מחשב בסובארו B3 !
ראיתי ביוטויוב משהו שעשו בארץ עם מאזדה 3 שמו מסך נגיעה שיש שם מחשב שהוא גם GPS וגם מתחבר לפאלפון וגם נגן מדיה משהו ממש מגניב שרציתי לעשות ברכב החדש שלי, אז רציתי לדעת קצת לגבי הדבר הזה איך קוראים לזה וכמה זה עולה בערך וכל מה שאפשר לדעת.
ביררתי לגבי המחשב לרכב אחרי שקיבלתי סוף סוף אתמול את הרכב ורוצים ממני 10,000 על מסך 7 אינצ של פיוניר הכי טוב עם גי פי אס עם מצלמת רוורס עם בלוטוס וכל החארטות אבל מה שאני רציתי לדעת זה אם יש דבר כזה מחשב אשכרה מחשב כמו שאנחנו מדברים פה אקס פי שאפשר להתקין עליו אופיס למשל או איכשהו להתחבר לאינטרנט דרך אנשים שיש להם רשת ביתית אלחוטית למשל בקיצור מחשב לכל דבר, רציתי לדעת אם יש דבר כזה וכמה זה צריך לעלות?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אתה יכול להתקין מחשב אולטרה נייד
כמו זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=7462

בעלות של 2,988 ש"ח
או את האולטרא נייד של אסוס
http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=1595

בעלות של קצת יותר מ5000 ש"ח
יש בו יש אופציה למקלדת נפרדת, והוא כולל GBS מובנה
כמו זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=7462

בעלות של 2,988 ש"ח
או את האולטרא נייד של אסוס
http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=1595

בעלות של קצת יותר מ5000 ש"ח
יש בו יש אופציה למקלדת נפרדת, והוא כולל GBS מובנה
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
uknowmy כתב:ביררתי לגבי המחשב לרכב אחרי שקיבלתי סוף סוף אתמול את הרכב ורוצים ממני 10,000 על מסך 7 אינצ של פיוניר הכי טוב עם גי פי אס עם מצלמת רוורס עם בלוטוס וכל החארטות אבל מה שאני רציתי לדעת זה אם יש דבר כזה מחשב אשכרה מחשב כמו שאנחנו מדברים פה אקס פי שאפשר להתקין עליו אופיס למשל או איכשהו להתחבר לאינטרנט דרך אנשים שיש להם רשת ביתית אלחוטית למשל בקיצור מחשב לכל דבר, רציתי לדעת אם יש דבר כזה וכמה זה צריך לעלות?...
א. פסיקים. אחרת אי אפשר לקרוא.
ב. אתה יכול להתמקד? אתה כבר 20 שרשורים בערך מדבר על דברים סופר יקרים בלי להתמקד ולהבין מה אתה רוצה.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

לגבי החברות לאיטרנט שחכתי לציין שאפשר לעשות את זה ע מודם סלורי כדוגמת הAir card 850 או WIFI אבל אני בספק לגבי האפקטיביות של זה בזמן נסיעה
קודם כל InbarHovav, אני מחפש מחשב רכב שאליו אני יוכל להכניס דיסקים, ובדברים שהבאת לי אי אפשר להשים דיסקים כי המסך נכנס לתוך הדשבורד של האוטו וכל הכפתורים מהצדדים יחסמו במיוחד בעליון שיש הרבה כפתורים בצדדים, ובתחתון יש משהו בולט בלבן מחוץ למסך. לגבי החיבור לאינטרנט אני מתאר לעצמי שיהיה קצת בעיה להיות מחובר באמצע נסיעה כי אז כל הזמן אני יעבור מרשת אחרת לשניה או שזה עובד על משהו לוויני או משהו כזה.
