Resident Evil Extinction
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46385
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
Resident Evil Extinction - מצויין!
עכשיו סיימתי לצפות, סרט זומבים Mainstream משובח
לפי הסיום של הסרט, הכינו אותנו כבר לחלק 4. לפי הרמזים שהופיעו, החלק הבא נדמה שיהיה מטופש...
עכשיו סיימתי לצפות, סרט זומבים Mainstream משובח
לפי הסיום של הסרט, הכינו אותנו כבר לחלק 4. לפי הרמזים שהופיעו, החלק הבא נדמה שיהיה מטופש...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Resident Evil Extinction,
איך התבאסתי, היה לי אותו על הדיסק הנייד ומ-USB הוא ג'יעג'ע ובגלל שהעתקה של 40GB לוקחת חצי שעה ראיתי סרט אחר...
נראה באחד הימים הקרובים...
לגבי החלק הבא שיהיה מטופש, טוב נו, מעט מאוד סירטי זומבים הם לא כאלה, זה לא אומר שלא נהנים מהם...
איך התבאסתי, היה לי אותו על הדיסק הנייד ומ-USB הוא ג'יעג'ע ובגלל שהעתקה של 40GB לוקחת חצי שעה ראיתי סרט אחר...
נראה באחד הימים הקרובים...
לגבי החלק הבא שיהיה מטופש, טוב נו, מעט מאוד סירטי זומבים הם לא כאלה, זה לא אומר שלא נהנים מהם...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מסכים בהחלט.ziv_r כתב:Resident Evil Extinction - מצויין!
עכשיו סיימתי לצפות, סרט זומבים Mainstream משובח![]()
לפי הסיום של הסרט, הכינו אותנו כבר לחלק 4. לפי הרמזים שהופיעו, החלק הבא נדמה שיהיה מטופש......
סרט מהנה ביותר
לא הייתי קורא לסיום הכנה לחלק הבא...
ב-110% מהסרטים האלה הסיומים הם מהסוג הזה
באתר UHM מוזכר סרט 4 ויש טיזר CGI אבל רשום שם שזה יהיה סרט על העולם של RE ולא בהכרח שמילה תשחק שם.
טוב ה-3-4 שניות ג'יעג'וע היו גם בדיסק המקומי...
נראה באחד הימים הקרובים......
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 09/01/2008 11:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא מסכים. הסרט מסתיים עם הכנה ברורה לחלק 4.
רשמת: "ב-110% מהסרטים האלה הסיומים הם מהסוג הזה". איזה סרטים, זומבים?
כמו שאתה בטח יודע, אני יכול לציין עכשיו מספר רב של סרטי זומבים שהסוף לא מזמין כלל חלק נוסף.
רשמת: "ב-110% מהסרטים האלה הסיומים הם מהסוג הזה". איזה סרטים, זומבים?
כמו שאתה בטח יודע, אני יכול לציין עכשיו מספר רב של סרטי זומבים שהסוף לא מזמין כלל חלק נוסף.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

התכוונתי סירטי אימה באופן כללי.
טוב אולי לא כולם, אבל לדעתי רובם המוחלט, כמעט כל סרט שאני רואה (ואני רואה הרבה B-MOVIES...) מסתיים בזה שהרוצח/מפלצת וכו' לא באמת מת ו/או יש צאצאים/ממשיכי דרך.
לגבי הכנה לסרט הבא, אני נשאר בדעתי שזו לא ממש הכנה אלא רק מספרים מה הולך לקרות ומשאירים את השאר לדמיון של הצופה.
במקרה הספציפי הזה ובגלל שהסרט הצליח בקופות בהחלט יש מצב לסרט נוסף (עדיין לא בהכרח קשור לסיום של הנוכחי)
טוב אולי לא כולם, אבל לדעתי רובם המוחלט, כמעט כל סרט שאני רואה (ואני רואה הרבה B-MOVIES...) מסתיים בזה שהרוצח/מפלצת וכו' לא באמת מת ו/או יש צאצאים/ממשיכי דרך.
לגבי הכנה לסרט הבא, אני נשאר בדעתי שזו לא ממש הכנה אלא רק מספרים מה הולך לקרות ומשאירים את השאר לדמיון של הצופה.
במקרה הספציפי הזה ובגלל שהסרט הצליח בקופות בהחלט יש מצב לסרט נוסף (עדיין לא בהכרח קשור לסיום של הנוכחי)
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Resident Evil Extinction טוב?
מייד יורד!
אין על מילה.
ההונגריה החביבה עלי.
מייד יורד!
אין על מילה.
ההונגריה החביבה עלי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

guyezra,
כאשר מדברים על סרטי אימה אני מסכים. אך אין שום קשר בין קטגורית אימה לסרט Resident Evil Extinction, זהו מותחן פעולה-עתידני-זומבים (ואל תפנה אותי ל Genre ב IMDB, כמעט כל סרט קצת מותחן מקבל את הסיווג אימה).
כאשר מדברים על סרטי אימה אני מסכים. אך אין שום קשר בין קטגורית אימה לסרט Resident Evil Extinction, זהו מותחן פעולה-עתידני-זומבים (ואל תפנה אותי ל Genre ב IMDB, כמעט כל סרט קצת מותחן מקבל את הסיווג אימה).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אימה זה הז'אנרziv_r כתב:guyezra,
כאשר מדברים על סרטי אימה אני מסכים. אך אין שום קשר בין קטגורית אימה לסרט Resident Evil Extinction, זהו מותחן פעולה-עתידני-זומבים (ואל תפנה אותי ל Genre ב IMDB, כמעט כל סרט קצת מותחן מקבל את הסיווג אימה)....
זומבים, ערפדים מוטנטים וכו' זה תת ז'אנר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אז אם נלך לפי הכיוון שלך, אתה טוען כי 110% מסרטי האימה (כולל התת ז'אנרים) מסתיימים עם כיוון להמשך.
נראה לך הגיוני?
שאני שוב אציין המון סרטי זומבים שמסתיימים בצורה אחרת? דוגמאות לסרטי ערפדים אין לי מסיבה ידועה.
נראה לך הגיוני?
שאני שוב אציין המון סרטי זומבים שמסתיימים בצורה אחרת? דוגמאות לסרטי ערפדים אין לי מסיבה ידועה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אז פה אנחנו מסכימים, רוב סרטי האימה בלבד (ללא זומבים - הם עומדים בפני עצמם) מסתיימים עם כיוון להמשך.
יש חברים נוספים אשר צפו ב Resident Evil Extinction? מה דעתכם, עשו לנו הכנה להמשך או לא?
יש חברים נוספים אשר צפו ב Resident Evil Extinction? מה דעתכם, עשו לנו הכנה להמשך או לא?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אמת, גודזילה הסתיים עם תמונות של הביצים שנשארו באצטדיון. היה מתוכנן גם 2 חלקי המשך, אך הם בוטלו בשל אי הצלחתו של הסרט בקופות.guyezra כתב:לא הייתי קורא לסיום הכנה לחלק הבא......