cnc
שלום כולם אני מעוניין לחרוט כיפות לרמקולים שאני עושה בcnc מישהו מכיר מקום שעושה את זה במחירים לא בשמיים
אני מתעסק אם חומרים מורכבים{פיברגלס .סיבי פחם [קרבון]] האם אפשר לייצר את הכיפות מחומרים מורכבים? את הגולם בכנתי כבר נשאר לבנות את החלק אם זה אפשרי.
תודה רבה ויום טוב לכולם.
אני מתעסק אם חומרים מורכבים{פיברגלס .סיבי פחם [קרבון]] האם אפשר לייצר את הכיפות מחומרים מורכבים? את הגולם בכנתי כבר נשאר לבנות את החלק אם זה אפשרי.
תודה רבה ויום טוב לכולם.
יש לי את התוכניות המפורטות של הרמקולים האלהHumble Statement הגדלתי את התוכניות לאחד על אחד ואני בקשר אם המתכננן דרך מיילים והוא כתב לי שאת החלק העליון עושים ב cnc בשביל זה אני מחפש מישהו שמתעסק אם זה.Shtirl itz כתב:מה זה כיפה? DUSTCUP ?...
אתה צריך מפעל רהיטים רק הם מחזיקים כרסומות לעץ (חוזרים על אותו החלק 1000000000000 פעמים) חרט לא ילכלך את כל העולם בשביל דבר כזה
בדרכ כלל לא בונים רמקולים מהחומרים שהזכרת (אולי חוץ מהורנים)
לא הבנתי מה זה גולם מכונות CNC עובדות על פי תוכנית:?
כל הכבוד על ההשקעה משכנתא לקחת בשביל הדריברים
תמיד תוכל לבנות בזויות ישרות ולצפות בפיברגלס רק בשביל היופי
בדרכ כלל לא בונים רמקולים מהחומרים שהזכרת (אולי חוץ מהורנים)
לא הבנתי מה זה גולם מכונות CNC עובדות על פי תוכנית:?
כל הכבוד על ההשקעה משכנתא לקחת בשביל הדריברים
תמיד תוכל לבנות בזויות ישרות ולצפות בפיברגלס רק בשביל היופי
גיא
- חם_על_סאונד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קודם כל בהצלחה, מדובר על פרוייקט לא פשוט.
שנית: רכשת כבר דרייברים?
שנית: רכשת כבר דרייברים?
מרשים מאוד להתחיל פרויקט כזה. רק בשביל לבדוק - בנית כבר רמקולים קודם, נכון?
בשביל CNC אתה יכול לנסות ב-המדביק.
דיברתי איתם בקשר לפרויקט שלי, עבורי זה היה קצת יקר להשקיע בהזמנה, והחלטתי להשקיע בכלי עבודה יותר טובים. רוב הכיף בכל מקרה זה לבנות.
בשביל CNC אתה יכול לנסות ב-המדביק.
דיברתי איתם בקשר לפרויקט שלי, עבורי זה היה קצת יקר להשקיע בהזמנה, והחלטתי להשקיע בכלי עבודה יותר טובים. רוב הכיף בכל מקרה זה לבנות.
אם הוא לא בנה, ואני באמת אין לי מושג אם בנה או לא בנה... אני הייתי רק ממליץ להתחיל עם פרויקט קצת יותר פשוט. זו רק דעתי כמובן וכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה.
פשוט נראה לי שמאוד יכול להיות שההוצאה הראשונית תהיה מאוד גבוהה ואז בפרויקט ראשון האתגרים של רמקולים כל כך מורכבים יכולים לשבור המוטיבציה. לעומת זאת פרויקט יותר פשוט יכול להראות את האתגרים בדסר גודל קטן ואז כשלוקחים פרויקט גדול, לפחות ברור למה נכנסים.
שוב... זאת רק דעתי... מי יתן ובכל מקרה יצאו רמקולים הכי מדהימים שאפשר. ואם הם יהיו Humble Statement אז אני מאד מעונין גם לשמוע איך הם.
פשוט נראה לי שמאוד יכול להיות שההוצאה הראשונית תהיה מאוד גבוהה ואז בפרויקט ראשון האתגרים של רמקולים כל כך מורכבים יכולים לשבור המוטיבציה. לעומת זאת פרויקט יותר פשוט יכול להראות את האתגרים בדסר גודל קטן ואז כשלוקחים פרויקט גדול, לפחות ברור למה נכנסים.
שוב... זאת רק דעתי... מי יתן ובכל מקרה יצאו רמקולים הכי מדהימים שאפשר. ואם הם יהיו Humble Statement אז אני מאד מעונין גם לשמוע איך הם.