לגבי מה שאורי אמר אז קודם כל סליחה על זה שאין פסיקים, לא שמתי לב סוריי. ולגבי זה שלא הבנת כל כך עדיין מה אני רוצה אז תשמע מערכת כבר קניתי ואני צריך להרכיב אותה אבל עם המערכת אני רוצה להשים מסך 7 אינצ מובנה בדבורד ובתוכו אני רוצה מחשב פשוטו כמשמעו שבו אני יוכל לגלוש באינטרנט אם אני חונה ליד איזה בית עם רשת ביתית או לראות סרטים מהכונן קשיח או לחבר כונן נייד בחיבור USB וגם להפעיל דרך המסך הזה GPS ובלוטוס לטלפון כדי שאני יוכל להשתמש בזה גם בתור דיבורית ולענות לשיחות דרך המסך, המסך צריך להיות מסך נגיעה ושיהיה אפשרות גם לחבר אותו למצלמת רוורס. כל זה אני רוצה שיהיה במסך. השאלה שלי אם זה אפשרי ?
מה שאני יודע זה שיש מסך 7 אינצ נגיעה של כמה חברות שאליו מתחבר המח שהוא בעצם המחשב אבל אין לו ווינדוס רק אפשרויות למצלמת רוורס, לGPS למדיה (שירים וסרטי DVD) ולבלוטוס.
אז למי שלא הבין מה שאני רוצה לדעת זה אם יש דבר כזה אשכרה מחשב לאוטו.
לגבי מה שאורי אמר אז קודם כל סליחה על זה שאין פסיקים, לא שמתי לב סוריי. ולגבי זה שלא הבנת כל כך עדיין מה אני רוצה אז תשמע מערכת כבר קניתי ואני צריך להרכיב אותה אבל עם המערכת אני רוצה להשים מסך 7 אינצ מובנה בדבורד ובתוכו אני רוצה מחשב פשוטו כמשמעו שבו אני יוכל לגלוש באינטרנט אם אני חונה ליד איזה בית עם רשת ביתית או לראות סרטים מהכונן קשיח או לחבר כונן נייד בחיבור USB וגם להפעיל דרך המסך הזה GPS ובלוטוס לטלפון כדי שאני יוכל להשתמש בזה גם בתור דיבורית ולענות לשיחות דרך המסך, המסך צריך להיות מסך נגיעה ושיהיה אפשרות גם לחבר אותו למצלמת רוורס. כל זה אני רוצה שיהיה במסך. השאלה שלי אם זה אפשרי ?
מה שאני יודע זה שיש מסך 7 אינצ נגיעה של כמה חברות שאליו מתחבר המח שהוא בעצם המחשב אבל אין לו ווינדוס רק אפשרויות למצלמת רוורס, לGPS למדיה (שירים וסרטי DVD) ולבלוטוס.
אז למי שלא הבין מה שאני רוצה לדעת זה אם יש דבר כזה אשכרה מחשב לאוטו.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

אם אתה מזווד את המכשיר א פשוט תעשה אותו מעט בולט..
או פשוט לקחת מסך מגע ומחשב BIG בעל זיכון פלאש דיסק ולחבר אליו ונן CD חיצוני
או פשוט לקחת מסך מגע ומחשב BIG בעל זיכון פלאש דיסק ולחבר אליו ונן CD חיצוני
א. לא בא לי לעשות את המסך בולט
ב. האפשרות הזאת בטח תעלה לי יותר מדי כסף ובלאגן, בטח הכונן CD יהיה צריך מקום ויש לי מקום בדיוק רק למסך ולא בא לי לעשות בניה מפיברגלס או משהו על אוטו שקיבלתי לפני יומיים.
רק רציתי לדעת אם יש מחשב שאפשר בקלות לחבר למסך נגיעה ואז המסך נגיעה יהיה בעצם מחשב, כי המסך נגיעה גולש כזה ואז שם מכניסים את הCD אני לא רוצה עוד כונן בחוץ במיוחד בשביל המחשב אני רוצה וינדוס במסך נגיעה וזהו.
סליחה שאני מבלבל או מדבר אולי שטויות אבל אני לא כל כך מבין בתחום ורוצה לדעת לפני שאני עושה משהו אם זה הדבר הטוב ביותר.
