היום טלפנתי לשרות הלקוחות של הוט לשאול לגבי הממיר החדש העתידי של הוט. רציתי לבדוק מתי הוא אמור לצאת.
דיברתי עם נציגת שירות שלטענתה היא מבינה היטב בנושא. שאלתי איזה ממיר הם מספקים כרגע.
הנציגה טענה כי הם כרגע מספקים ממיר חדש שרק עכשיו יצא ללקוחות והוא משדר ב HD . אמרתי לה שהדבר לא נכון וכי מדובר בממיר ישן שכבר נמצא בשוק מספר שנים כממיר ניסיוני. היא בקשה ממני להמתין והעבירה אותי לטכנאי שייתן לי תשובה מוסמכת.
הטכנאי המוסמך גם הוא טען כי הממיר שכרגע מסופק להוט הוא חדש!!! ואיכותי לשידור. הסברתי לו שהממיר הוא לא חדש וזהו ממיר שמתחבר לממיר הדיגיטלי הישן, הסברתי לו שזה ממיר ישן עם יציאה ישנה DVI וללא יציאת HDMI וכן שהוא משדר באיכות אות נמוכה נגיד מהממיר החדש של YES .
אמרתי לשני הנציגים שלפי מיטב ידיעתי חברת הוט חתמה על הסכם רכישה עם חברת THOMPSON על רכישת ממיר באמת חדש עם יציאת HDMI שיחליף את שני הממירים שכרגע מסופקים להוט וממיר זה אמור להגיע לשוק בחודשים הקרובים.
הם אמרו שהם לא שמעו על דבר כזה וזה חדש להם ולמיטב ידיעתם אני טועה.
חבל מאוד שהדבר כך. הרבה מאוד אנשים לא מבינים ב HD כלום ונציגי הוט בלי שום בעיה מוכרים ממירים ישנים עם טכנולוגיה ישנה כממירים חדשים ומשוכללים. זאת הטעייה של הציבור.
מעבר לכך חבל מאוד שנציגי שירות מגלים ידע כך כל מועט לגבי דבר שהם אמורים למכור. זה לא אמור להיות כך. אני בטוח שאם נבחן את הידע של נציגי הוט ( עם יס לא דיברתי ..) נגלה שרובם לא באמת מבינים בדבר שהם אמורים למכור בלא מעט כסף לציבור הרחב. זה מראה על זלזול בלקוחות ובחוסר מקצועיות ואכפתיות של החברות.
וזה מרגיז.