yes החליפה את הלוגואים של ערוצי הסרטים
-
smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
מהיום ניתן לראות שערוצי הסרטים הרגילים (1-4) מופיעים עם לוגו שקוף.
שיחקו אותה
באמת שיחקו אותה שהשקיפו תלוגואים.
ויפה שעה אחת קודם, ויפה שהם מנסים להיות חברה ידידותית לבעלי המסכים הרחבים בשונה מהוט
ויפה שעה אחת קודם, ויפה שהם מנסים להיות חברה ידידותית לבעלי המסכים הרחבים בשונה מהוט
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא כל הערוצים שלהם
נדמה לי שהם יחליפו מה שיכולים. כל הכבוד למרטין וליוזמה שלו!!!!
נדמה לי שהם יחליפו מה שיכולים. כל הכבוד למרטין וליוזמה שלו!!!!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אבל יס זה לא סקיי וכנראה שאין להם רצון להידמות להם כי אחרת גם התכנים של יס היו נראים ממש אחרת ולצערנו זה לא כך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אין מה לעשות, צדובר בפרסום. הם רוצים תדעו שמדובר ב YES בכל מקום שתראו את הערוצים שלהם.
נגיד, נכנסת אצל השכן לביקור וממיר נמצא בארונית. איך תדע שיש לו YES?!
במיוחד אם אתה בעצמך ב HOT. בטוח תתחיל לשאול אותו איך הערוצים של YES, האם הוא מרוצה, איך הממיר שלהם...
אין מה לעשות. מדובר בפרסום נטו! שלא נדבר על תצוגות בכל מיני חנויות שרואים נגיד 20-30 מסכים כולם עם לוגו של YES (או הוט).

נגיד, נכנסת אצל השכן לביקור וממיר נמצא בארונית. איך תדע שיש לו YES?!
במיוחד אם אתה בעצמך ב HOT. בטוח תתחיל לשאול אותו איך הערוצים של YES, האם הוא מרוצה, איך הממיר שלהם...
אין מה לעשות. מדובר בפרסום נטו! שלא נדבר על תצוגות בכל מיני חנויות שרואים נגיד 20-30 מסכים כולם עם לוגו של YES (או הוט).
י-א, לא לקחת את זה קצת רחוק מדי?
גם אתה תסכים שאי אפשר אפילו לנסות להגיב ברצינות להערה הראשונה שלך...
לגבי עניין ה"פרסום", זה לא שיש פרסומות קופצות, או הפסקות בשידורים, זה בסך הכל לוגו קטן, אשר עובדתית לא פוגע לאף אחד בחווית הצפיה בסרט\סדרה, והבעיה היחידה היא הצריבה הפוטנציאלית, כאשר גם היא לא בדיוק פגעה אנושות באף אחד, אם תבצע סקר שוק.
גם אתה תסכים שאי אפשר אפילו לנסות להגיב ברצינות להערה הראשונה שלך...
לגבי עניין ה"פרסום", זה לא שיש פרסומות קופצות, או הפסקות בשידורים, זה בסך הכל לוגו קטן, אשר עובדתית לא פוגע לאף אחד בחווית הצפיה בסרט\סדרה, והבעיה היחידה היא הצריבה הפוטנציאלית, כאשר גם היא לא בדיוק פגעה אנושות באף אחד, אם תבצע סקר שוק.
אתה נציג חברות הספקים?
בסך הכל לוגו קטן לא ממש מפריע?
אני ממש לא מאמין לנאיביות הזו...
לוגו מתאים לערוצים מועברים. כלומר ערוצים שאינם מיוצרים על ידי הספק. ערוצי הסרטים הם כן של הספק ואין שום הצדקה שהפרסום הזה יופיע שם.
אם YES או HOT רוצים לחייב חנות לפרסם אותם הם יכולים לדרוש זאת מהם בהסדר המנוי המיוחד לעסקים על ידי מדבקות או שלטים.
העןבדה שגם YES וגם HOT מציבים לוגו בערוצים שלהם עצמם אינה הופכת את זה למוסרי, נכון, ולא מפריע. זה כן מפריע כאשר יש משהו בסרט שבדיוק נמצא מאחורי הלוגו והדבר פוגם בהנאה שעבורה שילמת.
לא סתם נאמר "משתינים עלייך יום-יום ואתה טוען שזה גשם"... (הכוונה היא כללית אל כול אלה שחושבים שזה בסדר)
בסך הכל לוגו קטן לא ממש מפריע?
אני ממש לא מאמין לנאיביות הזו...
לוגו מתאים לערוצים מועברים. כלומר ערוצים שאינם מיוצרים על ידי הספק. ערוצי הסרטים הם כן של הספק ואין שום הצדקה שהפרסום הזה יופיע שם.
אם YES או HOT רוצים לחייב חנות לפרסם אותם הם יכולים לדרוש זאת מהם בהסדר המנוי המיוחד לעסקים על ידי מדבקות או שלטים.
העןבדה שגם YES וגם HOT מציבים לוגו בערוצים שלהם עצמם אינה הופכת את זה למוסרי, נכון, ולא מפריע. זה כן מפריע כאשר יש משהו בסרט שבדיוק נמצא מאחורי הלוגו והדבר פוגם בהנאה שעבורה שילמת.
לא סתם נאמר "משתינים עלייך יום-יום ואתה טוען שזה גשם"... (הכוונה היא כללית אל כול אלה שחושבים שזה בסדר)