קיבלתי את השארפ 32WD1E - כל בעלי הטלויזיה כנסו - יש תמונות
אז סוף סוף קיבלתי את הטלויזיה אבל יש לי חשדות לגביה:
1. האם גם אצלכם הניילון הנצמד שהיה על הרגל של הטלויזיה היה מקומצ'ץ' ולא מתוח? ואני לא קיבלתי את המדבקה שרואים בתמונות ש-NIMI9 צילם (המדבקה בפינה השמאלית למטה) ובמקום כל הפאנל היה עם הנילון הנצמד.
2. חיברתי את הממיר של הוט עם כבל הסקארט לטלויזיה, אבל כשאני מדפדף בפסי המידע של הערוצים קורה משהו מוזר - חלק מהתפריט כאילו רוטט, משאיר עקבות. מה לעשות?
ראו תמונה מצורפת
1. האם גם אצלכם הניילון הנצמד שהיה על הרגל של הטלויזיה היה מקומצ'ץ' ולא מתוח? ואני לא קיבלתי את המדבקה שרואים בתמונות ש-NIMI9 צילם (המדבקה בפינה השמאלית למטה) ובמקום כל הפאנל היה עם הנילון הנצמד.
2. חיברתי את הממיר של הוט עם כבל הסקארט לטלויזיה, אבל כשאני מדפדף בפסי המידע של הערוצים קורה משהו מוזר - חלק מהתפריט כאילו רוטט, משאיר עקבות. מה לעשות?
ראו תמונה מצורפת
נערך לאחרונה על ידי TheSlayer ב 10/01/2008 18:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם הרגל של הטלויזיה כבר היתה מחוברת. האם עוד מישהו קיבל את הטלויזיה הזו כשהרגל כבר היתה מחוברת (ברגל אני מתכוון למעמד עליו הטלויזיה עומדת).
בנוסף, לטלויזיה יש נטייה קדימה (היא לא ישרה לחלוטין) האם זה כך אצל עוד מישהו, והאם אפשר לשנות את הזוית הזו?
בנוסף, לטלויזיה יש נטייה קדימה (היא לא ישרה לחלוטין) האם זה כך אצל עוד מישהו, והאם אפשר לשנות את הזוית הזו?
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
זה כבר נשמע מאוד חשוד......
תבדוק את החיבורים אם יש סימנים שחיברו לשם כבלים או משהו
מאיפה ובכמה קנית את הTV אם אפשר לדעת תודה
תבדוק את החיבורים אם יש סימנים שחיברו לשם כבלים או משהו
מאיפה ובכמה קנית את הTV אם אפשר לדעת תודה
נערך לאחרונה על ידי noam12121212 ב 10/01/2008 23:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ככה זה בד"כ מחובר חוסך מקום בקרטון, זה דווקה בסדרTheSlayer כתב:גם הרגל של הטלויזיה כבר היתה מחוברת. האם עוד מישהו קיבל את הטלויזיה הזו כשהרגל כבר היתה מחוברת (ברגל אני מתכוון למעמד עליו הטלויזיה עומדת)....
כל השאר
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
לפי מה שכתוב על המדבקה בעברית שמודבקת על השקית עם החוברת ותעודת האחריות הישראלית, כתוב "ייצור 2008". כמובן שהם יכולים לרשום מה שהם רוצים...
לגבי הקניה, הטלויזיה עלתה לי 5100 ש"ח עם מתקן תליה. הטלויזיה אמורה להיות מהמשלוח שהגיע לארץ ביום שלישי, ולכן אולי כבר לא מדביקים את המדבקה הזו בייצור ביפן?
דרך אגב, הטלויזיה לא הגיע ישירות מיפן, אלא מגרמניה (כך כתוב על המדבקות שמודבקות על הקרטון.
כדי לאמת אם הטלויזיה חדשה או לא - גם אצלכם השקית ניילון שבתוכה יש את האזיקון, הסוללות והתופסן לכבלים היתה מודבקת עם נייר דבק שקוף, או שהיא היתה סגורה וכדי לפתוח אותה היה צריך לקרוע את השקית?
בנוסף, האם השקית של השלט היתה סגורה (עם נייר דבק או פשוט סגורה) או שהיתה פתוחה אבל מקופלת?
לגבי הטלויזיה עצמה, הסרטים נראים מוזר מאוד - כל סרט (בערוצי הטלויזיה) נראה כמו תוכנית ריאלטי סוג ב'. אין יותר הרגשה של סרט. אתה מרגיש כאילו אתה נמצא בסט של הצילומים ומצלם מה שאתה רואה...
האם ניתן לשנות זאת, כך שזה יראה כמו בטלויזיות הרגילות? (שיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי).
