כשקניתי את ה ep630...והשתמשתי עדיין בנגם אצבע ג'אנרי...התפעלתי עד כמה מצויין הסאנד....אחרי כחצי שנה...קניתי את ה zen v plus שלי....ועדיין השתמשתי ב ep630...ואהבתי את הסאונד (עם כי העוצמה היתתה לא משהו).....קניתי את ה e2g ליפני כ 4 וחצי חודשים..ופשוט נכנסתי לשוק כשבנתי כמה טוב יכולה להשמע מוזיקה באוזניות........
השבוע....כמו בכל יום....התכוונתי לקחת את ה zvp שלי..ואת האוזניות......אבל לא התחשק לי להסחב עם שני נרתיקים (אחת של הzvp ואחד של ה e2g)........אז הוצאתי מהמגירה את ה ep630 הנטושות שלי.......עליתי לאוטובוס כמו תמיד..הפעלתי את הנגן כמו תמיד..שמתי את האוזניות.....והתפאלתי כמה זול ולא איכותי הסאונד עם ה ep630 נשמע לי!......ואז הבנתי...שלמרות שאני לא הכי מרוצה מה e2g שלי (כידוע יש איתן קצת בעיות...אלו האוזניות שבאו במבצע של מיזוהו....והסאונד טיפה לא מאוזן לדעתי...הבאסים נשמעים בימין חזק יותר משמאל)....אני לא יכול להתפשר על פחות מזה!!.....כמו שאמרתי...נכנסתי למסלול האודיופילים.....גם הרמקולים השלי למחשב....שקניתי לא מזמן!!...3-4 חודשים...רמקולים 2.1....מעץ...שהייתי כל כך מרוצה מהם!!...וכל כך אהבתי את הסאונד שלהם!!.....פתאום נשמעו לי זולים!!...ולא עמוקים מספיק........
אז אנשים!!...קחו בחשבון..ברגע שאתם מתחילים עם זה!!...כבר קשה מאוד להתפשר על פחות ממה שכבר יש לכם.....תרצו רק יותר טוב ויותר טוב....(או במילים אחרות...יותר יקר ועוד מלא כסף לשפוך)...........
אז אם לא חסר לכם...בכיף..תתפרעו....אבל אני תקוע כרגע במצב לא נעים....מצד אחד ה e2g לא הכי מספקות אותי...מצד שני...זה הכי טוב שיש לי...ולא תכננתי עוד הוצאות בתחום הזה....
מקווה שהבנתם את הנקודה שניסיתי להסביר פה....
אין סוף לטוב...תדעו מתי להפסיק