בעיה ב- Max, מישהו נתקל?
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
במקרה או שלא במקרה- מדובר בשני פרקים שונים ומוקלטים של The O.C- חוויתי בעיה עם תרגום הסדרה.
לפני שבוע, באחד הפרקים ראיתי שהתרגום התחיל להשתולל, עד געגועים לסנכרונים ב- TVIX.
זה היה לקראת סוף הפרק, אז לא התייחסתי והמשכתי לצפות בלי תרגום תקין.
השבת, שוב נתקלתי בבעיה. התחלתי לעשות נסיונות, ולבדוק מה הבעיה. הבחנתי שכאשר אני מריץ את תחילת ההקלטה קצת קדימה לתחילת הפרק- אז מתחילים זיופים. עשיתי נסיון פעם אחת ולא הרצתי קדימה, חיכיתי שהתכנית תתחיל מאליה ואכן התרגום היה תקין.
בפרק נוסף, התרגום היה תקין עד אשר עצרתי לכמה דקות את הצפייה ע"י Pause. כשחזרתי, המשכתי את התכנית ואז התרגום שוב התחיל להתחרבש. נאלצתי להריץ דקה-שתיים אחורנית, התרגום שוב הראה תקינות והמשכתי לצפות בתכנית.
מישהו נתקל בתופעה, למישהו יש הסבר מדוע זה קורה?
תודה.
לפני שבוע, באחד הפרקים ראיתי שהתרגום התחיל להשתולל, עד געגועים לסנכרונים ב- TVIX.
זה היה לקראת סוף הפרק, אז לא התייחסתי והמשכתי לצפות בלי תרגום תקין.
השבת, שוב נתקלתי בבעיה. התחלתי לעשות נסיונות, ולבדוק מה הבעיה. הבחנתי שכאשר אני מריץ את תחילת ההקלטה קצת קדימה לתחילת הפרק- אז מתחילים זיופים. עשיתי נסיון פעם אחת ולא הרצתי קדימה, חיכיתי שהתכנית תתחיל מאליה ואכן התרגום היה תקין.
בפרק נוסף, התרגום היה תקין עד אשר עצרתי לכמה דקות את הצפייה ע"י Pause. כשחזרתי, המשכתי את התכנית ואז התרגום שוב התחיל להתחרבש. נאלצתי להריץ דקה-שתיים אחורנית, התרגום שוב הראה תקינות והמשכתי לצפות בתכנית.
מישהו נתקל בתופעה, למישהו יש הסבר מדוע זה קורה?
תודה.
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מוכר. בדרך כלל מסתדר אם אני עושה pause, מריץ קצת אחורה וחוזר לנגן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
גם אצלי זה המקס החדש.shiki כתב:איזה מקס יש לך?
אני תמיד מעביר קדימה לתחילת הפרק/סדרה
ועשיתי את זה מאות פעמים
מעולם לא נתקלתי בתופעה
יש לי את המקס עם ה-160 ג'יגה...
בכל תכנית יוצא לי להעביר קדימה היות ומוגדר לי "הקלטה מקדימה".
ברוב הפעמים אכן אין בעיה, אבל יש מקרים שכן..
dudy3dudy3 כתב:גם לי מופיעה התופעה לפעמים כאשר אני משחק עם הרצת סרט בעיקר מערוץ 12,13 כאילו יוצא מסנכרון במקרה כזה אני מבצע STOP ולאחר מכן PLAY ו התופעה נעלמת משירות לקוחות אני ממתין לטכנאי....
לפי התגובות, נראה שזו בעיה גורפת. במקרה זה, לא רואה סיבה להזמין טכנאי.
אולי כדאי שנתלונן ו"נציף" את זה כדי שייפתר בעדכון גרסה.
...