שלום,
יש לי מערכת ק"ב בת כמה שנים טובות שמורכבת מסט רמקולים ADC HTS 380 ורסיבר Low End ישן של חברת TEAC.
את הרסיבר אני מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב (מקווה) לרסיבר בסגנון של אונקיו 605 ואת הרמקולים אני כנראה אשדרג בעוד שנה או קצת יותר..
1.בהנחה שהתקציב שלי לרמקולים הוא באיזור ה3000 ש"ח האם בכלל כדאי לי לשדרג או שבתקציב כזה לא אמצא משהו שייתן לי שיפור משמעותי ?
2. האם יש הגיון להפוך את סדר הדברים וקודם לשדרג את המקולים ובעוד שנה שנה לשדרג את הרסיבר או אולי פשוט לחכות שנה ולקנות את הכל יחד ?
3. שאלה קצת בעייתית, אבל איזה מחיר ייחשב "הוגן" לשני הצדדים אם אנסה למכור את הרמקולים בשוק יד שניה ? קניתי אותם לפני די הרבה שנים והם במצב טוב, אני כבר לא זוכר כמה הם עלו וגם לא נראה לי שהדגם הזה נמכר חדש בימינו
שדרוג מערכת קולנוע ביתי
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
1. כן. כדאי מאוד. ובתקציב הזה תוכל להביא דברים יפים כחדשים או יפים מאוד מיד שנייה.
2. לדעתי תתחיל עם רמקולים, כי בתחום שלהם לא סביר להניח שיהיו חידושים מרעישים בשנה הקרובה (וגם אם יהיהו הם בטוח לא יהיו ברמת מחיר כזו)
3. תנסה לעקוב אחרי מכירות דומות בלוחות ולראות פחות או יותר בכמה מוצרים דומים נמכרים. לדעתי הם לא יוכלו להביא יותר מכמה מאות שקלים. במחיר כזה (בלי להכנס לך לכיס, חלילה) אולי זה יהיה יותר מספק שתוריש אותם במתנה לאיזה מתבגר במשפחה / שכנים או אפילו תשמור אותם אצלך בחדר שינה \ עבודה \ מקלחת \ שירותים.......
בכל מקרה שיקול שלך.
2. לדעתי תתחיל עם רמקולים, כי בתחום שלהם לא סביר להניח שיהיו חידושים מרעישים בשנה הקרובה (וגם אם יהיהו הם בטוח לא יהיו ברמת מחיר כזו)
3. תנסה לעקוב אחרי מכירות דומות בלוחות ולראות פחות או יותר בכמה מוצרים דומים נמכרים. לדעתי הם לא יוכלו להביא יותר מכמה מאות שקלים. במחיר כזה (בלי להכנס לך לכיס, חלילה) אולי זה יהיה יותר מספק שתוריש אותם במתנה לאיזה מתבגר במשפחה / שכנים או אפילו תשמור אותם אצלך בחדר שינה \ עבודה \ מקלחת \ שירותים.......
בכל מקרה שיקול שלך.