג נראה קרוב מאי פעם, בקיצור החיידק חוגג.
כמובן שה- 3800 צובט בכל הזדמנות שאני שומע אותו ושומע עליו, אך עקב מחירו הרב אני מיד מתעשת לכיוון שני איחיו הקטנים ה-1800 וה-2700.
מבחינתי לפחות אני מאמין שהמאפיין החשוב ביותר שצריך להכריע בבחירת רסיבר הוא איכות השמע,. ה-2700 היה מאוד פופולרי פה באתר בשנה האחרונה עם המון ביקורות טובות והמלצות מאנשים שאני בהחלט סומך על שיפוטם ואף שמעתי אותו עם הרמקולים שלי ומאוד אהבתי את השילוב שנחשב מוצלח מאוד, אך מצד שני פתאום יצא ה-1800 שהוגדר כפחות טוב מה-2700 באיכות השמע אך הוא תומך בפורמטים החדשים, שיפור אות הוידאו וכל מיני פיצרים אופנתיים למינהם, מכיוון שמחירם זהה אני מבולבל מתמיד.
- עד כמה איכות השמע של ה-1800 נחותה מה-2700?
- מה ההבדלים המשמעותיים בפיצ'רים שבהם ה-1800 מוביל על ה-2700?
בקיצור ולעניין, מה אתם הייתם בוחרים לעצמכם ולמה?
אורי , די עם האגרסיביות
יכלת לרשום " אלו רמקולים ברשותך "
ואם הית מוריד את השורה הראשונה אזי השאלה היתה לגיטימית .
יכלת לרשום " אלו רמקולים ברשותך "
ואם הית מוריד את השורה הראשונה אזי השאלה היתה לגיטימית .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני לא חושב שתרגיש בהבדל בין המגברים הללו עם הרמקולים הנ"ל.
לדעתי במחיר ריאלי של כ 8500 ש"ח למגבר הייתי הולך על מגבר בעל יכולת וידאו דומה עד מחיר של כ 4000-4500 ומוסיף מגבר סטריאו אמיתי לרמקולים.
את הסנטר תוכל לחבר למגבר הסראונד+ הסראונד.
את הקדמיים חבר למגבר הסטריאו. השתמש במגבר הסטריאו למוזיקה. (לדעתי לאחר זמן לא תשתמש יותר במגבר הסראונד לכלום), והשתמש במגבר הסראונד כפרה.
מגבר שיתאים לצרכים הנ"ל הוא למשל אודיו לאב שהוא בעל בורר כניסות כאלו מקדימה.
לדעתי במחיר ריאלי של כ 8500 ש"ח למגבר הייתי הולך על מגבר בעל יכולת וידאו דומה עד מחיר של כ 4000-4500 ומוסיף מגבר סטריאו אמיתי לרמקולים.
את הקדמיים חבר למגבר הסטריאו. השתמש במגבר הסטריאו למוזיקה. (לדעתי לאחר זמן לא תשתמש יותר במגבר הסראונד לכלום), והשתמש במגבר הסראונד כפרה.
מגבר שיתאים לצרכים הנ"ל הוא למשל אודיו לאב שהוא בעל בורר כניסות כאלו מקדימה.
חייב להגיד.. הצעה מוזרה במיוחד.אורי_ו כתב:אני לא חושב שתרגיש בהבדל בין המגברים הללו עם הרמקולים הנ"ל.
מגבר שיתאים לצרכים הנ"ל הוא למשל אודיו לאב שהוא בעל בורר כניסות כאלו מקדימה....
לקנות רסיבר לוידאו ב 4500 וב 4000 לקנות מגבר סטיראו שבסה"כ זה עולה כמו ה 1800...
נראה לך שככה אקבל איכויות טובות יותר מה- 1800??? נראה לי שקצת העלבת אותו.
ודרך אגב, לא יודע עד כמה אתה מכיר את הרמקולים שלי אך הם מספיק רגישים ואיכותיים כדי שתוכל שמוע את הבדלים בין מגברים שונים ברמות הגבוהות והבנוניות, מנסיון שמעתי אותם עם המון רסיברים ומגברי סטריאו ברמות האלו.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
kfirkb
ההצעה של אורי תיתן לך איכויות בסטריאו שלא חלמת עליהם
לי יש את ה-2700 ומחובר אליו ל- pre out מגבר של audiolab 8000s ותאמין לי כמה שה- 2700 טוב בסטריאו הוא לא מתקרב לאיכות של מגבר סטריאו .וכמו שאורי אמר אני כבר לא משתמש ב-2700 בשביל מוזיקה.
ההצעה של אורי תיתן לך איכויות בסטריאו שלא חלמת עליהם
לי יש את ה-2700 ומחובר אליו ל- pre out מגבר של audiolab 8000s ותאמין לי כמה שה- 2700 טוב בסטריאו הוא לא מתקרב לאיכות של מגבר סטריאו .וכמו שאורי אמר אני כבר לא משתמש ב-2700 בשביל מוזיקה.