זהירות זה ממכר!!

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
KaDiLoX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

השבוע גיליתי...שהתמכרתי לסאונד טוב....הפכתי מבנאדם שלא היה אכפת לו...ובמע באוזניות של 40 שקל עם נגן ג'אנרי........לבנאדם שנכנס למסלול האודיופילים (רק בתחילת המסלול אבל גם זה משהו).

כשקניתי את ה ep630...והשתמשתי עדיין בנגם אצבע ג'אנרי...התפעלתי עד כמה מצויין הסאנד....אחרי כחצי שנה...קניתי את ה zen v plus שלי....ועדיין השתמשתי ב ep630...ואהבתי את הסאונד (עם כי העוצמה היתתה לא משהו).....קניתי את ה e2g ליפני כ 4 וחצי חודשים..ופשוט נכנסתי לשוק כשבנתי כמה טוב יכולה להשמע מוזיקה באוזניות........

השבוע....כמו בכל יום....התכוונתי לקחת את ה zvp שלי..ואת האוזניות......אבל לא התחשק לי להסחב עם שני נרתיקים (אחת של הzvp ואחד של ה e2g)........אז הוצאתי מהמגירה את ה ep630 הנטושות שלי.......עליתי לאוטובוס כמו תמיד..הפעלתי את הנגן כמו תמיד..שמתי את האוזניות.....והתפאלתי כמה זול ולא איכותי הסאונד עם ה ep630 נשמע לי!......ואז הבנתי...שלמרות שאני לא הכי מרוצה מה e2g שלי (כידוע יש איתן קצת בעיות...אלו האוזניות שבאו במבצע של מיזוהו....והסאונד טיפה לא מאוזן לדעתי...הבאסים נשמעים בימין חזק יותר משמאל)....אני לא יכול להתפשר על פחות מזה!!.....כמו שאמרתי...נכנסתי למסלול האודיופילים.....גם הרמקולים השלי למחשב....שקניתי לא מזמן!!...3-4 חודשים...רמקולים 2.1....מעץ...שהייתי כל כך מרוצה מהם!!...וכל כך אהבתי את הסאונד שלהם!!.....פתאום נשמעו לי זולים!!...ולא עמוקים מספיק........

אז אנשים!!...קחו בחשבון..ברגע שאתם מתחילים עם זה!!...כבר קשה מאוד להתפשר על פחות ממה שכבר יש לכם.....תרצו רק יותר טוב ויותר טוב....(או במילים אחרות...יותר יקר ועוד מלא כסף לשפוך)...........

אז אם לא חסר לכם...בכיף..תתפרעו....אבל אני תקוע כרגע במצב לא נעים....מצד אחד ה e2g לא הכי מספקות אותי...מצד שני...זה הכי טוב שיש לי...ולא תכננתי עוד הוצאות בתחום הזה....

מקווה שהבנתם את הנקודה שניסיתי להסביר פה....
אין סוף לטוב...תדעו מתי להפסיק :lol:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

welcom to the clab , sorry about your wallet

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #3 

כן, מזמן הפסקתי לשמוע רדיו בעבודה כי הסאונד צורם לי :?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

KaDiLoX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

truejoker כתב:welcom to the clab , sorry about your wallet
...

לא הבנתי....מה הקשר לארנק??

45rpm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

ה-club - לאוהבי הצליל והאוזניות האיכותיות.
ה-wallet - זה הפריט שיהפוך למיותר עבורך מרגע שגילית את העולם הזה. :twisted:

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

מסכימה עם כל מילה שנאמרה!
אבל אני כרגע בבעיה אחרת, אני מרגישה שהגעתי למנוחה והנחלה מבחינת המערכת והאקוסטיקה, אבל אין לי תכנים!!!

זה הדבר הכי מתסכל שיש. ובגלל שיש לי מחלה מוזרה שאחרי שאני שומעת שיר 2-3 פעמים הוא משעמם אותי ונשמע לי צפוי מראש, אני במלחמה כל הזמן מאיפה לגרד עוד תוכן.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

45rpm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ענבר יקירתי, זו אכן בעיה. :עצוב:
והתשובה המתבקשת:
את צריכה לשנות כיוון ולהתנסות בסגנונות אחרים.
חשוב לשמור על ראש פתוח. :)

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

אני מנסה.. אני בעצמי לא יודעת איזה סגנון אני אוהבת, אבל חשוב לי שהמוזיקה תהיה מלטפת ושלא תהיה מונוטונית וחוזרת על עצמה..

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

45rpm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

כל מוסיקה סובלת ממונוטוניות ברמה כזו או אחרת: בקצב, במנגינה או בצליל. זה עניין של טעם אישי. אני לא יודע מה הכיוון שלך כרגע.

אני עמוק בתוך הג'אז. :D
בג'אז השינוי מתמיד, הקצב משתנה והמלודיה מתפתחת לכיוונים לא צפויים.
מדובר בסגנון מיוחד ותובעני לפעמים, לאמן המבצע ולמאזין. אולי לא תאהבי את זה בשמיעה ראשונה אבל זו מוסיקה שאפשר לשמוע בלי להשתעמם יותר מפעמיים-שלוש. כמו בכל סגנון, גם כאן יש דברים קלילים (ממש רקידים) ויש דברים כבדים יותר, על גבול האבסטרקטי.

לנסות תמיד כדאי.

לילה חם.

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

בזמן האחרון (ימים) אני שומעת את Hayley Westenra ונהנת מכל רגע. איזה סגנון זה אין לי מושג..

