אילו ערוצים יעלו במקום Discovery Science?
שלום,
ממש עצבן אותי שהורידו את הערוץ הזה מכיוון שאני צופה בה המון.
היום התקשרתי וביקשתי להתנתק, גם בגלל הורדת הערוץ (איך אני יכול להבטיח שלא יורידו עוד ערוצים שאני צופה בהם בטענה ש"לא צופים בהם מספיק אנשים" כמו extreme) וגם בגלל האיכות הירודה בשידורים בזמן האחרון.
אחרי שיחה ארוכה עם קשרי לקוחות היא שכנעה אותי להשאר רק עוד חודש.
היא הבטיחה שיהיו תכנים חדשים שכנראה אני אהיה מרוצה מהם, והאיכות תשתפר כי הם עובדים על זה עכשיו.
אז שאלתי היא, אילו תכנים/ערוצים חדשים יעלו?
היום התקשרתי וביקשתי להתנתק, גם בגלל הורדת הערוץ (איך אני יכול להבטיח שלא יורידו עוד ערוצים שאני צופה בהם בטענה ש"לא צופים בהם מספיק אנשים" כמו extreme) וגם בגלל האיכות הירודה בשידורים בזמן האחרון.
היא הבטיחה שיהיו תכנים חדשים שכנראה אני אהיה מרוצה מהם, והאיכות תשתפר כי הם עובדים על זה עכשיו.
אז שאלתי היא, אילו תכנים/ערוצים חדשים יעלו?
ממש מעצבן.
אין לי עניין באיגרוף/ערוצי לייף סטייל למניהם.
התקשרתי שוב והתברר לי שבחודשים האחרונים אני משלם עוד כ30 שקלים בחשבנוית על כלום - כי נגמר המבצע.
הנציג רצה להביא לי ערוץ חינם ל3 חודשים, אחד מערוצי הפרמיום שלהם. אבל גם בזה אין לי עניין.
ביקשתי הנחה אבל הוא לא היה מוכן להתפשר.
אני משלם X כסף כדי לקבל Y דברים, מורידים לי משהו מהחבילה שאני משלם עליה ובמקום לתת לי משהו שערכו באותה מידה בשבילי.
הורדתם לי ערוץ? תורידו את המחיר.
אין לי עניין באיגרוף/ערוצי לייף סטייל למניהם.
התקשרתי שוב והתברר לי שבחודשים האחרונים אני משלם עוד כ30 שקלים בחשבנוית על כלום - כי נגמר המבצע.
הנציג רצה להביא לי ערוץ חינם ל3 חודשים, אחד מערוצי הפרמיום שלהם. אבל גם בזה אין לי עניין.
ביקשתי הנחה אבל הוא לא היה מוכן להתפשר.
אני משלם X כסף כדי לקבל Y דברים, מורידים לי משהו מהחבילה שאני משלם עליה ובמקום לתת לי משהו שערכו באותה מידה בשבילי.
הורדתם לי ערוץ? תורידו את המחיר.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
ייתכן שהיא שכנעה אותך להשאר עוד חודש כי זה החלון שיש להתנתק בלי קנס.itaysp כתב:שלום,
אז שאלתי היא, אילו תכנים/ערוצים חדשים יעלו?...
אני לא בטוח ב-100% אבל שווה לבדוק את זה...