שרת usenet זול (אולי חינמי?)?
עברתי עכשיו מ Giganews ל usenetserver ואני מקלל את הרגע.sivilya כתב:usenetserver מעולים...
קודם כל אין הגבלת IP
אפשר להגיע ל 30 חיבורים (לא שזה ממש משנה)
וה RETENTION שלהם עומד גם על 101 יום
ואם זה לא מספיק - בתשלום אחד של $40 מקבלים 3 חודשים ז"א $13.3 לחודש....
כמעט כל הפוסטים מעל 60 יום, לא מלאים.
פשוט זוועה.
אני מנוי כבר מעל שנה ואני יכול לספור על כף יד אחת את מספר הפעמים שהיתה איזושהי בעיה בשרות. מכיוון שאני מחפש תוכן כמעט מדי יום בצורה די ממוקדת אין לי צורך ב RETENSION גבוה. כמו כן כלי החיפוש שלהם מאד נוח. כרגע אני לא רואה צורך לשלם יותר על אותו דבר.dizingof כתב:לusenetserver.com יש גיהוקים מעצבנים לפעמים.. אבל מה לא עושים בשביל לחסוך 38 שקלים אה?michaels כתב:usenetserver.com - 15$ unlimited 10 connections + search engine......
גם אני לא הבנתי עד שלא הייתי מנוי של Giganews לתקופה.michaels כתב:אני מנוי כבר מעל שנה ואני יכול לספור על כף יד אחת את מספר הפעמים שהיתה איזושהי בעיה בשרות. מכיוון שאני מחפש תוכן כמעט מדי יום בצורה די ממוקדת אין לי צורך ב RETENSION גבוה. כמו כן כלי החיפוש שלהם מאד נוח. כרגע אני לא רואה צורך לשלם יותר על אותו דבר.dizingof כתב:לusenetserver.com יש גיהוקים מעצבנים לפעמים.. אבל מה לא עושים בשביל לחסוך 38 שקלים אה?michaels כתב:usenetserver.com - 15$ unlimited 10 connections + search engine.........
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני נמוי לUsenetserver הייתה התחלה קשה (newbie) אבל עכשיו פחות או יותר מרוצה. פחות כי כמו שנאמר יש לא מעט קבצים חסרים פה ושם וגם המהירות המקסימלית לעיתים רחוקות עוברת את ה300. אני על חבילת 3 מגה (400 היא המהירות המקסימלית)
Need more cowbell
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברים, לא קראתם את חוקי הפורום או שצריך להזכיר לכם?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

דורדור, למה באלימות? שכל אחד יתחבר לאיפה שנוח לו.
על מה אתה מדבר? אני לא מריח כלום. תמיד אפשר להדליק קטורת בזמן ההורדה.דורדור כתב:תגידו למה אתם לא מקשיבים ומדברים על הUSENETSERVER המסריחים.
תתחברו לPOWERUSENET במחיר יותר זול לחודשיים הראשונים ואחר כך מחיר זהה
יש להם 105 יום וזה שרתים של GIGANEWS ככה שאין כזה דבר פוסטים לא שלמים!...
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
הרגע נרשמתי ל http://www.usenetserver.com ומנוע חיפוש על הפנים מציג רק שחרורים של קבוצת ABC או משהו כדומה, אני מנסה להבין איך כל העניין עובד, אם אני מחפש דרך אתרים כמו NEWZBIN עדיין השירות שאני משלם לו לשרת כביכול יתן לי להוריד ?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

כמובן.
שירותי חיפוש בדר"כ נותנים לך תוצאות חיפוש כ-NZB.
אתה יכול לעשות עם ה-NZB שימוש אצל כל ספק שירות שמאפשר גישה ל-groups שבהן הן נמצאות.
אם שירות החיפוש שנותן לך ספק השירות שלך לא מספיק טוב, יש אתרי חיפוש אחרים שכבר צויינו ופורטו כאן בהרחבה.
שירותי חיפוש בדר"כ נותנים לך תוצאות חיפוש כ-NZB.
אתה יכול לעשות עם ה-NZB שימוש אצל כל ספק שירות שמאפשר גישה ל-groups שבהן הן נמצאות.
אם שירות החיפוש שנותן לך ספק השירות שלך לא מספיק טוב, יש אתרי חיפוש אחרים שכבר צויינו ופורטו כאן בהרחבה.
למה אתה מתכוון? עשיתי בדיקה מדגמית על hdtv.x264 ולא מצאתי הבדל מהותי בינם ל binsearch ו newzbin.StonedJunglist כתב:הרגע נרשמתי ל http://www.usenetserver.com ומנוע חיפוש על הפנים מציג רק שחרורים של קבוצת ABC או משהו כדומה, אני מנסה להבין איך כל העניין עובד, אם אני מחפש דרך אתרים כמו NEWZBIN עדיין השירות שאני משלם לו לשרת כביכול יתן לי להוריד ?...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

StonedJunglist,
אין לי גישה לתוך החיפוש של usenetserver כך שלא רציתי להגיד שום דבר קודם לכן, אבל...
יש מצב שאתה מתבלבל בין המושגים news group ו-release group?
הסיבה שאני שואל היא שהתוכן לא מסודר בדר"כ לפי שחרורים או קבוצות שחרור ואני לא זוכר שנתקלתי אי פעם בקבוצת שחרור בשם ABC כך שמאוד מוזר מה שמצאת.
אין לי גישה לתוך החיפוש של usenetserver כך שלא רציתי להגיד שום דבר קודם לכן, אבל...
יש מצב שאתה מתבלבל בין המושגים news group ו-release group?
הסיבה שאני שואל היא שהתוכן לא מסודר בדר"כ לפי שחרורים או קבוצות שחרור ואני לא זוכר שנתקלתי אי פעם בקבוצת שחרור בשם ABC כך שמאוד מוזר מה שמצאת.