45rpm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

נ.ב.
רצית מוסיקה מלטפת? שתי מילים: בן וובסטר. 8)

45rpm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

כן, ממש שירת הזמיר. :)
אני שמעתי כמה אריות שביצעה.
היא זמרת סופרן קלאסית מדהימה.

45rpm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

http://www.youtube.com/watch?v=0y_R7CBmDAE
קישור לקטע יפה שלה.

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אחחח איזה כייך לכבות את כל האורות להדביק מדבקות אטומות על כל הלדים של מכשירי החשמל, לכבות את התאורה של הרסיבר, לשבת בספוט, ולתת קצת ווליום, עם השירה שלה...

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #15 

InbarHovav כתב: זה הדבר הכי מתסכל שיש. ובגלל שיש לי מחלה מוזרה שאחרי שאני שומעת שיר 2-3 פעמים הוא משעמם אותי ונשמע לי צפוי מראש, אני במלחמה כל הזמן מאיפה לגרד עוד תוכן.
...

יצא לך לשמוע רוק מתקדם?
אחרי 1000 פעם שתשמעי קטע לא ימאס לך.

KaDiLoX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

חחח....נחמד.....את זה עוד לא שמעתי....(אני מתכוון לקטע עם הארנק)
נערך לאחרונה על ידי KaDiLoX ב 17/01/2008 17:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
בברכה KaDiLoX,

כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 12395

שליחה #17 

טריפונס (Y)
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים

KaDiLoX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

InbarHovav כתב:מסכימה עם כל מילה שנאמרה!
אבל אני כרגע בבעיה אחרת, אני מרגישה שהגעתי למנוחה והנחלה מבחינת המערכת והאקוסטיקה, אבל אין לי תכנים!!!

זה הדבר הכי מתסכל שיש. ובגלל שיש לי מחלה מוזרה שאחרי שאני שומעת שיר 2-3 פעמים הוא משעמם אותי ונשמע לי צפוי מראש, אני במלחמה כל הזמן מאיפה לגרד עוד תוכן.
...

האמת...שגם אני הייתי הרבה זמן תקוע במקום מבחינת שירים (אני לא אציין את הסגנונות כי מרבית האנשים פה בפורום בטח לא שומעים אותם).....וכבר נמאס לי...הנגן שיעמם אותי (למי ששם לב אני מדבר כל הזמן רק על הנגן ורק על אוזניות...זה פשוט אחד המקומות היחידים שיש לי זמן וצורך לשמוע מוזיקה)......היתי מעביר כל פעם בערך 3 שירים...וכשהגעתי לשיר נחמד באמצע כבר הייתי מעביר לשיר הבא.....להסתדר כל יום עם 78 טראקים זה באסה.....אבל עכשיו קיבלתי כמות של שירים.....עוד איזה 300 ככה....שירים שאת רובם מאוד אהבתי...ובינתיים אני נהנה מכל רגע...בקושי עושה העברה של השירים...רק כמו שאמרתי כבר...עניין האוזניות מציק לי קצת...

Itayoffspring
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153

שליחה #19 

אני יכול לשמוע כל שיר ואפילו הפשוטים ביותר מאות אם לא אלפי פעמים משום שכל פעם מחדש אני בוחן ומסתכל על השיר מנקודה שונה .
כמובן שבתור מוסיקאי יש לי הרבה יותר עניין בשיר משום שאני יודע אך מנגנים אותו ומה הוא תהליך היצירה שאין כמות שהוא (לאו דווקא חיבוי).
אני יכול לרשום לך רשימה שלמה של סגנונות שהם מאוד מסובכים ומלאי עניין אך אני לא חושב שזה מה שיגרום לך להנות מהמוסיקה יותר, אני חושב שאתה צריכה לנגן על כלי כל שמעניין אותך ובכך נתיבך המוסיקה יגעיה גם כן.
צריך לדעת אך דבר נעשה בכדי לאהוב אותו.
הרי מהיא אומנות באשר היא ? אומנות היא התבטאות.
אך מה כבר צריך ביטוי ? מכללו של אדם, מטענו ותחושתיו.
אמנים לרוב נוטים להיות אנשים רגישים שהמציאות כבדה עלהים וצריכים ל"הוציא" אותה החוצה.
כאשר אתה יכול להתחבר אל המקום של האמן ולתפוס את הביוטי הזה, חווית האזנה (במיקרה שלנו) הופכת להרבה (אבל הרבה) יותר עישרה.
לא חסרים לנו אנשים טכניים ודידקטים שלא יבינו זאת למעולם, אך ללא האנשים האלו האומן יחדל מקיים.
זו לדעתי הסיבה לאודיפיליה,להעצים את חווית השמיעה בכדי להתחבר בצורה טובה יותר אל המוסיקה והאונמנות.

KaDiLoX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

תגובה מעולה איתי......אך לא מתאימה לכל הסיגנונות.....סיגנונות כמו היפ-הופ וראפ הם הרבה יותר פשוטים.......קצב אחיד.....שעושה חשק לירקוד או לשיר.....בדרך כלל בהים-הןפ אין הרבה טוחן.....כמו גם במוזיקה מזרחית מודרנית....אין הרבה טוחן.....אלה סיגנונות ששומעים כדי להעביר את הזמן בעיקר...כדי לעשות שמח....לא כדי לשבת ולהתעמק במנגינה...בכל כלי...ולהנות מכל פרט (הרבה אנשייים בכלל לא עושים את זה)...
בברכה KaDiLoX,

כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”