בנוסף, אל תחברו את המסך הזה עם כבל DVI-HDMI - זה לא עובד טוב. רק כבל VGA רגיל (של המסכים של פעם). זה ממש מעצבן משום שסתם קניתי את הכבל הזה.
דרך אגב, ניסיתי לשחק משחקי מחשב עם כבל ה-VGA ברזולוציה 1366X768 אבל ברגע שאני נכנס למשחק, מופיעה לי על המסך הודעה unsupported format. מה זה השטות הזו? הרי את הwindows הוא מראה בלי בעיה. (יש לי geforce 8600GTS).
בקרוב אני אעלה עוד תמונות באיכות גבוהה של שידורי HD.
לגבי הקניה, הטלויזיה עלתה לי 5100 ש"ח עם מתקן תליה. הטלויזיה אמורה להיות מהמשלוח שהגיע לארץ ביום שלישי, ולכן אולי כבר לא מדביקים את המדבקה הזו בייצור ביפן?
דרך אגב, הטלויזיה לא הגיע ישירות מיפן, אלא מגרמניה (כך כתוב על המדבקות שמודבקות על הקרטון.
כדי לאמת אם הטלויזיה חדשה או לא - גם אצלכם השקית ניילון שבתוכה יש את האזיקון, הסוללות והתופסן לכבלים היתה מודבקת עם נייר דבק שקוף, או שהיא היתה סגורה וכדי לפתוח אותה היה צריך לקרוע את השקית?
בנוסף, האם השקית של השלט היתה סגורה (עם נייר דבק או פשוט סגורה) או שהיתה פתוחה אבל מקופלת?
לגבי הטלויזיה עצמה, הסרטים נראים מוזר מאוד - כל סרט (בערוצי הטלויזיה) נראה כמו תוכנית ריאלטי סוג ב'. אין יותר הרגשה של סרט. אתה מרגיש כאילו אתה נמצא בסט של הצילומים ומצלם מה שאתה רואה...
האם ניתן לשנות זאת, כך שזה יראה כמו בטלויזיות הרגילות? (שיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי).
בנוסף, אל תחברו את המסך הזה עם כבל DVI-HDMI - זה לא עובד טוב. רק כבל VGA רגיל (של המסכים של פעם). זה ממש מעצבן משום שסתם קניתי את הכבל הזה.
דרך אגב, ניסיתי לשחק משחקי מחשב עם כבל ה-VGA ברזולוציה 1366X768 אבל ברגע שאני נכנס למשחק, מופיעה לי על המסך הודעה unsupported format. מה זה השטות הזו? הרי את הwindows הוא מראה בלי בעיה. (יש לי geforce 8600GTS).
בקרוב אני אעלה עוד תמונות באיכות גבוהה של שידורי HD.
לגבי האריזה של המוצרים הנלווים, זה בדיוק הצורה שזה היה ארוז אצלי... וככה בד"כ נעטפים המוצרים האלה בכל מקום.
גרמניה זה בסדר גמור, זו תחנת מעבר של שארפ לשאר אירופה.
תתחיל להתרגל לשיטת הצפייה הזאת! זו הטכנולוגייה של ה WD1. היא מדמה תלת מימד כדי לחדד את התמונה בחלקים החשובים. בהתחלה יקח לך זמן להתרגל, אז עצה שלי, אל תראה סרטים טובים או סרטים שאתה מחכה לראות... עד שתתרגל , כי בהתחלה זה באמת הורס את הסרט! אבל אחרי שתתרגל אתה לא תוכל לראות סרט בטלויזיה אחרת, תזכור!
ולא ניתן לשנות את זה, ניתן לטשטש אם תשחק מעט עם הצבע והבהירות.
ומוזר לי מה שאתה אומר לגבי הכבל DVI-HDMI , אצלי זה עבד טוב מאוד! למרות שיש לי כרטיס מסך קצת צולע... עכשיו אני גם מחובר ב VGA כדי לחסוך כניסת HDMI אבל רואים אותו דבר
גרמניה זה בסדר גמור, זו תחנת מעבר של שארפ לשאר אירופה.
תתחיל להתרגל לשיטת הצפייה הזאת! זו הטכנולוגייה של ה WD1. היא מדמה תלת מימד כדי לחדד את התמונה בחלקים החשובים. בהתחלה יקח לך זמן להתרגל, אז עצה שלי, אל תראה סרטים טובים או סרטים שאתה מחכה לראות... עד שתתרגל , כי בהתחלה זה באמת הורס את הסרט! אבל אחרי שתתרגל אתה לא תוכל לראות סרט בטלויזיה אחרת, תזכור!
