המלצות על רסיבר
-
francopini
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מעוניין להחליף/לשדרג את הרסיבר שברשותי - PIONEER 814
בן פחות משנה אני מקווה לקבל עליו בין 2K ל 2.5K.
ולהוסיף סכום זהה אולי מעט יותר.
הרמקולים שעומדים לרשותי הם acustic energy מסדרת evo
קדמיים evo3
אחוריים evo1
ו evo center
מהרמקולים אני מרוצה עד מעל לגג
ולא מתכוון להחליפם בזמן הקרוב אשמח לקבל המלצות לרסיברים איכותיים
שיוציאו מהרמקולים את המירב
בן פחות משנה אני מקווה לקבל עליו בין 2K ל 2.5K.
ולהוסיף סכום זהה אולי מעט יותר.
הרמקולים שעומדים לרשותי הם acustic energy מסדרת evo
קדמיים evo3
אחוריים evo1
ו evo center
מהרמקולים אני מרוצה עד מעל לגג
ולא מתכוון להחליפם בזמן הקרוב אשמח לקבל המלצות לרסיברים איכותיים
שיוציאו מהרמקולים את המירב
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- קיבל תודות: 0
הייתי ממליץ על משהו של NAD.
יש לי חבר עם רמקולי אקוסטיק אנרג'י רצפתיים, שעם הגברה של פיוניר ושל הרמן קרדון נשמעים אנמיים למדי (הכוונה לרסיברים מ"ספינות הדגל" של הנ"ל, עם כוח רב). עם הנאד (מדובר בפרה+מגבר כוח, איני יודע מאיזה דגם), הם ממש מתעוררים לחיים.
אומנם, אין מדובר ברסיבר לק"ב, אבל אם יש בכך להעיד על סוג הצליל שנאד יודע להוציא באופן כללי- אז זה מה שאתה מחפש לדעתי.
אומנם, אין מדובר ברסיבר לק"ב, אבל אם יש בכך להעיד על סוג הצליל שנאד יודע להוציא באופן כללי- אז זה מה שאתה מחפש לדעתי.
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי את הרסיבר הק"ב מהדגם הבסיסי NAD T743 משודך לזוג epos m22. הרסיבר עולה בסביבות ה- 3.5K ואני מאוד מרוצה ממנו מבחינת סאונד.
אין לו הרבה פיצ'רים ואין לו כמעט בכלל תוכניות אודיו למרות שהוא תומך בכל הפורמטים הרגילים, אבל להשמיע מוזיקה (סטראו וק"ב) הוא עושה טוב מאוד. לדעתי יותר טוב מכל שאר הרסיברים במחיר שלו.
ספציפיט לדגמים בסדה החדשה אני יודע שהם פיתחו ספק כוח שאמור לספק מענה טוב יותר עבור רמקולים "בעייתיים" מבחינת דרישות כוח.
אין לו הרבה פיצ'רים ואין לו כמעט בכלל תוכניות אודיו למרות שהוא תומך בכל הפורמטים הרגילים, אבל להשמיע מוזיקה (סטראו וק"ב) הוא עושה טוב מאוד. לדעתי יותר טוב מכל שאר הרסיברים במחיר שלו.
ספציפיט לדגמים בסדה החדשה אני יודע שהם פיתחו ספק כוח שאמור לספק מענה טוב יותר עבור רמקולים "בעייתיים" מבחינת דרישות כוח.
פרננדו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: