מקלדת אלחוטית ל-HTPC - נפלתי בגדול

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
asp פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

חיפשתי לי מקלדת אלחוטית טובה ל-HTPC שלי. ראיתי שמוכרים באחת החנויות (וגם בכמה אתרי מכירות) מוצר חדש בארץ של BTC שנראה די טוב והזכיר לי במפרט שלו את ה-XGENE המוזכרת פה לטובה בפורום ושאיתה יצא לי לעבוד לא מעט. כאחד שהרבה פעמים הולך על המוצרים המיוחדים והפחות מוכרים, קניתי לי אחת כזו עם הרבה ציפיות. כגודל הציפיות כך גודל האכזבה ואת זה אני אומר אחרי שמרוב אכזבה קניתי גם מקלדת XGENE נוספת...
ה-BTC (דגם 9029 או 9019 השונים רק בצורה החיצונית) הזו בנוייה מפלסטיק דק ושביר, בלחיצה על הכפתורים יש לך הרגשה שהכפתור יתנתק עוד רגע, ההרגשה היא של מקלדת זולה וסינית, המוצר מרגיש בדיוק ההיפך מה-XGENE שנראית ומרגישה מסיבית ואיכותית.
לגבי טווח הקליטה, גם פה ה-BTC נופלת בגדול. עשיתי ניסוי רק כדי לבדוק את הטווח ופשוט הלכתי לדירה של השכנים... ה-XGENE עבדה לי למרחק של למעלה מ-15 מטר (ספרתי רצפות) בעוד ה-BTC כבר בחדר המדרגות (כ-6 מטר מהמקלט) הפסיקה לעבוד. בשתיהן השתמשתי בסוללות דורסל חדשות מהאריזה!
כשניגשתי חזרה לחנות עם הממצאים, נבדק המוצר שם מולי והובהר לי שהוא תקין ואלה פשוט המגבלות שלו וכי לא מדובר במוצר תקול (זה גם קיבל אישור מהתמיכה של היבואן לטענת החנות). הבינו שם את האכזבה שלי אך הצטערו שלא יוכלו לעזור כי "זה המוצר" ואמרו לי שכנראה יפסיקו למכור אותו ויתמקדו רק ב-XGENE.
כיון שאנשים פה באמת רוצים לעזור אחד לשני, ראיתי לנכון לספר מהנסיון שלי כדי שלא יפלו אנשים נוספים...

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

:lol: מה איכפת לך שזה מגיע "רק" עד חדר המדרגות?
HiFiMusic IL

kobi1023
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 311
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

asp כתב:חיפשתי לי מקלדת אלחוטית טובה ל-HTPC שלי. ראיתי שמוכרים באחת החנויות (וגם בכמה אתרי מכירות) מוצר חדש בארץ של BTC שנראה די טוב והזכיר לי במפרט שלו את ה-XGENE המוזכרת פה לטובה בפורום ושאיתה יצא לי לעבוד לא מעט. כאחד שהרבה פעמים הולך על המוצרים המיוחדים והפחות מוכרים, קניתי לי אחת כזו עם הרבה ציפיות. כגודל הציפיות כך גודל האכזבה ואת זה אני אומר אחרי שמרוב אכזבה קניתי גם מקלדת XGENE נוספת...
ה-BTC (דגם 9029 או 9019 השונים רק בצורה החיצונית) הזו בנוייה מפלסטיק דק ושביר, בלחיצה על הכפתורים יש לך הרגשה שהכפתור יתנתק עוד רגע, ההרגשה היא של מקלדת זולה וסינית, המוצר מרגיש בדיוק ההיפך מה-XGENE שנראית ומרגישה מסיבית ואיכותית.
לגבי טווח הקליטה, גם פה ה-BTC נופלת בגדול. עשיתי ניסוי רק כדי לבדוק את הטווח ופשוט הלכתי לדירה של השכנים... ה-XGENE עבדה לי למרחק של למעלה מ-15 מטר (ספרתי רצפות) בעוד ה-BTC כבר בחדר המדרגות (כ-6 מטר מהמקלט) הפסיקה לעבוד. בשתיהן השתמשתי בסוללות דורסל חדשות מהאריזה!
כשניגשתי חזרה לחנות עם הממצאים, נבדק המוצר שם מולי והובהר לי שהוא תקין ואלה פשוט המגבלות שלו וכי לא מדובר במוצר תקול (זה גם קיבל אישור מהתמיכה של היבואן לטענת החנות). הבינו שם את האכזבה שלי אך הצטערו שלא יוכלו לעזור כי "זה המוצר" ואמרו לי שכנראה יפסיקו למכור אותו ויתמקדו רק ב-XGENE.
כיון שאנשים פה באמת רוצים לעזור אחד לשני, ראיתי לנכון לספר מהנסיון שלי כדי שלא יפלו אנשים נוספים...
...
תודה על האינפורמציה, לי יש XGENE ואני כלכך מרוצה שאני אישית לא אקח שום סיכון אם ארצה עוד מקלדת.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #4 

aloni כתב::lol: מה איכפת לך שזה מגיע "רק" עד חדר המדרגות?
...
הוא מקרין לשכנים סרטים.
:lol:

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #5 

תגיד תודה. אני עם מייקרוסופט שלא קולטת אחרי מטר... כל שניה אני מזיז לה את הבסיס. עמ שיקלוט משהו :cry:
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”