שלום,
יש לי בעיה ב VMC כשאני רואה סרטי MKV התמונה קופצת מדי פעם בערך כל 10 שניות הקפיצה היא כאילו פריים קדימה פריים אחורה
במחשב מותקן FFDSHOW גרסה אחרונה, כמו כן כאשר אני מפעיל את הסרט ב MEDIA PLAYER CLASSIC הסרט עובד מצויין ללא קפיצות
המחשב מחשב חזק מאוד q6600 וכרטיס מסך 8800 כך שסביר להניח שזו לא בעיה של חומרה
מישהו מכיר את הבעיה או נתקל ומכיר פתרון (הקפיצות הן רק ב VMC ורק בקבצי MKV)
כמו כן האם מישהו יודע אם ניתן לתכנת את VMC כך שברגע שאני מפעיל סרט הוא יפתח את MEDIA PLAYER CLASSIC ןיפעיל את הסרט דרכו ולא דרך הנגן המובנה של VMC?
תודה
mkv ותמונה קופצנית בתוכנות HTPC
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ב VMC אתה תקוע עם הנגן המובנה. הוא אומנם יכול להשתמש במפענחים חיצוניים עבור H.264/AVC אבל אתה עדיין משתמש ב WMP11 בבסיס.
מה שאתה מתאר נשמע כמו איבוד פריימים וזה בד"כ קורה בעומסים גבוהים על המעבד. כדאי שתבדוק כי על מחשב חזק כמו שלך זה יכול להצביע על בעיה יותר בסיסית. כמו לדוגמא, כיצד אתה מפצל את הקובץ ומה נמצא בשרשרת הפענוח וההצגה. את זה אתה יכול לבדוק עם graphedit.
נקודה נוספת היא ש VMC מעביר אוטומאטית את תדר הסריקה ל 60Hz. יש מסכים שלא כל כך אוהבים את זה. התיקון די טריוויאלי אבל דורש שינוי ב registry ולכן כדאי שתבדוק קודם את את הדברים הבסיסיים.
מה שאתה מתאר נשמע כמו איבוד פריימים וזה בד"כ קורה בעומסים גבוהים על המעבד. כדאי שתבדוק כי על מחשב חזק כמו שלך זה יכול להצביע על בעיה יותר בסיסית. כמו לדוגמא, כיצד אתה מפצל את הקובץ ומה נמצא בשרשרת הפענוח וההצגה. את זה אתה יכול לבדוק עם graphedit.
נקודה נוספת היא ש VMC מעביר אוטומאטית את תדר הסריקה ל 60Hz. יש מסכים שלא כל כך אוהבים את זה. התיקון די טריוויאלי אבל דורש שינוי ב registry ולכן כדאי שתבדוק קודם את את הדברים הבסיסיים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הבעיה נמשכה ולכן החלטתי לפרמט את המחשב,
המחשב פורמט והתקנתי עליו VISTA 32 ואת ה CODEC הבאים:
ffdshow
Halli Media Splitter
Core Avc
אבל הבעיה נמשכת, אני משתמש במדיה פורטל
כשאני מנגן קובץ MKV במדיה פלייר קלסיק אין שום בעיה אך אם אני מנגן אותו בVMC או מדיה פורטל ישנם קפיצות כל כמה שניות
למישהו יש מושג איך לפתור את זה?
מצורפת תמונה של GRAPHEDIT עם קובץ MKV במחשב הנ"ל
אני מזכיר המחשב מאוד חזק: Q6600, 8800GT
תודה
המחשב פורמט והתקנתי עליו VISTA 32 ואת ה CODEC הבאים:
ffdshow
Halli Media Splitter
Core Avc
אבל הבעיה נמשכת, אני משתמש במדיה פורטל
כשאני מנגן קובץ MKV במדיה פלייר קלסיק אין שום בעיה אך אם אני מנגן אותו בVMC או מדיה פורטל ישנם קפיצות כל כמה שניות
למישהו יש מושג איך לפתור את זה?
מצורפת תמונה של GRAPHEDIT עם קובץ MKV במחשב הנ"ל
אני מזכיר המחשב מאוד חזק: Q6600, 8800GT
תודה