ניגון קבצי hd 720p דרך המחשב - בחירת כרטיס מסך
שלום לכולם , אני נמצא לפני קניית מחשב חדש עקב מותו של המחשב הישן שלי , השאלה שלי היא כזאת הציעו לי לקחת כרטיס מסך onboard שמותקן על לוח אם של asus ואמרו לי שזה כרטיס מסך טוב שמיועד לניגון קבצים כאלה דרך המחשב (יש לי lcd 42 של שארפ) , ויש לו יציאות דיגיטליות (dvi , hdmi) מצד שני אמרו לי שאני יכול גם להתקין כרטיס מסך בניפרד של gforce 8500 , שעלותו היא עוד 500 ש"ח , השאלה שאלי היא כזאת : האם יהיה הבדל משמעותי בניגון קבצי 720p דרך המחשב על הטלויזיה בין שני כרטיסי המסך? מבחינת איכות הצפיה? מה עדיף לי לקנות? דרך אגב משחקים לא מעניינים אותי רק סרטים.
תודה לכולם על העזרה , בברכה falcor
תודה לכולם על העזרה , בברכה falcor
אני קונה מחשב שולחני רגיל עם מעבד של AMD , הטלויזיה שלי היא ברזולוציה של 720p לכן אני משתמש בתכנים כאלה של 720p , כי תכנים יותר "גבוהים" לא ממש יעזרו לי , השאלה היא אם יש הבדל משמעותי באיכות ניגון הקבצים האלה דרך המחשב , בין שני כרטיסי המסך שציינתי.
תודה בברכה falcor
תודה בברכה falcor
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
קודם כל אין סיבה להגביל את עצמך.
או שהמחשב יעשה DOWNSCALE או שהטלויזיה.
בהרבה מקרים ה-1080 נראה יותר טוב.
לעצם העניין,
אם אתה מתכוון בעתיד להריץ סירטי HDDVD או בלוריי מלאים מומלץ כרטיס מסוג 8500/8600 או 2600XT.
נכון להיום, אני מניח שאתה מריץ MKV ולזה אין בינתיים האצת חומרה ככה שכרטיס כזה לא יעזור לך, עדיף מעבד חזק.
לשיקולך.
או שהמחשב יעשה DOWNSCALE או שהטלויזיה.
בהרבה מקרים ה-1080 נראה יותר טוב.
לעצם העניין,
אם אתה מתכוון בעתיד להריץ סירטי HDDVD או בלוריי מלאים מומלץ כרטיס מסוג 8500/8600 או 2600XT.
נכון להיום, אני מניח שאתה מריץ MKV ולזה אין בינתיים האצת חומרה ככה שכרטיס כזה לא יעזור לך, עדיף מעבד חזק.
לשיקולך.