לא מצליח לחלץ ולאחות עם WINRAR
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
טוב אז לאחר שהסרט הראשון שהורדתי נפתח בקלות מפתיעה, הגיע הסרט השני, שאותו (כמה לא מפתיע) אני לא מצליח לפתוח.
ההודעה שמתקבלת היא :
NO ARCHIVES FOUND
מה עושים? האם זה הזמן להשתמש בתוכנה quickpar.?
תודה
טוב אז לאחר שהסרט הראשון שהורדתי נפתח בקלות מפתיעה, הגיע הסרט השני, שאותו (כמה לא מפתיע) אני לא מצליח לפתוח.
ההודעה שמתקבלת היא :
NO ARCHIVES FOUND
מה עושים? האם זה הזמן להשתמש בתוכנה quickpar.?
תודה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

השתמשתי בתוכנה QUICKPAR
להלן תצלום של התוצאה בסיום התהליך.
מה זה בעצם אומר? האם עוד ניתן לתקן את הקובץ הזה, או שאפשר להעביר אותו לפח?
אגב, מה עושים במקרה שמורידים סרט פגום, שלא ניתן לתקנו? הרי אם אחפש אותו שוב, איך אני יכול לדעת שלא אמצא בדיוק את אותה הגרסה הפגומה שכבר הורדתי קודם?
להלן תצלום של התוצאה בסיום התהליך.
מה זה בעצם אומר? האם עוד ניתן לתקן את הקובץ הזה, או שאפשר להעביר אותו לפח?
אגב, מה עושים במקרה שמורידים סרט פגום, שלא ניתן לתקנו? הרי אם אחפש אותו שוב, איך אני יכול לדעת שלא אמצא בדיוק את אותה הגרסה הפגומה שכבר הורדתי קודם?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב,
עשיתי חיפוש מחדש.
התגלו 3 קבצים שקודם לא הורדו (2/57,50/57 ,1/57 ), אבל רק אחד מהם הוא קובץ par2
משום מה חלק 57/57 בכלל לא מופיע.
הכנסתי קבצים אלו לרשימת ההורדה. ומה עושים הלאה?
אגב, משום מה התוכנה "מתעקשת" להמשיך להוריד חלקים מהסרט הראשון שכבר הורדתי במלואו, וגם פתחתי בהצלחה.
איך מוחקים אותו כבר מרשימת ההורדה?
עשיתי חיפוש מחדש.
התגלו 3 קבצים שקודם לא הורדו (2/57,50/57 ,1/57 ), אבל רק אחד מהם הוא קובץ par2
משום מה חלק 57/57 בכלל לא מופיע.
הכנסתי קבצים אלו לרשימת ההורדה. ומה עושים הלאה?
אגב, משום מה התוכנה "מתעקשת" להמשיך להוריד חלקים מהסרט הראשון שכבר הורדתי במלואו, וגם פתחתי בהצלחה.
איך מוחקים אותו כבר מרשימת ההורדה?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

חבר'ה, מישהו מוכן לעזור לי עם הדבר הזה?
כאמור חיפשתי שוב את הסרט. כל הקבצים מסומנים בסטאטוס DOWNLOADED מלבד שלוש קבצים קטנים מאוד ( 2kb,3kb,33kb) שצבועים בירוק ומסומנים ב-OK
האם אלה הקבצים שחסרים לי?
כשאני מנסה להוריד אותם, מתבצע תהליך הורדה מהיר (מדובר בקבצים מאוד), אבל אני לא מגלה אצלי בתיקיית ההורדות שקבצים אלה הורדו. אדרבא, כשאני מריץ חיפוש נוסף, שוב שלושת הקבצים האלה מסומנים בירוק, כאילו שלו הורדתי אותם מעולם.
מה קורה עם זה?
צירפתי כאן תצלום שמראה את שני הקבצים הראשונים
כאמור חיפשתי שוב את הסרט. כל הקבצים מסומנים בסטאטוס DOWNLOADED מלבד שלוש קבצים קטנים מאוד ( 2kb,3kb,33kb) שצבועים בירוק ומסומנים ב-OK
האם אלה הקבצים שחסרים לי?
כשאני מנסה להוריד אותם, מתבצע תהליך הורדה מהיר (מדובר בקבצים מאוד), אבל אני לא מגלה אצלי בתיקיית ההורדות שקבצים אלה הורדו. אדרבא, כשאני מריץ חיפוש נוסף, שוב שלושת הקבצים האלה מסומנים בירוק, כאילו שלו הורדתי אותם מעולם.
מה קורה עם זה?
צירפתי כאן תצלום שמראה את שני הקבצים הראשונים
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

