hot מרמים את הציבור

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
eyk77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

שלום.

היום טלפנתי לשרות הלקוחות של הוט לשאול לגבי הממיר החדש העתידי של הוט. רציתי לבדוק מתי הוא אמור לצאת.

דיברתי עם נציגת שירות שלטענתה היא מבינה היטב בנושא. שאלתי איזה ממיר הם מספקים כרגע.

הנציגה טענה כי הם כרגע מספקים ממיר חדש שרק עכשיו יצא ללקוחות והוא משדר ב HD . אמרתי לה שהדבר לא נכון וכי מדובר בממיר ישן שכבר נמצא בשוק מספר שנים כממיר ניסיוני. היא בקשה ממני להמתין והעבירה אותי לטכנאי שייתן לי תשובה מוסמכת.

הטכנאי המוסמך גם הוא טען כי הממיר שכרגע מסופק להוט הוא חדש!!! ואיכותי לשידור. הסברתי לו שהממיר הוא לא חדש וזהו ממיר שמתחבר לממיר הדיגיטלי הישן, הסברתי לו שזה ממיר ישן עם יציאה ישנה DVI וללא יציאת HDMI וכן שהוא משדר באיכות אות נמוכה נגיד מהממיר החדש של YES .
אמרתי לשני הנציגים שלפי מיטב ידיעתי חברת הוט חתמה על הסכם רכישה עם חברת THOMPSON על רכישת ממיר באמת חדש עם יציאת HDMI שיחליף את שני הממירים שכרגע מסופקים להוט וממיר זה אמור להגיע לשוק בחודשים הקרובים.

הם אמרו שהם לא שמעו על דבר כזה וזה חדש להם ולמיטב ידיעתם אני טועה.

חבל מאוד שהדבר כך. הרבה מאוד אנשים לא מבינים ב HD כלום ונציגי הוט בלי שום בעיה מוכרים ממירים ישנים עם טכנולוגיה ישנה כממירים חדשים ומשוכללים. זאת הטעייה של הציבור.

מעבר לכך חבל מאוד שנציגי שירות מגלים ידע כך כל מועט לגבי דבר שהם אמורים למכור. זה לא אמור להיות כך. אני בטוח שאם נבחן את הידע של נציגי הוט ( עם יס לא דיברתי ..) נגלה שרובם לא באמת מבינים בדבר שהם אמורים למכור בלא מעט כסף לציבור הרחב. זה מראה על זלזול בלקוחות ובחוסר מקצועיות ואכפתיות של החברות.
וזה מרגיז. :עצוב:

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4200
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #2 

נו מה חדש בקשר להוט?
נישארו אותם רמאים ושקרנים.
ברוך שפטרנו מהם.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

אבל איפה הרמאות פה?
מבחינת הנציגת לקוחות זה ממיר חדש, כשיכנס ממיר יותר חדש היא תדע על מה מדובר...

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

לצערי בנושא הזה אתה צודק.
יש פערים גדולים בין הנציגים והטכנאים לבין כמות הידע האופטימלית.
אני מאמין שזה ישתפר בחודשים הקרובים יחד עם ההדרכות..
עד אז.. ואם בכלל.. נמשיך לסמוך אחד על השני כאן=]
Stay foolish

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

eyk77 כתב:שלום.

היום טלפנתי לשרות הלקוחות של הוט לשאול לגבי הממיר החדש העתידי של הוט. רציתי לבדוק מתי הוא אמור לצאת.

דיברתי עם נציגת שירות שלטענתה היא מבינה היטב בנושא. שאלתי איזה ממיר הם מספקים כרגע.

הנציגה טענה כי הם כרגע מספקים ממיר חדש שרק עכשיו יצא ללקוחות והוא משדר ב HD . אמרתי לה שהדבר לא נכון וכי מדובר בממיר ישן שכבר נמצא בשוק מספר שנים כממיר ניסיוני. היא בקשה ממני להמתין והעבירה אותי לטכנאי שייתן לי תשובה מוסמכת.

