כמה שאלות תוכנה וחומרה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
יש לי מספר שאלות,
נתחיל מהחומרה:
רכשתי לפני כחצי שנה את ה- PVR 150MCE, ומסך LCD 22" רחב BENQ FP222W .
המחשב משמש כמחשב לכל דבר בנוסף ל- HTPC. מדובר במחשב די ותיק: P4 2.8GHZ עם 512MB RAM שיושב על לוח של אסוס. כרטיס מסך O/B בחיבור VGA.
אני נמנעת מקניית כרטיס מסך מכיוון שאין לי יציאת PCI-E כך שהכרטיס חייב להיות AGP, שלא יוכל לשמש אותי בשדרוג עתידי של המחשב. אני לא עובדת עם הרזולוציה הטבעית של המסך מכיוון שאני מחוברת ב- VGA, אלא על 1024x768 שגורמת ל'מריחה' מסוימת של התמונה, אם כי התמונה חדה.
יש אולי דרך לשנות רזולוציה גם בלי לקנות כרטיס מסך ולהתחבר ב- DVI? אני ארגיש בכלל בהבדלים על מסך כזה בהבדל בין VGA ל- DVI?
בתצורה הנוכחית אני יכולה להריץ HD בצורה חלקה? כרטיס מסך ישנה את המצב?

ובנוסף: הצלחתי לקבל מיס את ה- 3100 בחינם. מה דרך החיבור המומלצת ביותר איתו למחשב שלי? (בלי להתחיל להתעסק בטרנסקודרים יקרים למיניהם)

בעניין התוכנה:
אני עובדת על WIN XP MCE 2005, אבל ה- MCE מסרבת לעבוד אצלי ומפיקה הודעת שגיאה לגבי כרטיס מסך. ל- GB-PVR הייתה נטייה מעצבנת לקרוס או להיתקע, SAGETV מכוערת להחריד ובשתיהן לא הצלחתי לעבוד עם לוח שידורים. אני עובדת בעיקר עם SAGETV אבל בצורה הבסיסית שלה ביותר, ולא ממש מרוצה.
אני אשמח לדעת אם יש דרכים חדשות יותר לקנפג לוח שידורים לאחת מהן, ואם קיימים סקינים שירככו קצת את הממשק המכוער של SAGE (גירסה 5.0.4.92).
אני זוכרת שדובר כאן בפורום על פרוייקט של תמיכה בעברית. יש חדש לגבי זה?

ושאלה אחרונה, לגבי השלט - באמת שכבר נואשתי.
שום דבר, אבל שום דבר, לא עובד כדי לפתור את בעיית המקשים הדביקים של השלט הזה! יש לי כמובן את הבלאסטר השחור הידוע לשמצה. הצלחתי אחרי אין סוף ניסיונות לגרום למחשב לזהות אותו, אבל שום תוכנה לא הצליחה לפתור את המקשים הדביקים. יש חדש בנושא? פתרונות מלבד החלפת הבלאסטר לאפור? (למייל תשובה מהתמיכה הטכנית שלהם אני ממתינה כבר למעלה משבוע - אין קול ואין עונה..)

תודה מראש,
אתי.

kobyb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 763
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

ובנוסף: הצלחתי לקבל מיס את ה- 3100 בחינם. מה דרך החיבור המומלצת ביותר איתו למחשב שלי? (בלי להתחיל להתעסק בטרנסקודרים יקרים למיניהם)
...
לרכוש SCART ל S-VIDEO ולחבר S-VIDEO לכרטיס PVR
There is no spoon

PopPy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #3 

kobyb כתב:לרכוש SCART ל S-VIDEO ולחבר S-VIDEO לכרטיס PVR
...
תודה!

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #4 

kobyb כתב:
...
לרכוש SCART ל S-VIDEO ולחבר S-VIDEO לכרטיס PVR
...
ואיך להגדיר את הממיר?

RGB? או SVIDEO?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”