guyezra
טאב של LOG , כוונתך בתוכנה NEWSLRRCHER? אבל הקובץ כבר לא נמצא שם בתהליך.
בכל אופן, חיפשתי שוב את הגרסה ההיא של "שרק3" בעזרת התוכנה NEWZBIN
על פניו עושה רושם שיש שם את כל החלקים (57), יצרתי קובץ NZB שהכניס אוטומטית הכול לרשימת ההורדה.
תהליך ההורדה עדיין לא הסתיים, אבל אין לי מושג, אם באמת יש את כל החלקים הדרושים, ואם אין שם קבצים דפוקים...
אגב, האם יש דרך לדעת מראש, אם סרט שמנסים להוריד הוא שלם ואפשר לפתוח אותו בצורה תקינה, או לא?
תומר,
הבנתי, וגם עניתי לך במייל
טאב של LOG , כוונתך בתוכנה NEWSLRRCHER? אבל הקובץ כבר לא נמצא שם בתהליך.
בכל אופן, חיפשתי שוב את הגרסה ההיא של "שרק3" בעזרת התוכנה NEWZBIN
על פניו עושה רושם שיש שם את כל החלקים (57), יצרתי קובץ NZB שהכניס אוטומטית הכול לרשימת ההורדה.
תהליך ההורדה עדיין לא הסתיים, אבל אין לי מושג, אם באמת יש את כל החלקים הדרושים, ואם אין שם קבצים דפוקים...
אגב, האם יש דרך לדעת מראש, אם סרט שמנסים להוריד הוא שלם ואפשר לפתוח אותו בצורה תקינה, או לא?
תומר,
הבנתי, וגם עניתי לך במייל
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, הורדתי שוב הכול מההתחלה, הרצתי QUICKPAR וקיבלתי שוב בדיוק את אותה תוצאה- שחסרים 4 בלוקים.
אני מצרף כאן צילום של השורות האחרונות ב-LOG
האם זה נראה כסרט שאין שום אפשרות לתקן?
אולי מישהו מוכן לבדוק את העניין- להוריד בעצמו את הסרט, ולבדוק אם הוא מצליח לפתוח אותו ולהשיג את החלקים החסרים?
אני כבר מתחיל להתייאש מכל העניין הזה, ואם זה קורה כבר בסרט השני שאני מוריד, אז כנראה שיש כאן בעיה גדולה שמעמידה בספק גדול את כל הכדאיות של היוזנט הזה!!!!
אני מצרף כאן צילום של השורות האחרונות ב-LOG
האם זה נראה כסרט שאין שום אפשרות לתקן?
אולי מישהו מוכן לבדוק את העניין- להוריד בעצמו את הסרט, ולבדוק אם הוא מצליח לפתוח אותו ולהשיג את החלקים החסרים?
אני כבר מתחיל להתייאש מכל העניין הזה, ואם זה קורה כבר בסרט השני שאני מוריד, אז כנראה שיש כאן בעיה גדולה שמעמידה בספק גדול את כל הכדאיות של היוזנט הזה!!!!
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

guyezra
לא זוכר את הגיל, אבל כפי שמעיד שחר (שהוא משתמש יותר "משופשף" ממני) מדובר כנראה בקובץ דפוק לגמרי.
זה מדהים, כשניסיתי לבצע תיקון בעזרת QUICKPAR לא היה שם אפילו חלק אחד תקין!
בכל אופן, מצאתי גרסה אחרת של הסרט שנפתח ללא בעיות. כמו כן הורדתי מאז עוד 4 סרטים וכולם עובדים בסדר.
נותר לי רק לקוות שגם בהמשך רוב הסרטים שאוריד, יהיו תקינים...
לא זוכר את הגיל, אבל כפי שמעיד שחר (שהוא משתמש יותר "משופשף" ממני) מדובר כנראה בקובץ דפוק לגמרי.
זה מדהים, כשניסיתי לבצע תיקון בעזרת QUICKPAR לא היה שם אפילו חלק אחד תקין!
בכל אופן, מצאתי גרסה אחרת של הסרט שנפתח ללא בעיות. כמו כן הורדתי מאז עוד 4 סרטים וכולם עובדים בסדר.
נותר לי רק לקוות שגם בהמשך רוב הסרטים שאוריד, יהיו תקינים...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי