מחפש המלצה לטלוויזיה
שלום,
אני מבקש המלצה לטלוויזיה.
פרטים:
1. רוחב סלון 3.7 מטר
2. שימוש: 50% SD
50% מחשב
רוצה לעבור ל- HD בקרוב
3. תקציב עדין לא ברור.
דגמים שחשבתי עליהם: "Samsung m81 40
" Philips 7662 42
חולם על Philips 9632
כל עזרה והמלצה תתקבל בברכה,
תודה
אני מבקש המלצה לטלוויזיה.
פרטים:
1. רוחב סלון 3.7 מטר
2. שימוש: 50% SD
50% מחשב
רוצה לעבור ל- HD בקרוב
3. תקציב עדין לא ברור.
דגמים שחשבתי עליהם: "Samsung m81 40
" Philips 7662 42
חולם על Philips 9632
כל עזרה והמלצה תתקבל בברכה,
תודה
אני ממליץ בחום LG
דגם LCD 42LC53
אני הוצאתי אותה בוואללה שופס ב7500 עם אחריות של ח.י לשלוש שנים לפני כמה חודשים. אני מאמין שאפשר להשיג היום במחיר יותר נמוך, רק תבדוק שזה אחריות של ח.י
בהצלחה
אני הוצאתי אותה בוואללה שופס ב7500 עם אחריות של ח.י לשלוש שנים לפני כמה חודשים. אני מאמין שאפשר להשיג היום במחיר יותר נמוך, רק תבדוק שזה אחריות של ח.י
בהצלחה
אני ממליץ בחום LG
דגם LCD 42LC53
בהצלחה
בהצלחה
תקשיב זה קצת פשרה...יש פה שלוש אפשרויות:
1)לקחת פלזמה 42 [ואפילו 50] מעולה,שיראו בה נהדר יס והוט,אבל למחשב היא לא מומלצת בכלל.
2) לקחת LCD נהדרת שהיא HD READY ואפילו להישאר עם קצת עודף ,מחשב יראו לא מהעולם הזה אבל יס והוט..לא ממש.
3) לקחת LCD FHD טובה מאוד,HD יראה מ-ד-ה-ים,כנ"ל לגבי מחשב,ושידורי יס והוט.....בוא נגיד שלא כדי להראות את זה לאורחים
ככה לפחות אני מסתכל על זה...מה אתה מעדיף?
1)לקחת פלזמה 42 [ואפילו 50] מעולה,שיראו בה נהדר יס והוט,אבל למחשב היא לא מומלצת בכלל.
2) לקחת LCD נהדרת שהיא HD READY ואפילו להישאר עם קצת עודף ,מחשב יראו לא מהעולם הזה אבל יס והוט..לא ממש.
3) לקחת LCD FHD טובה מאוד,HD יראה מ-ד-ה-ים,כנ"ל לגבי מחשב,ושידורי יס והוט.....בוא נגיד שלא כדי להראות את זה לאורחים
ככה לפחות אני מסתכל על זה...מה אתה מעדיף?
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1104
תעלה קצת את התקציב [או קצת התמקחות אם המוכר] ולך על המסך הזה
אה..ונכון שעופר כותב שם שהוא לא הצליח להגיע לNR [דבר חשוב במיוחד אם אתה רוצה לחבר למחשב] אבל יש פה יותר מאחד שהצליחו...אם התקציב לחוץ חכה לאחרים,למה אני לא מכיר FHD אחרות טובות בתקציבים האלה...
תעלה קצת את התקציב [או קצת התמקחות אם המוכר] ולך על המסך הזה
אה..ונכון שעופר כותב שם שהוא לא הצליח להגיע לNR [דבר חשוב במיוחד אם אתה רוצה לחבר למחשב] אבל יש פה יותר מאחד שהצליחו...אם התקציב לחוץ חכה לאחרים,למה אני לא מכיר FHD אחרות טובות בתקציבים האלה...
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?