[שניה לפני קניה] מפרט למחשב HTPC ב900$ - דעתכם חשובה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
פיטר פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
בימים הקרובים צפויה הזמנה של מחשב HTPC חדש לביתי אשר מתוכנן להתחבר ל-Pioneer 5080HD (שצפויה לנחות גם היא בביתי בקרוב).

המחשב מיועד בעיקר לשידור (תכני 720P) הקלטה (מממיר של HOT) וגיימינג (משחקים ברמה טובה, לא פריק של זה).

נכון לעכשיו המפרט הוא כזה:

Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz (קירור סטוק בינתיים)
GIGABYTE GA-P35-DS3L Motherboard (יציאה אופטית תחובר לרסיבר)
Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB (למערכת הפעלה)
Western Digital SE16 WD5000AAKS 500GB (לספרית המדיה)
Hauppauge WinTV-PVR-150 1062 Tuner w/MCE Remote (עוד לא סגור בנושא, אשמח לתגובות - אלטרנטיבות חלופיות)
HIS Radeon HD 3850 IceQ 3 TurboX 512MB (שווה בביצועיו ל3870, האצת HD מלאה, יהיה מחוברת ביציאת HDMI לפלזמה).
CORSAIR 2X1GB Kit DDR2-677 Memory
Thermaltake Bach Case (הגרסה הפשוטה ללא הLCD - גם פה אני לא ממש סגור על ההחלטה, אשמח להצעות למארזים חלופיים התומכים בלוחות ATX רגילים)
CORSAIR CMPSU-450VX 450W Power Supply
SAMSUNG SH-S203B DVD Burner
Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser (אשמח להצעות נוספות - מקלדת+עכבר אלחוטיים בעלי טווח של 4-6 מטר ויתאימו לגיימינג + כפתורי מולטימדיה)

על המחשב מתוכננת להיות מותקנת OS Vista Ultimate 32bit + MCE.

אם ניתן, ויש למישהו רעיון איך להוזיל את המערכת ללא פגיעה רצינית בביצועים - זה יהיה מצויין.

אשמח לכמה שיותר הערות, הארות והצעות.
תודה רבה לכולם!
פיטר :wink:

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

מארז- משתמשים באתר העידו עליו כלא שקט במיוחד. אני בחרתי ב- lc17 של סילברסטון.
לגבי לוח אם, יש לי את אותו לוח שרשמת והדבר היחיד שחסר לי בו זה שהוא לא תומך ביציאה ממצב שינה דרך חיבור ה-usb. מכיוון שהשימוש שלך יהיה עם מקלדת ועכבר אלחוטיים ושלט מדיה סנטר, אולי כדאי לחפש ורסיה של אותו הלוח שכן תומך בפיצ'ר זה.
למרות שלצרכים שרשמת המעבד יהיה בסדר גמור, אני הייתי משקיע במעבד חזק יותר כדוגמת ה- e6750 במידה והתקציב מאפשר.
נקודה אחרונה- אם אתה לא ממהר, החודש אינטל אמורה לשחרר סדרה חדשה של מעבדים כפולי ליבה המציגים יחס עלות תועלת גבוהים יותר מהסדרות הקיימות כיום - http://hwzone.co.il/news/1199874103/13438/

פיטר פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה רבה על התגובה.

אם המארז לא שקט - הוא לא כלכך טוב בשבילי. יש לך הצעות למארז חלופי שמתאים לATX?

תודה על ההארה לגבי הDS3L, בהחלט פונקציה נחוצה ואני יחפש עבורה בלוחות מקבילים.

E6750 יהיה מוגזם. מקסימום אני יעשה OC לE4500. לא תהיה בעיה.

לגבי המעבדים החדשים, אני בהחלט לא ממהר וכנראה שאני יחכה טיפה וילך בכיוון של הE8200. עולה רק 40$ יותר ומביא איתו 2.66GHZ, 1333FSB ו-6MB L2.

שוב, תודה :wink:
פיטר.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”