צריך רעיונות איך לאתר בעיה ב HDMI - DVI
שלום,
יש לי Toshiba Regza 42 שמחוברת למחשב דרך כבל 5 מטר DVI ל HDMI
כבר יותר מחצי שנה שזה עבד לי די טוב (!!).
לא מזמן זה פשוט הפסיק לעבוד, הטלווזיה פשוט לא מציגה את האות מהחשב, כמובן שחשבתי שהבעיה במחשב/ווינדווס אז לצורך הפשטות את הבדיקות עשיתי לפני הכניסה לווינדוווס פשוט במסך של הביוס (שגם עבד בסדר פעם שרק הטלווזיה היתה מחוברת לכ.מסך)
כדי לוודא שהכבל (5 מטר) תקין קניתי מעביר מHDMI חזרה לDVI וחיברתי ישירות למסך מחשב של סמסנוג, הכל היה תקין ומכאן הסקתי שהמחשב בסדר גמור.
בשלב הבא השגתי DVD שיש לו HDMI וחיברתי לטלווזיה וגם זה עבר, מכאן הסקתי שכניסת ה HDMI של הטלווזיה תקינה
רעיונות ?
אני לא יודע מתי בדיוק הבעיה התחילה אבל זה קרה קצת אחרי שהכנסתי למחשב דיסק קשיח קצת תקול שהבתחלה לא עבד בכל כל מיני בעיות מתחים.
עוד נקודה שאולי יכולה להיות קשורה לאותו מקרה שאולי גרם לבעיה - המחשב לא מחובר לשקע שכולל הארקה (שקע חשמל של שני פינים).
יש לי Toshiba Regza 42 שמחוברת למחשב דרך כבל 5 מטר DVI ל HDMI
כבר יותר מחצי שנה שזה עבד לי די טוב (!!).
לא מזמן זה פשוט הפסיק לעבוד, הטלווזיה פשוט לא מציגה את האות מהחשב, כמובן שחשבתי שהבעיה במחשב/ווינדווס אז לצורך הפשטות את הבדיקות עשיתי לפני הכניסה לווינדוווס פשוט במסך של הביוס (שגם עבד בסדר פעם שרק הטלווזיה היתה מחוברת לכ.מסך)
כדי לוודא שהכבל (5 מטר) תקין קניתי מעביר מHDMI חזרה לDVI וחיברתי ישירות למסך מחשב של סמסנוג, הכל היה תקין ומכאן הסקתי שהמחשב בסדר גמור.
בשלב הבא השגתי DVD שיש לו HDMI וחיברתי לטלווזיה וגם זה עבר, מכאן הסקתי שכניסת ה HDMI של הטלווזיה תקינה
רעיונות ?
אני לא יודע מתי בדיוק הבעיה התחילה אבל זה קרה קצת אחרי שהכנסתי למחשב דיסק קשיח קצת תקול שהבתחלה לא עבד בכל כל מיני בעיות מתחים.
עוד נקודה שאולי יכולה להיות קשורה לאותו מקרה שאולי גרם לבעיה - המחשב לא מחובר לשקע שכולל הארקה (שקע חשמל של שני פינים).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יכול להיות. אבל תגיד, אתה לא מקבל כלום ולא רואה גם את מסך הטקסט שמציג ה BIOS או שהתמונה נעלמת לך כשחלונות מתחילה להעלות את הממשק הגראפי?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מסך כחול בחיבור HDMI זה אומר שיש לך בעיה של סנכרון הגנת תוכן HDCP בין המחשב למסך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.