ב. האפשרות הזאת בטח תעלה לי יותר מדי כסף ובלאגן, בטח הכונן CD יהיה צריך מקום ויש לי מקום בדיוק רק למסך ולא בא לי לעשות בניה מפיברגלס או משהו על אוטו שקיבלתי לפני יומיים.
רק רציתי לדעת אם יש מחשב שאפשר בקלות לחבר למסך נגיעה ואז המסך נגיעה יהיה בעצם מחשב, כי המסך נגיעה גולש כזה ואז שם מכניסים את הCD אני לא רוצה עוד כונן בחוץ במיוחד בשביל המחשב אני רוצה וינדוס במסך נגיעה וזהו.
סליחה שאני מבלבל או מדבר אולי שטויות אבל אני לא כל כך מבין בתחום ורוצה לדעת לפני שאני עושה משהו אם זה הדבר הטוב ביותר.
אחרי כמה ימים הגעתי למסכנה שזה סתם מסובך ומיותר המחשב הזה ובטוח הוא יעלה הרבה, ושאני אומר הרבה אני משער שמעל ל15 אלף ש"ח בגלל שבדקתי בכמה מקומות ואצל כמה אנשים לגבי מחשב לרכב זתומרת מחשב כמו בתמונה שיש לו DVD + בלוטוס + רדיו + GPS + נגן MP3 +חיבור USB , הדבר הזה עולה בערך 10,000 ש"ח שזה באמת מוגזם אבל אפשר להביא משהו ב5000 שזה מסך שבא בנפרד שאתה יכול לקנות מאיפה שבא לך ואת המח אתה קונה מהם שזה נראה כמו מגבר קטן כזה, זה אומנם יותר זול אבל בלי DVD אבל עם חיבור USB שדרכו אפשר לראות סרטים, מה גם שאין לו בלוטוס אלה רק מקום לכרטיס SIM שאפשר להשים שם קבוע שזה תאמת רעיון יותר טוב כי במקום כל פעם שאתה נכנס לאותו צריך להתחבר לנייד אז פשוט זה מחובר קבוע.
נערך לאחרונה על ידי uknowmy ב 05/02/2008 11:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
תשמע דיבורית אני צריך GPS אני צריך רדיו אני צריך ונגן MP3 צריך מצלמת רוורס יכולה לעזור מאד והDVD זה מותרות וזה מהנה מאד אז למה לא? שאני יגיע לגיל שהדברים האלו יהיו חסרי טעם אז זה משהו אחר בנתיים אני אוהב את הדברים האלה.
ראיתי את הדיון והייתי חייב להגיב פשוט...
אני גם התעמקתי בנושא המחשוב לרכב ...
ואכן ישבתי (די הרבה זמן ) עם יותר מדי נוסחאות וחישובים בחשמל כדי להגיע לסקיצה סופית איך זה יראה ויתפקד כראוי במינימום השקעה (ללא החלפת אלטרנטורים ,מצברים ,חיבורי UPS או ממירי מתח גדולים מסרבלים)...
הרעיון הוא פשוט לקחת מחשב נייד (המחירים היו זולים וכל מחשב יבצע את העבודה ) נניח ואין ברשותנו אחד שכזה ,אז נקנה מחשב נייד ב 4K כמה שיותר קטן מסך 12" יהיה מעולה(ניתן גם בהרבה פחות כסף אני נותן סתם דוגמא) מסך מגע נשלף (נראה בדיוק כמו רדיו דיסק שהוא סגור רק שהוא רק מסך וכשאתה מתניע המסך יוצא החוצה (מסך 7") עולה באזור ה2000-3000 תלוי בסוג...הגענו ל7K (בהקצנה).ויש מחשב פועל שמריץ חלונות בעל קישרויות WIFI ובלוטות' ...