הטכנאי המוסמך גם הוא טען כי הממיר שכרגע מסופק להוט הוא חדש!!! ואיכותי לשידור. הסברתי לו שהממיר הוא לא חדש וזהו ממיר שמתחבר לממיר הדיגיטלי הישן, הסברתי לו שזה ממיר ישן עם יציאה ישנה DVI וללא יציאת HDMI וכן שהוא משדר באיכות אות נמוכה נגיד מהממיר החדש של YES .
אמרתי לשני הנציגים שלפי מיטב ידיעתי חברת הוט חתמה על הסכם רכישה עם חברת THOMPSON על רכישת ממיר באמת חדש עם יציאת HDMI שיחליף את שני הממירים שכרגע מסופקים להוט וממיר זה אמור להגיע לשוק בחודשים הקרובים.

הם אמרו שהם לא שמעו על דבר כזה וזה חדש להם ולמיטב ידיעתם אני טועה.

חבל מאוד שהדבר כך. הרבה מאוד אנשים לא מבינים ב HD כלום ונציגי הוט בלי שום בעיה מוכרים ממירים ישנים עם טכנולוגיה ישנה כממירים חדשים ומשוכללים. זאת הטעייה של הציבור.

מעבר לכך חבל מאוד שנציגי שירות מגלים ידע כך כל מועט לגבי דבר שהם אמורים למכור. זה לא אמור להיות כך. אני בטוח שאם נבחן את הידע של נציגי הוט ( עם יס לא דיברתי ..) נגלה שרובם לא באמת מבינים בדבר שהם אמורים למכור בלא מעט כסף לציבור הרחב. זה מראה על זלזול בלקוחות ובחוסר מקצועיות ואכפתיות של החברות.
וזה מרגיז. :עצוב:
...
אין שום דבר לא נכון במה שהנציגים אמרו. עד כמה שאני קורא כאן הממיר אכן רק עכשיו יצא ללקוחות והוא אכן חדש מבחינת הציבור הרחב. זה שהוא היה ניסיוני ושכב שנתיים במחסנים לא קשור כלל לנושא. הנציגה אמרה: "הנציגה טענה כי הם כרגע מספקים ממיר חדש שרק עכשיו יצא ללקוחות והוא משדר ב HD ". יש משהו לא נכון במשפט?

ובקשר למה שאמר הטכנאי המוסמך. הממיר אכן מתחבר לממיר דיגיטלי רגיל אך זה לא קשור ולא פוגע באיכות שידור. מקסימום, אי נוחות (ושלא נדבר על זה שהממיר המשולב של יס מעביר תמונה מדהימה ב-SD, כן....). נכון, נחתם הסכם עם טומסון, אבל עד שהממירים הללו יגיעו יקח מס' חודשים. לפי דעתי, ויחסית לתשובות אחרות שמקבלים כאן מנציגים אחרים, הנציגים ענו בצורה לא רעה בכלל...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46362
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #6 

eyk77,
לא יכולת לתת כותרת קצת יותר רגועה? :)
הכל נובע מכיוון שהשירות עדיין חדש. סביר להניח כי כל אנשי שירות הלקוחות יתאפסו על עצמם בשבועות הקרובים.

eyk77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

levikon

אם הייתי מוכר טלביזיות, והייתי מוכר טלביזיות בנות שנתיים ויותר כחדשות. האם זה היה הוגן?

הנציגים חושבים שאילו הם ממירים חדשים שהוט רכשו אותם ושהם איכותים כמו הממירים של יס.

אין להם שום מושג שמדובר בממירים ישנים ולא הכי מתקדמים, אין להם מושג איזה חיבורים יש לממיר הזה ואין להם שמץ של מושג שבקרוב יחסית חברת הוט תספק מימרים איכותים ובאמת חדשים שיתנו מענה הולם לממירים של יס.

אין שום סיבה שבעולם שאדם כמוני שעיסוקו זה לא HD ידע יותר מנציג שירות שאמור למכור את הטכנולוגיה הזאת. אם מוכרים ממירים ישנים בני שנתיים ויותר כממירים חדשים בעיני זאת הטעייה. אני מצפה שאדם שמוכר משהוא ידע מספיק פרטים על הדבר שהוא מוכר, כל דבר אחר רק מראה על זלזול וחוסר מקצועיות.

