קודם כל התנצלות... מצטער אם אני פותח אשכול מיותר או משהו דומה, עשיתי חיפוש לשאלותי,
אולם לא מצאתי מענה.
לגופו של עניין,
יש לי LCD של שארפ LC42SA1, אני משתמש ב - MAX ובחיבור HDMI היחיד מחובר מכשיר IAMM ( דרך אגב, מישהו יודע איפה משדרגים את התוכנה ? אין כלום באתר שלהם...).
האם החיבור שלי מתאים לממיר, פשוט קראתי על כך שהממיר מוציא MGZ60 ???
מה העניין ?
בנוסף, נראה לי שאני צריך ממתג ל HDMI, מישהו יכול להמליץ ? או אולי עדיף לי כבר להחליף את המגבר הישן שלי לאחד עם יציאות HDMI ? האם המעבר דרך המגבר לא פוגע באות, לא עדיף חיבור ישיר ממכשיר למכשיר ? (או שזו שאלה טיפשית...?)
כמו כן, מישהו יודע איזה שידורים ישירים יש בספורט ? כי הם אומנם מבטיחים ליגת האלופות... ושלושה חודשים חינם, אבל... ליגת האלופות בפגרה ! לכן, מעבר לטריק השיווקי... מה זה שווה ?
בנוסף, מישהו יכול לומר איזה שידורים יהיו בעתיד הקרוב, מעבר לערוץ אחד של סרטים ממוחזרים, ערוץ סדרות (נו באמת... עונה ראשונה של "גיבורים" ? אני סיימתי כבר את העונה השנייה, עם כל הכבוד), NG וערוץ ספורט שגם תכניו לא ברורים ?
בסיכומו של דבר,
רבות השאלות ואודה על תשובות.
וכן, הייתי ממליץ לאחראים על הפורום לשים ב"דביק" או משהו כזה, את השירשורים הנוגעים לשידורי HD בהוט וביס, כיוון שיש הרבה שאלות ותהיות ודי מסורבל לעבור על עשרות הודעות (כמו שעשיתי..) ולחפשן. עדיף שנושאים כאלו, כמו: "חיבור ממיר...." או "פלזמה נגד LCD", יהיו בראש העמוד.
תודה,
Liquid