בקשר למיקום המחשב הנייד כאן נצטרך להקריב את תא הכפפות שלנו בשביל נוחות מקסימלית...ופה מרכיבים 2 מסילות עם מגש בתוך (כמובן שיתבצעו חיתוכים כלשהם להתאמת הגודל אבל לא משהו שרואים חיצונית) וכך המחשב פשוט "יושב" בתא הכפפות וכשנרצה פשוט נפתח את הכפפות והמגש נשלף החוצה (ונוכל כמובן לנתק את המחשב הנייד ולהשתמש בו גם מחוץ לרכב...כלהמערכת הזאת מתחברת ישירות למגברים שיותקנו באוטו ומשם למערכת השמע..כמובן שאפשר לתבל את המערכת עוד ועוד עם הסופת כרטיסי קול חיצוניים ולחבר מערכת סראונד לרכב...
יצא לי לחשוב על זה הרבה ולתכנן סקיצות שונות ומשונות וזאת הטובה ביותר שלא מצריכה שינויים מכניים במכונית ויוצאת נוחה וזולה לתפעול ואחזקה...
תתפלאו כמה רחוק הגעתי כשחישבתי כמה כוחות G יופעל על הדיסק הקשיח כדי לוודא שהוא יעמוד בזה וכן אפילו החנתי את המכונית שלי בשמש היוקדת מהבוקר עד הלילה בשביל לקבל קריאה ממד חום על הטמפ' המקסימלית שתשרור במצב הכי קיצוני כי הדיסק הקשיח הוא הרכיב הכי רגיש במערכת כזאת...
אני גם התעמקתי בנושא המחשוב לרכב ...
ואכן ישבתי (די הרבה זמן ) עם יותר מדי נוסחאות וחישובים בחשמל כדי להגיע לסקיצה סופית איך זה יראה ויתפקד כראוי במינימום השקעה (ללא החלפת אלטרנטורים ,מצברים ,חיבורי UPS או ממירי מתח גדולים מסרבלים)...
הרעיון הוא פשוט לקחת מחשב נייד (המחירים היו זולים וכל מחשב יבצע את העבודה ) נניח ואין ברשותנו אחד שכזה ,אז נקנה מחשב נייד ב 4K כמה שיותר קטן מסך 12" יהיה מעולה(ניתן גם בהרבה פחות כסף אני נותן סתם דוגמא) מסך מגע נשלף (נראה בדיוק כמו רדיו דיסק שהוא סגור רק שהוא רק מסך וכשאתה מתניע המסך יוצא החוצה (מסך 7") עולה באזור ה2000-3000 תלוי בסוג...הגענו ל7K (בהקצנה).ויש מחשב פועל שמריץ חלונות בעל קישרויות WIFI ובלוטות' ...
בקשר למיקום המחשב הנייד כאן נצטרך להקריב את תא הכפפות שלנו בשביל נוחות מקסימלית...ופה מרכיבים 2 מסילות עם מגש בתוך (כמובן שיתבצעו חיתוכים כלשהם להתאמת הגודל אבל לא משהו שרואים חיצונית) וכך המחשב פשוט "יושב" בתא הכפפות וכשנרצה פשוט נפתח את הכפפות והמגש נשלף החוצה (ונוכל כמובן לנתק את המחשב הנייד ולהשתמש בו גם מחוץ לרכב...כלהמערכת הזאת מתחברת ישירות למגברים שיותקנו באוטו ומשם למערכת השמע..כמובן שאפשר לתבל את המערכת עוד ועוד עם הסופת כרטיסי קול חיצוניים ולחבר מערכת סראונד לרכב...
יצא לי לחשוב על זה הרבה ולתכנן סקיצות שונות ומשונות וזאת הטובה ביותר שלא מצריכה שינויים מכניים במכונית ויוצאת נוחה וזולה לתפעול ואחזקה...
תתפלאו כמה רחוק הגעתי כשחישבתי כמה כוחות G יופעל על הדיסק הקשיח כדי לוודא שהוא יעמוד בזה וכן אפילו החנתי את המכונית שלי בשמש היוקדת מהבוקר עד הלילה בשביל לקבל קריאה ממד חום על הטמפ' המקסימלית שתשרור במצב הכי קיצוני כי הדיסק הקשיח הוא הרכיב הכי רגיש במערכת כזאת...