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

שוב-רמת הידע תגבר בתקופה הקרובה..
בנוסף.. יש עניין כזה אצלנו שלפעמים שנציג לא מבין לגמרי את מה שהוא אומר הוא משתדל להשמע משכנע ומספק ("מספקים ממיר חדש שרק עכשיו יצא ללקוחות והוא משדר ב HD) תוך כדי אמינות כל עוד הוא לא משקר..
כמו שאמרו כאן-אין שום דבר לא נכון במה שהנציג/ה מסרו לך.. נכון שזה לא שיא רמת הידע.. אך זה גם לא שקר :wink:
Stay foolish

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #9 

eyk77 כתב: הסברתי לו שזה ממיר ישן עם יציאה ישנה DVI וללא יציאת HDMI וכן שהוא משדר באיכות אות נמוכה נגיד מהממיר החדש של YES .
...
DVI לא פחות איכותי מ HDMI. עובר שם אותו סיגנל.
אולי הממיר של יס יותר איכותי ( אין לי מושג זו סתם הנחה ) אבל בטח לא בגלל שיש לו יציאת HDMI במקום DVI..
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 07/01/2008 23:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46362
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #10 

eyk77,
אני מבין את רמת התסכול שלך, אך המציאות היא שרוב קוראי הפורום הנוכחי יודעים הרבה יותר טוב מרוב נצגי הוט ויס. אין צורך להתעצבן יותר מידי, יש לך את הידע ואתה יודע בדיוק היכן לא ליפול ולאיזה נתונים לא להאמין כאשר אתה משוחח עם אנשי מקצוע.

eyk77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

לא יודע , אולי זה אני, אולי ציפיתי לקצת יותר.... בכל מקרה , אני כמובן אמשיך להסתמך על הפורום הזה ... (b)

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #12 

eyk77 כתב:levikon

אם הייתי מוכר טלביזיות, והייתי מוכר טלביזיות בנות שנתיים ויותר כחדשות. האם זה היה הוגן?

הנציגים חושבים שאילו הם ממירים חדשים שהוט רכשו אותם ושהם איכותים כמו הממירים של יס.

אין להם שום מושג שמדובר בממירים ישנים ולא הכי מתקדמים, אין להם מושג איזה חיבורים יש לממיר הזה ואין להם שמץ של מושג שבקרוב יחסית חברת הוט תספק מימרים איכותים ובאמת חדשים שיתנו מענה הולם לממירים של יס.

אין שום סיבה שבעולם שאדם כמוני שעיסוקו זה לא HD ידע יותר מנציג שירות שאמור למכור את הטכנולוגיה הזאת. אם מוכרים ממירים ישנים בני שנתיים ויותר כממירים חדשים בעיני זאת הטעייה. אני מצפה שאדם שמוכר משהוא ידע מספיק פרטים על הדבר שהוא מוכר, כל דבר אחר רק מראה על זלזול וחוסר מקצועיות.
...
אבל הם אכן חדשים בתור מוצר. זה שהם היו במשך שנתיים בניסיון לא אומר שאחרי שהפיצו אותם לשוק הם ישנים. הטכנולוגיה שלהם אולי ישנה יחסית, אך הממירים עצמם חדשים (שכבו שנתיים ויותר במחסן - לא השתמשו בהם).

ומה לא איכותי בהם? הם לא משדרים באיכות 1080I? מעבר לזה, רוב האנשים כנראה ילכו על ה-15 ש"ח שכירות בחודש (ככה שגם אין כאן שום מכירה, אלה השכרה) ושלא נדבר על זה שגם אין שום התחייבות. ומעבר לזה, ברגע שיגיעו הממירים החדשים הם יחליפו גם למי שכבר יש את הממיר הקיים בממיר החדש. למה? כי לא ישתלם לשדר הן ב-MPEG2 והן ב-MPEG4. אז ביינתים, נותנים ללקוחות את הממירים הקיימים.

ובנוגע לטלויזיות.... הדגמים שנמכרים בארץ הם בד"כ הדגמים של שנה שעברה בעולם. אז אתה לא אומר ששלך הכי חדיש אם לקוח נכנס לחנות, רק בגלל שיצא עכשיו דגם חדש יותר עם 4 כניסות HDMI ולא 3 כמו שיש בשלך?

