CHIRO C-902 רסיבר הי אנד מבית KINERGETICS RESEARCH
ברשותי הרסיבר הנ"ל.
מדובר במפלצת שחורה ואיכותית שעלתה בארץ 24 אלף שח.
החברה המייצרת כבר לא קיימת.
לרסיבר עוצמת הגברה וסאונד טובים מאד אבל הנדסת אנוש מחורבנת.
הוא ברמת THX.
מדובר במפלצת שחורה ואיכותית שעלתה בארץ 24 אלף שח.
החברה המייצרת כבר לא קיימת.
לרסיבר עוצמת הגברה וסאונד טובים מאד אבל הנדסת אנוש מחורבנת.
הוא ברמת THX.
נערך לאחרונה על ידי kobbi ב 27/12/2009 22:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
נשלח ל
martin AT hometheater.co.il
לדעתי מדובר ברסיבר מאד מעניין.
יתרונו באיכות הסאונד בסטראו וההגברה הטובה-אם מגבירים איתו רק שלושה רמקולים (סנטר ושני קדמיים לדוגמא) אז מקבלים 140 ואט ב 8 אום עם אחוז עיוות 0.03 ומטה.
מה שכן הוא די מעצבן שכן הוא מבוקר מחשב ARM איטי וכל מעבר בין הרכיבים או בין סוגי ההשמעות לוקח כמה שניות מעצבנות. בכלל יש לו שלט מגעיל (נפתר על ידי קניית פרונטו) אי אפשר לכוון בו כלום בלי חיבור למסך אפילו תחנות רדיו הכיוון הראשוני דורש טלויזיה.
martin AT hometheater.co.il
לדעתי מדובר ברסיבר מאד מעניין.
יתרונו באיכות הסאונד בסטראו וההגברה הטובה-אם מגבירים איתו רק שלושה רמקולים (סנטר ושני קדמיים לדוגמא) אז מקבלים 140 ואט ב 8 אום עם אחוז עיוות 0.03 ומטה.
מה שכן הוא די מעצבן שכן הוא מבוקר מחשב ARM איטי וכל מעבר בין הרכיבים או בין סוגי ההשמעות לוקח כמה שניות מעצבנות. בכלל יש לו שלט מגעיל (נפתר על ידי קניית פרונטו) אי אפשר לכוון בו כלום בלי חיבור למסך אפילו תחנות רדיו הכיוון הראשוני דורש טלויזיה.
נערך לאחרונה על ידי kobbi ב 27/12/2009 22:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ראשית, ערכתי את ההודעה שלך, אני בכוונה לא רושם אימייל בצורת לינק, שכן בוטים יפוצצו אותי ב-SPAM.....
שנית, עברתי על הברושור, הוא נראה מפלצת ואני יכול להאמין למה ב-1999 תג המחיר שלו יהי כזה, אולם כיום אני בספק.
כמו שאתה אומר, יכול מאוד להיות שב-DIRECT הוא לא רע בכלל.
צריך לשמוע כדי לחוות דיעה.
שנית, עברתי על הברושור, הוא נראה מפלצת ואני יכול להאמין למה ב-1999 תג המחיר שלו יהי כזה, אולם כיום אני בספק.
כמו שאתה אומר, יכול מאוד להיות שב-DIRECT הוא לא רע בכלל.
צריך לשמוע כדי לחוות דיעה.
הוא נשמע טוב מאד
לפני שרכשתי אותו עשיתי שימוש ב ONKYO 696 , רסיבר טוב לקולנוע ביתי אבל ככה ככה בסטראו.
בהמשך עברתי להגברות חיצוניות עם הרסיבר, ADCOM לקדמיים ועוד ADCOM לסנטר והאחוריים.
איזה עוצמה , איזה שיפור אבל שוב עדיין היה חסר משהו בסטראו שנפתר ע"י הוספת אקולייזר של LAXMEN בין יציאת הפרה לבין המגבר.
הפרדת הצלילים השתפרה משמעותית בסטראו אבל כמו כן גם "הרעש שנוסף".
נפלה לי הזדמנות ועברתי לCHIRO.
כאן ללא הגברה חיצונית (אלא רק לשני האחוריים בקולנוע בכדי לתת 140 ואט לקדמיים והסנטר) הסאונד מצויין גם בסטראו.
דרך אגב הרמקולים הם מסוג CASTLE HARLECH
לפני שרכשתי אותו עשיתי שימוש ב ONKYO 696 , רסיבר טוב לקולנוע ביתי אבל ככה ככה בסטראו.
בהמשך עברתי להגברות חיצוניות עם הרסיבר, ADCOM לקדמיים ועוד ADCOM לסנטר והאחוריים.
איזה עוצמה , איזה שיפור אבל שוב עדיין היה חסר משהו בסטראו שנפתר ע"י הוספת אקולייזר של LAXMEN בין יציאת הפרה לבין המגבר.
הפרדת הצלילים השתפרה משמעותית בסטראו אבל כמו כן גם "הרעש שנוסף".
נפלה לי הזדמנות ועברתי לCHIRO.
כאן ללא הגברה חיצונית (אלא רק לשני האחוריים בקולנוע בכדי לתת 140 ואט לקדמיים והסנטר) הסאונד מצויין גם בסטראו.
דרך אגב הרמקולים הם מסוג CASTLE HARLECH