שלום לכולם ,
אני מעוניין לקנות מסך 42 אינצ לסלון ואני מעוניין לשמוע חוות דעת .
הסלון שי הוא כ3.50 מטר מקיר לקיר , כלומר יהיה לי בערך 3 מטר מהעין למסך.
עשיתי קצת סקר מה עדיף פלזמה או LCD והגעתי להבנה שאדם שרואה כבלים וספורט(70%) + מעט סרטים(DVD 15%) ולחבר למחשב (5% ) עדיף לו פלזמה מכיוון שבLCD יש מריחות שקיימות פחות בפלזמה ובמרחק הזה בגודל המזך המבוקש , ה LCD נראה פחות טוב לעיין ( לא אחיד ).
מכייון שכך החלטתי ללכת על ה SAMSUNG Q91 שהיא 42 אינצ , אבל יש לי כמה דברים שמטרידים אותי :
א. אין ל TV הזו כניסת SCART
ב. הTV היא HD READY ולא FULL HD
ג. שידורי ספורט
בנוגע לSCART , ובתור בן אדם שהולך לראות הרבה כבלים , כמה זה מפריע בעיין אם החיבור של הכבלים יעשה לא לSCART ? האם בעקבות כך אראה יותר מריחות ? האם אראה תכבלים יותר גרוע ? ואם כך לאיזה כניסה יתחברו הכבלים ל S VIDEO או ל RCA ? האם יש כבל שהוא צד אחד SCART וצד שני S VIDEO ?
בנוגע לכך שה TV היא רק READY ולא FULL , במה זה מתבטא ? האם אראה תהבדל רק בסרטים או שידורים שהם HD ? האם זה כזה משמעותי שכדאי לשקול לקחת TV שהיא FULL ?
בנוגע לשדורי הספורט , מכייון שאני רוב היום רואה ספורט כמו כדורסל וכדורגל מאוד אתבאס אם אראה מריחות או איכות מאוד גרועה , האם לזה אני אמור לצפות ?
תודה מראש
אוהד
פלזמה 42 אינצ
קודם כל בחירה טובה היא סמסונג Q9 לגבי ה SCART ישנו פיתרון לכך וזהוא הטרנסקודר (תעשה חיפוש יש מאמרים)שהוא הופך את היציאה של הממיר מסקארט לקומפננט שנותן תמונה יפה וחדה .למרות שאם זה לך מאוד משפיע אני חושב שתוכל לרכוש כבל איכותי SCART TO S-VIDEO ותקבל תמונה טובה הכל תלוי בכיס
ופיתרון אחר מומלץ אם אתה מנוי ליס יש לך אפשרות להיצטרף אל שידורי HD שיתנו לך פיתרון גם לצפיה ספורט וגם לכניסת הSCART מכיוון שיש כבר חיבורים מתאימים יותר מה S-VIDEO
ופיתרון אחר מומלץ אם אתה מנוי ליס יש לך אפשרות להיצטרף אל שידורי HD שיתנו לך פיתרון גם לצפיה ספורט וגם לכניסת הSCART מכיוון שיש כבר חיבורים מתאימים יותר מה S-VIDEO
בהמשך לתגובתך
השאלה שלי היא כמה הבדל אראה אם הכבלים יחבורו בSVIDEO ולא ב SCART ,
האם יש ממיר כבלים שיש לו יציאות קומפוממט ?
לגבי הממיר קומפוננט ל SCART הבנתי שהוא עושה בעיות עם ה פלזמה הזו של סמסונג ...
האם יש ממיר כבלים שיש לו יציאות קומפוממט ?
לגבי הממיר קומפוננט ל SCART הבנתי שהוא עושה בעיות עם ה פלזמה הזו של סמסונג ...