הקרנת סרטים מהמחשב לLCD
שלום,
אני די חדש בכל הנושא של HD לכן אני זקוק לעזרתכם:
יש לי LCD של סוני 42" שתומכת בFULL HD ובאה עם שני כניסות HDMI 1.3
ומצד שני יש לי מחשב עם כמה סרטי HD של 1080I ו720P, עם חיבור DVI-HDMI.
רציתי לדעת איך אני אמור לנגן את סרטי ה HD שיש לי במחשב על הLCD?
פשוט לחבר את המחשב למסך בכבל HDMI -HDMI? או שיש עוד שלבים בדרך?
תודה מראש לעזורים!
אני די חדש בכל הנושא של HD לכן אני זקוק לעזרתכם:
יש לי LCD של סוני 42" שתומכת בFULL HD ובאה עם שני כניסות HDMI 1.3
ומצד שני יש לי מחשב עם כמה סרטי HD של 1080I ו720P, עם חיבור DVI-HDMI.
רציתי לדעת איך אני אמור לנגן את סרטי ה HD שיש לי במחשב על הLCD?
פשוט לחבר את המחשב למסך בכבל HDMI -HDMI? או שיש עוד שלבים בדרך?
תודה מראש לעזורים!
קודם כל תודה רבה לעוזרים!
יש לי עוד שני שאלות קטנות:
1.המסך מחשב שלי הוא דק 17" רגיל - 4:3 ולא רחב (16:9) ,לעומת זאת הLCD שלי כן, רציתי לדעת באיזה פורמט הסרט יתנגן על הLCD - בפורמט של 4:3 כמו במחשב או 16:9 כמו בLCD?
(ד"א הסרט עצמו הוא בפורמט רחב)
2. יש לי מערכת 5.1 שמחוברת לרסיבר שמחובר לDVD ואז לLCD, רציתי לדעת, איך אפשר לנצל את ה5.1 כדי שאוכל גם לשמוע ב5.1?
תודה מראש
יש לי עוד שני שאלות קטנות:
1.המסך מחשב שלי הוא דק 17" רגיל - 4:3 ולא רחב (16:9) ,לעומת זאת הLCD שלי כן, רציתי לדעת באיזה פורמט הסרט יתנגן על הLCD - בפורמט של 4:3 כמו במחשב או 16:9 כמו בLCD?
(ד"א הסרט עצמו הוא בפורמט רחב)
2. יש לי מערכת 5.1 שמחוברת לרסיבר שמחובר לDVD ואז לLCD, רציתי לדעת, איך אפשר לנצל את ה5.1 כדי שאוכל גם לשמוע ב5.1?
תודה מראש
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
1. אם הסרט עצמו 4:3 אז הוא בעקרון מתנגן ב4:3 אלא אם כן המכשיר יודע לעשות איזשהי המרה.
2. יש הרבה שרשורים בפורום על אודיו ממחשב.. ברמת העקרון זה לחבר את הכרטיס קול למערכת.. מפה זה תלוי ביציאות שיש לכרטיס קול שלך.. אופטי יהיה הכי טוב במקרה הזה אפשר לשקול גם כרטיס קול חיצוני אם אף יציאה שיש לך אינה תומכת.. אבל בזה כבר לא התנסיתי..
2. יש הרבה שרשורים בפורום על אודיו ממחשב.. ברמת העקרון זה לחבר את הכרטיס קול למערכת.. מפה זה תלוי ביציאות שיש לכרטיס קול שלך.. אופטי יהיה הכי טוב במקרה הזה אפשר לשקול גם כרטיס קול חיצוני אם אף יציאה שיש לך אינה תומכת.. אבל בזה כבר לא התנסיתי..
Stay foolish