מגבר בשימוש (אני מזהיר - ישן!): marantz 2252
גודל החדר: 4*3.5 מ', ניתן לשחק עם מיקום הרמקולים ומקום הישיבה.
סוג מוזיקה: רוק לסוגיו,פולק ובלוז של שנות השישים/שבעים, לצד רוק ופולק של ימינו. חשוב לציין שברשותי פטיפון והרבה תקליטים.
סאונד שאני מחפש: ישן יותר, כזה שיתאים למגבר וייתן נפח ועומק לסוג המוזיקה שאני שומע. אני מבין שהכיוון זה כנראה רמקולים רצפתיים, אבל אני לא רוצה משהו שיפציץ בבס בצורה מוגזמת, ואני כן מחפש רמה מסוימת של פירוט/דיוק. קיבלתי הצעה טובה על cerwin vega e710 בני שנה במצב מצוין.
(1500 ש"ח)
תקציב: עד 2500 ש"ח
המלצה לרמקולים
אני ממליץ לחפש ביד שניה Acoustic Energy Evo 3, המחיר נא סביב ה 2000 ש"ח, רמקול רצפתי מצויין, אצלי בשימוש אם רוטל ישן מוציא סאונד נפלא!
בלוחות Paradim M7.
מדפיים: יש פולק RTI 6 במחיר דומה בלוחות, גם רמקול לא רע, שווה לבדוק!
מומלץ לבדוק אם המגבר שלך ולשמוע איך הם לטעמך!
בהצלחה.
בלוחות Paradim M7.
מדפיים: יש פולק RTI 6 במחיר דומה בלוחות, גם רמקול לא רע, שווה לבדוק!
מומלץ לבדוק אם המגבר שלך ולשמוע איך הם לטעמך!
בהצלחה.
saturn s6
אופירשני,
שלום קוראים לי מאיר ואני זה שמפרסם את ה-TANNOY S6 שמדבר עליהם ron_a.
המחיר שאני מבקש על זוג הוא 2300 ש"ח. אם ברצונך גם בסנטר S6 אני מבקש עוד 600 ש"ח. סה"כ 2900 ש"ח על שלישיה מדהימה.
אני מוכר את הרמקולים בגלל שאני צריך (לא רוצה) לעבור לסטאליטים (יש ילד קטן וסקרן בבית ואני מפחד שהוא יגלה את הרמקולים ושלא יפלו עליו חס וחלילה).
הרמקולים במצב מעולה. אתה מוזמן להתרשם מהתמונה שלהם באתר יד2 ולוח YNET.
הטלפון שלי 052-3449231
בהצלחה
שלום קוראים לי מאיר ואני זה שמפרסם את ה-TANNOY S6 שמדבר עליהם ron_a.
המחיר שאני מבקש על זוג הוא 2300 ש"ח. אם ברצונך גם בסנטר S6 אני מבקש עוד 600 ש"ח. סה"כ 2900 ש"ח על שלישיה מדהימה.
אני מוכר את הרמקולים בגלל שאני צריך (לא רוצה) לעבור לסטאליטים (יש ילד קטן וסקרן בבית ואני מפחד שהוא יגלה את הרמקולים ושלא יפלו עליו חס וחלילה).
הרמקולים במצב מעולה. אתה מוזמן להתרשם מהתמונה שלהם באתר יד2 ולוח YNET.
הטלפון שלי 052-3449231
בהצלחה