מאיפה ניתן להזמין בידוד אקוסטי לקירות או לרצפה?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
moshem74 פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
אני מחפש מקומות שניתן לרכוש בידוד אקוסטי, שיפור אקוסטיקה,ציפוי לקיר, או לרצפה (בתיקרה אני לא רוצה לגעת).
DIY , האם ישנם מוצרים שבאים כבר עם הדבקה מצד אחד,שכל מה שנשאר זה רק להצמיד לקירות,אני מתכוון למשהו כמו ספוג פירמידות עבה (דיפיוזר) עם כושר הדבקה עצמי(שלא אצטרך למרוח דבקים).
מאיפה ניתן להזמין במחירים טובים,האם יש מקום שניתן להזמין און-ליין במחירים הוגנים?
האם יש מקום באיזור חיפה\קריות שמתעסק עם זה,שניתן ללכת,לראות, ולהזמין במקום?
קישורים יתקבלו בברכה .
תודה.

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #2 

לו הייתי רוטשילד ...

moshem74 פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

המון תודה.

עכשיו אני יודע בערך כמה יעלה לי לבנות חדר סביר....מינימום סביב ה 10 אלף.....קיבלתי תמונה משוערת...

עוד שאלה:

האם ישנם אתרים של DIY לשיפור אקוסטיקה בחדר קיים בשיטת ה DIY , באמצעים ביתיים...מה תורם ...שטיחים....רהיטים וכו...

תודה לכל העונים.

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #4 

שלום moshem74 .
בחנות של חלילית ביפו (הלינק הראשון שהעברתי לך) נמצא בחור בשם אילן והוא מתמצא מאד בנושא האקוסטיקה . נסה ליצור איתו קשר - אני בטוח שהוא יעזור לך . בקשר לאמצעים ביתיים כל דבר שיכול לשבור החזרות מהקירות וגלים עומדים הוא טוב - שטיחים , ווילונות כבדים , רהיטים קטנים ללא משטחים ישרים גדולים והרבה ריפוד תורמים לאקוסטיקה טובה בחדר .
לו הייתי רוטשילד ...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”