החלטתי לנסות ולהריץ שרשור בדומה לשרשורים שבהם אני קורא מאתרים מחו"ל כמו:
http://www.avforums.com/forums/showthre ... ight=428xd
השרשור ממקד את בעלי מסכי הפיוניר מהדור האחרון שיהיה קל ונוח יותר להחליף מידע ולהתעדכן "בתגליות" מרעישות של המסכים באופן ממוקד יותר.
אני יודע שישנם כמה וכמה משתמשים באתר אשר רכשו את המסכים ומחפשים דרך להשוות מול אחרים את דרכי החיבור השונים ל YES ו HOT וכעת גם לשידורי ה HD + קונסולות.
בפורום שצירפתי למעלה קל להם לשתף הגדרות של המסך כיוון שהם ברובם בריטים שמחוברים ל SKY + SKY HD ולכן ניתן להגיע לרמה מאוד גבוהה של שיתוף פעולה לכיוון הכיול המושלם עבור כל חיבור.
וזאת השאיפה שלי בשרשור הזה
אני מקווה שנצליח
אני אתחיל בכך שאני נמצא כרגע בשלב הדי מייגע של "ההרצה" ולכן אני עדיין לא כיילתי את המסך כמו שאני רוצה אבל אני אשמח לשמוע מאנשים אחרים על ההגדרות שלהם:
לדוגמה ב AVSFORUMS הם מציגים הגדרות כיול באופן הבא:
[left]
For SKY HD, PS3, Blue Ray or HD/DVD (BLUE RAY, PS3 OR HD/DVD YOU NEED TO ADJUST PURE CINEMA)
(SKY HD SET PURE CINEMA TO OFF)
AV sel-ectION ***MOVIE***
CONTRAST 30
BRIGHTNESS 0
COLOUR -2
TINT +2 Towards Green
SHARPNESS -15
PRO ADJUST > PURE CINEMA
FILM MODE OFF (BLUE RAY/HD DVD Smooth or Advanced)
TEXT OPTIMISATION OFF
INTELIGENT MODE OFF
PICTURE DETAIL
DRE OFF (Low if you prefer)
BLACK LEVEL OFF
ACL OFF
ENHANCER MODE 2 (1 if you prefer)
GAMMA 2
COLOUR DETAIL MANUAL (HOLD ENTER FOR 3 SECS)
COLOUR TEMP
R High -2
G High 0
B High +2
R Low -1
G Low 0
B Low -1
CTI OFF
COLOUR MANAGEMENT
R 0
Y 0
G 0
c 0
B 0
M -7
COLOUR SPACE 1
If you're using a PS3 via HDMI with this TV, there is a bug that will destroy shadow and highlight details if you have "RGB Full Range" enabled in the PS3's display settings. I won't go into the technical details as to why, but to set up your PS3 properly with this TV, you should go to:
1: Settings > Display Settings > RGB Full Range (HDMI) set it to "Full"
2: Settings > BD/DVD Settings > BD/DVD Video Output Format (HDMI) and change it to "RGB"
3: TV Menu > Option > HDMI Input > Video and change it from "Auto" to "Colour-4"
After a second or two, you should see the image change to a lower contrast, and far more accurate image.
NOISE REDUCTION
Field NR OFF
All others OFF
OTHERS
IP MODE 1[/left]_________________________________________________________
הפרטים שלי:
מסך - 428XD
מחובר ב SCART TO SCART לממיר טומפסון דוקסיס וב DVI TO HDMI ל HOT HD
ל HTPC דרך חיבור DVI TO HDMI
Wii - חיבור קומפוננט