עזרה בחיבור מכשירים ל- TV
שלום לכם.
אני צריך לחבר DVD וממירי YES. יש לי טלויזיה LCD עם כל החיבורים הדרושים וגם רסיבר אונקיו 605 עם כל החיבורים.
איך אני יכול לחבר אותם כך שישמעו גם דרך הרסיבר וגם דרך הרמקולים של הטלויזיה ?
אם אני מחבר DVD לרסיבר דרך HDMI אז אוכל לשמוע את ה- DVD דרך הטלויזיה גם כשהרסיבר כבוי ?
כל עצה תעזור.
אני צריך לחבר DVD וממירי YES. יש לי טלויזיה LCD עם כל החיבורים הדרושים וגם רסיבר אונקיו 605 עם כל החיבורים.
איך אני יכול לחבר אותם כך שישמעו גם דרך הרסיבר וגם דרך הרמקולים של הטלויזיה ?
אם אני מחבר DVD לרסיבר דרך HDMI אז אוכל לשמוע את ה- DVD דרך הטלויזיה גם כשהרסיבר כבוי ?
כל עצה תעזור.
שלום רב.
לממיר יש 2 זוגות יציאות בדרך כלל.
אפשרות א :
לחבר זוג אחד לטלויזיה וזוג שני לאחת הכניסות במגבר (חוץ מ- PHONO ).
במצב זה תשמע גם דרך טלויזיה וגם דרך המגבר כשיש לך אפשרות שליטה בנפרד על כל עוצמה. כמו כן תוכל לשמוע את הסאונד של הממיר גם כשהטלויזיה מכובה.
אפשרות ב:
לחבר זוג (אדום /לבן) מהממיר לטלויזיה ,ומהיציאה של הטלויזיה (MONITOR או AUDIO OUT ) אל המגבר .
בצורה הזו תוכל לשמוע כל מה שמחובר אל הטלויזיה (אנלוגית) ,כולל די וי די מבלי להחליף מצב בורר במגבר.
מקווה שהתבטאתי בצורה נכונה.
בברכה
מוטי.
לממיר יש 2 זוגות יציאות בדרך כלל.
אפשרות א :
לחבר זוג אחד לטלויזיה וזוג שני לאחת הכניסות במגבר (חוץ מ- PHONO ).
במצב זה תשמע גם דרך טלויזיה וגם דרך המגבר כשיש לך אפשרות שליטה בנפרד על כל עוצמה. כמו כן תוכל לשמוע את הסאונד של הממיר גם כשהטלויזיה מכובה.
אפשרות ב:
לחבר זוג (אדום /לבן) מהממיר לטלויזיה ,ומהיציאה של הטלויזיה (MONITOR או AUDIO OUT ) אל המגבר .
בצורה הזו תוכל לשמוע כל מה שמחובר אל הטלויזיה (אנלוגית) ,כולל די וי די מבלי להחליף מצב בורר במגבר.
מקווה שהתבטאתי בצורה נכונה.
בברכה
מוטי.
טכנאי מומחה למקרנים אחוריים וטלוויזיות טושיבה.
052-511-26-26
052-511-26-26