לא מצליח להרשם ל- NEWZBIN
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
אני מנסה לעשות מנוי לתוכנת חיפוש זו, אבל כל ניסיון שלי נותן את ההודעה הבאה:
Please accept our apologies, but an invitation from a current member is required in order to register. If you have been sent an invitation, please use the link located in the email
האם יש דרך לעקוף את זה, או שיש תוכנת אחרת, שבאמצעותה אוכל למצוא כל מדיה שקיימת להורדה ב-USENET?
אני מנסה לעשות מנוי לתוכנת חיפוש זו, אבל כל ניסיון שלי נותן את ההודעה הבאה:
Please accept our apologies, but an invitation from a current member is required in order to register. If you have been sent an invitation, please use the link located in the email
האם יש דרך לעקוף את זה, או שיש תוכנת אחרת, שבאמצעותה אוכל למצוא כל מדיה שקיימת להורדה ב-USENET?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, את זה הבנתי. רק מה שלא ברור, למה הם מבקשים את זה, כשמדובר במנוי תמורת תשלום...
יש מישהו שמוכן לשלוח לי הזמנה?
או לחילופין, אשמח לדעת על תוכנה אחרת, בלי כל הקשקוש הזה, שתעשה את העבודה בדיוק אותו הדבר, ואולי אפילו טוב יותר...
יש מישהו שמוכן לשלוח לי הזמנה?
או לחילופין, אשמח לדעת על תוכנה אחרת, בלי כל הקשקוש הזה, שתעשה את העבודה בדיוק אותו הדבר, ואולי אפילו טוב יותר...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

שחר,
אכן. אלא אם כן תגיד לי שיש תוכנת חיפוש מקיפה ויעילה יותר.
אמנם בתוכנת ה- NEWSLEECHER יש אופציה מובנת SUPER SEARCH SERVICE שמאפשרת חיפוש, אבל בצורה די מוגבלת.
שלחתי לך פרטי, תודה
אכן. אלא אם כן תגיד לי שיש תוכנת חיפוש מקיפה ויעילה יותר.
אמנם בתוכנת ה- NEWSLEECHER יש אופציה מובנת SUPER SEARCH SERVICE שמאפשרת חיפוש, אבל בצורה די מוגבלת.
שלחתי לך פרטי, תודה
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סליחה שאני מתערב אבל למה לא לנסות אלטרנטיבות חינמיות כמו binsearch.info או nzbs.org?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

dragonflyXXL
קודם כל, זה בסדר גמור שאתה מתערב, תמיד טוב לשמוע עוד דעות, על אחת כמה וכמה כשזה מגיע ממישהו בעל תואר "גורו"
לעצם העניין, שחר שלח לי הזמנה, וכבר נרשמתי, אבל עדיין לא בתשלום.
האם האופציות שאתה מציע, מאפשרות חיפוש נרחב ומקיף בכל נבכי ה-USENET באותה יעילות כמוnewzbin , ואולי אפילו בצורה טובה יותר?
קודם כל, זה בסדר גמור שאתה מתערב, תמיד טוב לשמוע עוד דעות, על אחת כמה וכמה כשזה מגיע ממישהו בעל תואר "גורו"
לעצם העניין, שחר שלח לי הזמנה, וכבר נרשמתי, אבל עדיין לא בתשלום.
האם האופציות שאתה מציע, מאפשרות חיפוש נרחב ומקיף בכל נבכי ה-USENET באותה יעילות כמוnewzbin , ואולי אפילו בצורה טובה יותר?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

נסה ותראה...
binsearch נותנים חיפוש טקסטואלי נטו - הכי פרימיטיבי אבל גם הכי מקיף.
nzbs אורזים את הכול עם NZB ובדר"כ גם עם NFO ומארגנים בקטגוריות, אבל יש דברים שהם מפספסים.
binsearch נותנים חיפוש טקסטואלי נטו - הכי פרימיטיבי אבל גם הכי מקיף.
nzbs אורזים את הכול עם NZB ובדר"כ גם עם NFO ומארגנים בקטגוריות, אבל יש דברים שהם מפספסים.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

זה באמת מה שאני מתכוון לעשות.
אתחיל בתוכנות החינמיות, ורק אם יראה לי שהתוצאות לא מספיק טובות, אנסה גם את newzbin כדי לבדוק אם זה שווה את התשלום שהם גובים... ,
תודה
אתחיל בתוכנות החינמיות, ורק אם יראה לי שהתוצאות לא מספיק טובות, אנסה גם את newzbin כדי לבדוק אם זה שווה את התשלום שהם גובים... ,
תודה
יצא פחות מ50 שקל לשנה אם הצטרפת אליהם במבצע חצי מחיר.
חוץ מזה יש את http://www.newzleech.com/
חיפוש מעולה ולא מפספסים כלום
חוץ מזה יש את http://www.newzleech.com/
חיפוש מעולה ולא מפספסים כלום
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

דורדור, זה לא משנה כמה זה יוצא אם יש אלטרנטיבה חינמית שנותנת בדיוק את אותו הדבר...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

dragonflyXXL
אז זהו, שלפחות לפי עניות דעתי, newzbin נותן תוצאות חיפוש יותר טובות מ binsearch למשל.
אני נרשמתי שם כמנוי, וזה לא כזה נורא.
בכל אופן, אנסה גם את newzleech שעליו המליץ דורדור...
אז זהו, שלפחות לפי עניות דעתי, newzbin נותן תוצאות חיפוש יותר טובות מ binsearch למשל.
אני נרשמתי שם כמנוי, וזה לא כזה נורא.
בכל אופן, אנסה גם את newzleech שעליו המליץ דורדור...