ולא ניתן לשנות את זה, ניתן לטשטש אם תשחק מעט עם הצבע והבהירות.
ומוזר לי מה שאתה אומר לגבי הכבל DVI-HDMI , אצלי זה עבד טוב מאוד! למרות שיש לי כרטיס מסך קצת צולע... עכשיו אני גם מחובר ב VGA כדי לחסוך כניסת HDMI אבל רואים אותו דבר
nimi9, לגבי הסרטים - במסך LCD אחר זה לא יראה כך? זה רק אצל שארפ?
לגבי ה-DVI-HDMI, שים לב שעם הכבל הזה אתה תקוע על רזולוציה של 768X1024 שזו לא רזולוציה למסך רחב. אם אתה מגדיל אותה אז קצב הרענון יורד ל-30HZ לא יציב, וזה מסוכן לעיניים. ואם זה המצב, אז כבר עדיף לחזור לטלויזיה הישנה...
שים לב מה כתוב בחוברת: "בחיבור למחשב עם כבל DVI-HDMI יתכן והתמונה תהיה מטושטשת".
לגבי ה-DVI-HDMI, שים לב שעם הכבל הזה אתה תקוע על רזולוציה של 768X1024 שזו לא רזולוציה למסך רחב. אם אתה מגדיל אותה אז קצב הרענון יורד ל-30HZ לא יציב, וזה מסוכן לעיניים. ואם זה המצב, אז כבר עדיף לחזור לטלויזיה הישנה...
שים לב מה כתוב בחוברת: "בחיבור למחשב עם כבל DVI-HDMI יתכן והתמונה תהיה מטושטשת".
באמת? לא ראיתי את הערה הזאת... איזה קטע!
האמת שאני לא משתמש בכלל בחיבור המחשב לטלויזיה... ככה שזה לא מפריע לי.
ובשאר ה LCD אתה לא תראה ככה. זה רק המעבד של הדגם הזה של שארפ.
אבל תקח את הזמן ותתרגל, אתה בסוף תהנה מתמונה מעולה ומיוחדת.
האמת שאני לא משתמש בכלל בחיבור המחשב לטלויזיה... ככה שזה לא מפריע לי.
ובשאר ה LCD אתה לא תראה ככה. זה רק המעבד של הדגם הזה של שארפ.
אבל תקח את הזמן ותתרגל, אתה בסוף תהנה מתמונה מעולה ומיוחדת.
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
האם אפשר לראות בשארפ TV ללא העיבוד 3D הזה ? כלומר לראות 100 % תמונה טהורה..?
ביום ראשון אמור להגיע אלי הטכנאי, כך שאני מתכוון לשאול אותו את זה. העיבוד תלת מימד הזה ממש מטריף - הכל נראה מציאותי מדי ואין הרגשה של סרט (אפילו בשידורים של הסדרה "אבודים" בהוט זה קורה).
דרך אגב, בשידור סרט מהמחשב זה לא קורה...כך לפחות הבחנתי בכמה דקות שצפיתי.
בנוסף, אני אשאל אותו כל מה ששאלתי אתכם (לגבי האם הטלויזיה היתה משומשת או לא).
דרך אגב, בשידור סרט מהמחשב זה לא קורה...כך לפחות הבחנתי בכמה דקות שצפיתי.
בנוסף, אני אשאל אותו כל מה ששאלתי אתכם (לגבי האם הטלויזיה היתה משומשת או לא).
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תתחדש ותהנה!
יש לי שאלה כאן לכל בעלי הטלויזיה הזאת.
יש לי את הwd1 ב37 וקניתי כבל DVI ל HDMI ובסדר אני יתמודד עם העובדה שזה לא NR , אבל מה אני אמור לעשות עם הסאונד?
הכבל שיש לי ה RCA 1 ל 2 (3.5 מ"מ) לא מתאים לכניסה של הסאונד ליד הHDMI. (לפי הציור מאחורי הטלויזיה יש את הכניסה של הHDMI והסאונד הוא קצת משמאלה) איזה סוג של כבל אני צריך?
יש לי שאלה כאן לכל בעלי הטלויזיה הזאת.
יש לי את הwd1 ב37 וקניתי כבל DVI ל HDMI ובסדר אני יתמודד עם העובדה שזה לא NR , אבל מה אני אמור לעשות עם הסאונד?
הכבל שיש לי ה RCA 1 ל 2 (3.5 מ"מ) לא מתאים לכניסה של הסאונד ליד הHDMI. (לפי הציור מאחורי הטלויזיה יש את הכניסה של הHDMI והסאונד הוא קצת משמאלה) איזה סוג של כבל אני צריך?
Why so serious?