ומעבר לכך, מי אמר שמשהו חדש הוא הרבה יותר טוב? תראה איזה שירשוריפלצת רצים כאן על תקלות עם ממירי ושידורי ה-HD של יס. מה אתה מעדיף? להתחייב לשלוש שנים למוצר שעל הנייר אולי יותר טוב, אך עדיין סובל מבאגים מרובים ומחלות ילדות, או לשכור ללא התחיבות משהוא שהוא אולי לא המוצר הכי חדש על המדף אך מנוסה ועובד לא רע? הכסף שלך, אתה מחליט. אבל אני חושב שיש לי מושג מה רוב האנשים היו מחליטים.

eyk77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

levikon....אני לא התלוננתי על האיכות של המוצרים אלא על רמת הידע הנמוכה של הנציגים. בסך הכל ממה שקראתי על ההשוואה בין איכות ה HD בין הוט ליס הבנתי שהאיכות של יס הייתה די ברורה , גם בגלל איכות הממיר שלהם לעומת הממיר של הוט..

שוב, הבעייה שלי לא הייתה עם איכות השידור של הממיר. אלא על זה שלנציגי השירות לא היה מושג על מה אני מדבר..

אני בסך הכל שאלתי אותם מתי אמורים להגיע הממירים החדשים של THOMPSON והם טענו כי הממירים שיש עכשיו הם הממירים החדשים ואין שום כוונה לספק ממירים חדשים בעתיד...

זה הכל. למעשה מדובר בהפסד שלהם מאחר והם משווקים כרגע שימוש בשני ממירים די מסיבים מה שלא כולם ישמחו לעשות. אך הרבה אנשים היו שמחים לדעת שבעתיד הקרוב חברת הוט תספק ללא תשלום למנויים ממיר אחד שיחליף את שני הממירים שמשתמשים בהם היום....

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #14 

yakirnav כתב:שוב-רמת הידע תגבר בתקופה הקרובה..
בנוסף.. יש עניין כזה אצלנו שלפעמים שנציג לא מבין לגמרי את מה שהוא אומר הוא משתדל להשמע משכנע ומספק ("מספקים ממיר חדש שרק עכשיו יצא ללקוחות והוא משדר ב HD) תוך כדי אמינות כל עוד הוא לא משקר..
כמו שאמרו כאן-אין שום דבר לא נכון במה שהנציג/ה מסרו לך.. נכון שזה לא שיא רמת הידע.. אך זה גם לא שקר :wink:
...

יקיר, מאיפה שאני בא קוראים לדבר כזה "מניפולציה". אז בפועל יצא ללקוח לדבר עם נציג דביל, הנציג לא שיקר לו, אבל גם לא ידע על מה הוא מדבר. זה חמור לא פחות מבחינתי. חבל לי שבשתי החברות יש אנשים כאלה. אח"כ מתפלאים למה אף אחד לא סומך היום על סוכני מכירות.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #15 

אני דווקא דיי סלחן כלפיהם,כי הלקוח הישראלי אף לא מרוצה ממה שאומרים,כמו עורך דין במשפט יושב ומתחקר את ההיא שממול שיש לה הרבה מאד על הראש.

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

אני מסכים עם עידו..
Stay foolish

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #17 

יופי יקיר, אבל אני לא מסכים עם הסלחנות שהפגנת לדבר.

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #18 

חברים,

האם חשבתם שהממירים ה"ישנים" האלה אולי טובים יותר לחלק מהלקוחות מהממירים ה"חדשים"?
אם אכן יש להם יציאת DVI במקום HDMI סיכוי סביר שהם לא תומכים ב-HDCP, משמע לא מצפינים את האות! לאנשים כמוני, שיש להם מסך LCD יחסית ישן עם כניסת DVI שלא תומכת ב-HDCP זה דווקא יתרון עצום! ביס אני אצטרך להשתמש בחיבור COMPONENT עבור HD ולא איהנה מהאיכות האולטימטיבית של החיבור הדיגיטלי.
כך שיש גם נקודות חיוביות ולא רק שליליות (ולא שאני הולך לעבור להוט בגלל זה:):):))

eyk77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

אני חייב לציין לטובה את הנציגים של הוט מאחר ועכשיו ( יומיים לאחר השיחה שלי איתם) הם חזרו אלי לטלפון ואמרו לי שאכן צדקתי והממירים שכרגע הם מספקים הם לא באמת חדשים אלא ישנים יותר ובתוך כמה חודשים הם יוחלפו ע"י ממיר חדש. הנציגה שהייתה נחמדה אמרה שחברת הוט תודיע לי מתי שיתחילו לספק את הממירים החדשים. (Y)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”