CES: העתיד ב-120HZ....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב את ה i1-pro (תלוי פה במישהו בפורום) עם תוכנה מתאימה. נכון לעכשיו אין לי ציוד כיול.
לאחר מספר הביקורות הרב שציינו את חוסר הכיול מהקופסא של ה TW2000, לא הייתי קונה את המקרן הזה בלי יכולת לכייל אותו.
עופר ציין שיש לו חיישן איכותי, אך איני יודע אם הוא מעוניין או יכול להשקיע את הזמן שלו בנושא הזה.
לאחר מספר הביקורות הרב שציינו את חוסר הכיול מהקופסא של ה TW2000, לא הייתי קונה את המקרן הזה בלי יכולת לכייל אותו.
עופר ציין שיש לו חיישן איכותי, אך איני יודע אם הוא מעוניין או יכול להשקיע את הזמן שלו בנושא הזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
noam23,
כאמור, אנחנו לא יכולים להתייחס לדעות של אחרים. תחת אותם תנאים אנשים בוחרים המון סוגי רכבים, נכון? אני בטוח שתחת אותם תנאים בדיוק, אנשים שונים יבחרו גם אמצעי תצוגה שונים...
אבקש להחזיר את נושא הדיון לנושא המקורי - 120HZ והמקרן של סוני. זה אינו דיון על ה-TW2000, על הכיול שלו, על ה-SHOOTOUT או על מה שצפוי או לא צפוי.
תודה.
מה שראינו ב-SHOOTOUT היה חוסר בשחורים, ותמונה פשוט פחות טובה. לגבי הכיול, אני אישית מסוגל לנתק את הדעה שלי בנושא הכיול מנושא המדידות.רמת שחורים חלשה לא הייתה הטענה שהוצגה בתיאור של ה TW2000 ב Shootout. דובר שם בעיקר על צבעים דהויים, וצבעים לא מדויקים.
יותר מכך, ביצעתם השוואה מול המקבילה של ה RS1, והתוצאה הייתה שכולכם הייתם בדיעה שלא היה בכלל מקום להשוואה באיכות התמונה. עם זאת, מספר אתרים שביצעו השוואה דומה, הגיעו למסקנה הפוכה. זו הסיבה שחשבתי שמשהו לא בסדר ביחידה שצפיתם בה....
כאמור, אנחנו לא יכולים להתייחס לדעות של אחרים. תחת אותם תנאים אנשים בוחרים המון סוגי רכבים, נכון? אני בטוח שתחת אותם תנאים בדיוק, אנשים שונים יבחרו גם אמצעי תצוגה שונים...
אבקש להחזיר את נושא הדיון לנושא המקורי - 120HZ והמקרן של סוני. זה אינו דיון על ה-TW2000, על הכיול שלו, על ה-SHOOTOUT או על מה שצפוי או לא צפוי.
תודה.