הדפדפן IE קורס בזמן גלישה באתר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
באתרים אחרים זה לא קורה.
מה יכול להיות גורם הבעיה?
מה יכול להיות גורם הבעיה?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
אני חייב לציין שגלישה ב-IE לאתר היא פשוט נוראית אצלי ואני עברתי להשתמש ב-firefox אך ורק עבור האתר הזה.
כשלפעמים אני שוכח ופותח את האתר דרך IE אני רוצה למות (ואז זה מאוחר כבר כי אני חייב להמשיך איתו עד שאני עובר על כל ההודעות האחרונות).
אז אמנם הוא לא קורס לי אבל אתה לא לבד (אני זוכר שפעם עוד אנשים אמרו דברים דומים ולכן אני עברתי ל-firefox עבור האתר).
ניר
כשלפעמים אני שוכח ופותח את האתר דרך IE אני רוצה למות (ואז זה מאוחר כבר כי אני חייב להמשיך איתו עד שאני עובר על כל ההודעות האחרונות).
אז אמנם הוא לא קורס לי אבל אתה לא לבד (אני זוכר שפעם עוד אנשים אמרו דברים דומים ולכן אני עברתי ל-firefox עבור האתר).
ניר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
מוזר,
היתה בעיה אחת שהצלחתי להוריד (אם אתם זוכרים היה שרשור על עומס CPU).
אני גולש בשני מחשבים באתר ללא בעיות מיוחדות. צריך לזכור שהאתר באמת די כבד (התפריטים במיוחד).
היתה בעיה אחת שהצלחתי להוריד (אם אתם זוכרים היה שרשור על עומס CPU).
אני גולש בשני מחשבים באתר ללא בעיות מיוחדות. צריך לזכור שהאתר באמת די כבד (התפריטים במיוחד).
עופר,
זה קורה רק בצורה אחת של גלישה, והיא: במעבר בין נושאי קבוצות דיון ( במעבר השלישי או הרביעי). אם אני בוחר להכנס לנושא חדש ועושה את זה תחילה בלחיצה מחדש על "קבוצות דיון" זה לא קורה בכלל.
זה קורה רק בצורה אחת של גלישה, והיא: במעבר בין נושאי קבוצות דיון ( במעבר השלישי או הרביעי). אם אני בוחר להכנס לנושא חדש ועושה את זה תחילה בלחיצה מחדש על "קבוצות דיון" זה לא קורה בכלל.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תנסה לשדרג גרסא ב-IE ותראה אם זה עוזר...
אולי UNINSTALL ו-INSTALL.
בכל מקרה גם אני עברתי כבר FULL TIME ל-Firefox.
אמנם עדיין יש אתרים שונים ברשת שלא עובדים טוב עם הדפדפן הזה אבל הוא הרבה יותר טוב. מהיר יותר גם.
אולי UNINSTALL ו-INSTALL.
בכל מקרה גם אני עברתי כבר FULL TIME ל-Firefox.
אמנם עדיין יש אתרים שונים ברשת שלא עובדים טוב עם הדפדפן הזה אבל הוא הרבה יותר טוב. מהיר יותר גם.
Good advise $5, me shut up $10