פרוייקט חידוש\שינוי חיבורי RCA בגב המכשיר בפאוור של PROTON.

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
moshem74 פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי.
מדובר בפאוור איכותי של פרוטון ,עם שעונים גדולים,לא זוכר את הדגם.
בנוי בצורה של מונו בלוק כפול 2,אחד לכל צד.
בכל אופן, החיבורי RCA מאחורה דיי רופפים,מגבר ישן,וכל תזוזה של החוטים,זה מכניס הממממ לרמקולים,וכיוון שמדובר בהגברה חזקה...זה קצת לא לענין.
בכל אופן היום פתחתי אותו,ניקתי אותו,ופירקתי את 2 החיבורים של ה RCA מאחורה,ניתקתי אותם עם הקונקטורים שלהם לבורד, חתכתי את החיבורים הקימים ,וחיברתי לקונקטורים חוטים ישירות,כבלי RCA של AR מסידרת MASTER, היה לי כבל 1 באורך 3 מטר,חתכתי אותו ל 2 חלקים והלחמתי סיכוך לסיכוך, חוט פנימי לחוט פנימי ,בקונקטור המקורי,כך שבמקום 2 נקבות בפאנל האחורי,כעת יש לי 2 כבלים באורך מטר וחצי לכל צד,זכר,קבועים,היוצאים מהפאנל האחורי של המכשיר.
בידדתי הכל וקיבעתי הכל בצורה קבועה עם כמה אזיקונים קטנים,סה"כ העסק נראה טוב,נקי ואיכותי.
בדקתי התנגדויות וקצרים בעזרת DVM ,הכל טוב , חוץ מדבר 1 ששמתי לב אליו.
בחיבור המקורי יש קצר בין 2 הסיכוכים של ימין שמאל, במקורי יש מין כרטיסון קטן שיש בו חיבור בין שני הסיכוכים שלו, ושתי יציאות נקבה ,שרק בחיבור המרכזי יש בידוד מוחלט בין שני הצדדים,הסיכוך משותף לשני הצדדים.
לפני שאני סוגר את המכשיר סופית, האם להשאיר כמו במצב המקורי , קרי, לחבר בין שני הסיכוכים, או שניתן להפריד בין שני הצדדים.
האם צריך לחבר כבל קצר בין שני הסיכוכים גם כן,או שאפשר להפריד בניהם?
למה בכלל יש סיכוך משותף אם מדובר בשני מגברים נפרדים בעצם? האם זה הכרחי?

תודה לכל העונים.

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אם זה היה ככה כנראה הייתה לזה סיבה.

יש סיכוי טוב שזה למניעת לופ הארקות.

שלח תגובה