LCD -PLASMA ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #1 

אפשר להשתגע מכמות המאמרים והאופציות.ואני עומד בפני קניה כזאת אך היד רועדת עם הכרטיס למראה המבחר.אז סוף סוף על מה ללכת ? האם לשים 5500-6 ולקחת טןשיבה פשוטה או LG ?וליסגור הסיפור?(בלי שזה יהיה בכיה לדורות)או להצפין למשל על טושיבה 100HZ ?(שהרבה יותר יקר אך האם הטכנולוגיה מצדיקה?)סמסונג?פיליפס?אולי ליזרוק עשיריה ויותר על פיוניר?ולבטח אשכון ואדע שאיתם אי אפשר ליטעות?טווח צפייה שלי הוא 3 מטר פלוס (מעוניין ב42 אינטש לדעתי)הרגלי צפיה הם -60% טלוויזיה (עומד בפני החלפה יס להוט)40% סרטי DVD לילדים (דיווקס)וכמובן הופעות וסרטים אקשן .חיבורים יהיו נכון לעכשיו קומפוננט (המקסימום נכון לעכשיו עוד אין לי מכשיר HDMI )בחיבור לריסיוור עם יציאת קוםפוננט(AX5Iׂ ).אשמח לתשובות מקצועיות שיפזרו לי את האי וודאות!האם יש מכשירים טובים במחיר הראשוני שהזכרתי לעיל?בתודה מראש! :?

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

היי,
תראה הרבה שאלות לי אליך אבל נתחיל באקוטיות,ראשית המלצה ראשונה שלי הינה לאור העדפותיך בתחום הצפייה הינה פלאסמה.
עכשיו לגבי המלצות קונקרטיות, תראה בגדול צריך להתחיל בתקציב.
לדעתי להצפין לכיוון פיוניר באם אתה מתעתד לראות רק בחיבור קומפוזיט יהיה חטא, ולא יהיה שווה את ההפרש.
מעבר לזה האם בכוונתך בכלל להתחיל ולראות HD בשנה הקרובה?
באם לא לקנות מסך ב 15K ומעלה לדעתי יהיה לא כדאי מבחינה כלכלית, אשר על כן, לקנות מסך שהוא ללא תמיכת HD היום לדעתי זה סוג של פשע :wink:
ככה שאני צריך יותר הכוונה ממך לגבי הרגלי הצפיה העתידיים,שכן באם תאמר לי שאתה לא מעוניין כרגע בHD וגם לא ממש בעתיד המלצתי תהיה אחת, פנסוניק 42" שתענה על כל משאלותיך,מעבר לזה חשיב לי מאוד התקציב שכן זהו כלל ברזל שממנו לרוב אין לחרוג.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

,תודה על ההיענות. אומר לך דבר ראשון לא רשמתי קומפוזיט אלא קומפוננט!זה כמובן יותר עונה לניצול הפלאזמה.לגבי תקציב,הקצנתי בעניין הפיוניר אך אומר שזו לא כוונתי,אלא בתחום ה6000 +-.נע לפה או לשם בהתאם לדגם המומלץ.ולגבי הHD ,בכוונתי לרכוש בטווח הנראה לעיין גם DVD תומך HD כמו פיוניר 400 .כלומר צריך מינימום מסך תומך HD ולא READY נכון?והאם יש טעם לבדוק נושא ה100HZ או זה רק בLCD ?

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #4 

ADICT כתב:,תודה על ההיענות. אומר לך דבר ראשון לא רשמתי קומפוזיט אלא קומפוננט!זה כמובן יותר עונה לניצול הפלאזמה.לגבי תקציב,הקצנתי בעניין הפיוניר אך אומר שזו לא כוונתי,אלא בתחום ה6000 +-.נע לפה או לשם בהתאם לדגם המומלץ.ולגבי הHD ,בכוונתי לרכוש בטווח הנראה לעיין גם DVD תומך HD כמו פיוניר 400 .כלומר צריך מינימום מסך תומך HD ולא READY נכון?והאם יש טעם לבדוק נושא ה100HZ או זה רק בLCD ?
...
מה זה פיוניר 400?
אם מדובר על DVD עם חיבור HDMI זה ממש לא HD אלא UPSCALE.
מציע לך לחפש במכרזים פלזמה של סמסונג או LG בתחום התקציב שלך.
ואתה צריך מסך HD READY שלפלזמה זה 1024*768.
עזוב אותך מ LCD לצרכים שלך הכי טוב פלזמה.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

למלך היקר.התכוונתי לDV400 של פיוניר עם HDMI .מה זאת אומרת ?אם מדובר על DVD עם חיבור HDMI זה ממש לא HD אלא UPSCALE.?ולגבי הפלאזמה אז אחי קניתי כבר השבוע SONY LCD דגם P 3000 (לטוב או לרע,,,)40 אינטש ,אשמח לקרוא דעתך ,ותמונות הבטחתי לישלוח ביום חמישי הקרוב כאשר היא תורכב על הקיר.אולי עם סיוע מכם איך לפרסם אותם בפורום.

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

אם כבר קנית LCD אז שום דבר שאני יגיד לא ישנה דבר.
אם השווית בין LCD לפלזמה ובחרת ב LCD בכל זאת אז מה שאני יכול לךומר לך תתחדש ותיהנה.
אני אישית מעדיף פלזמה על פני LCD גם בסרטי HD וגם בטלוויזיה.
הכוונה ב UIPSCALE זה אומר שה DVD לוקח סרט רגיל ומעלה לו את הרזולוציה.
וזה רחוק מאוד מ HD.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

המלך כתב:אם כבר קנית LCD אז שום דבר שאני יגיד לא ישנה דבר.
אם השווית בין LCD לפלזמה ובחרת ב LCD בכל זאת אז מה שאני יכול לךומר לך תתחדש ותיהנה.
אני אישית מעדיף פלזמה על פני LCD גם בסרטי HD וגם בטלוויזיה.
הכוונה ב UIPSCALE זה אומר שה DVD לוקח סרט רגיל ומעלה לו את הרזולוציה.
וזה רחוק מאוד מ HD.
...
כלומר פיוניר עם HDMI זה רק UPSCALING ?ולגבי הLCD אני מבין שאתה לא הכי מתלהב מהרכישה שלי,פשוט היה שם בדיוק סוכן של סוני שהדליק אותי כשהסביר עליה,והתרשמתי מהטכנולוגיה שלה והכניסות שלה,ואני מקווה להתרשם ממנה לטובה כאשר היא תהיה תלויה על הקיר אוטוטו.

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

שלא תבין אותי לא כהלכה,יש לי LCD אבל היא מחוברת רק למחשב לשם צפייה בסרטי HD אמיתיים לא UPSCALE ולמרות זאת אני מעדיף את התמונה של הפלזמה בגלל יחס הניגודיות הגבוה יותר.
אבל לשימושים שלך בחירה ב LCD היא לא ממש נכונה אבל זו החלטה שלך.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

אולי אם תתעניין בדגם הספציפי הזה KDL-40P3000 תוכל לאמר לי דעתך בעניין.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”